Șoșoacă alege să sacrifice o deplasare în SUA a fiicei sale de 8 ani, doar ca senatoarea să nu se vaccineze!

1
5883
Familia Șoșoacă: Diana, Silvestru și fetița

Nebunia anti-vaccinistă a senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă (ex-AUR) e pe cale s-o afecteze în mod direct și pe fiica sa de 8 ani. Micuța participă vara aceasta la un concurs de gimnastică ritmică la Mamaia, iar anul viitor ar trebui să meargă la un festival de la Miami (Florida, SUA), la care s-a calificat. Numai că bariera i-a putea veni chiar de la mama sa, victima propriului egoism!

Șoșoacă spune, conform Playtech.ro, că fetița sa va participa la festivalul de la Miami doar dacă părinții ei – senatoarea și ascultătorul ei soț, Silvestru – nu vor fi obligați să se vaccineze pentru a putea face deplasarea în SUA!

„Îmi voi însoţi fiica la un concurs de gimnastică ritmică, la Mamaia. Sunt foarte mândră de ea, fiindcă s-a calificat la un festival important, care va fi găzduit la Miami, anul viitor. Nu ştiu dacă vom şi ajunge acolo, fiindcă, dacă ne vor impune vaccinarea, vom rămâne acasă!”, a spus Diana Șoșoacă.

Senatoarea nu vorbește explicit despre vaccinarea fetiței de 8 ani, ci despre vaccinarea părinților copilei. Ea folosește pluralul – „vom ajunge acolo”, „ne vor impune vaccinarea”, „vom rămâne acasă” -, referindu-se sigur la ea și posibil la actualul ei soț (cel cu numărul 3), Silvestru Șoșoacă.

Așadar, senatoarea condiționează deplasarea copilei de non-vaccinarea mamei și eventual a tatălui! Este un gest nu doar nebunesc, ci și de mare egoism, de pe urma căruia are de pierdut fetița.

Șoșoacă și-a purtat fiica minoră și pe la diverse acțiuni anti-mască și anti-vaccinare. Uneori, ea a făcut live-uri pe Facebook din propria mașină, aflată în mers, iar în cadru a apărut și fetița de 8 ani. Aceasta era condamnată să asiste la bazaconiile debitate de mama sa și mai ales să suporte urletele isterice ale acesteia.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Cîțu încearcă să lipească „gruparea Orban” de PSD, dar zice că nu mai face alianță cu USR-PLUS la locale, în București, favorizând astfel PSD

* Comisia de la Veneția „salută” desființarea Secției Speciale și întărirea DNA și a DIICOT. Se recomandă eliminarea amendamentului UDMR

* A murit, la 73 de ani, românul cu cea mai nesimțită pensie: 16.000 de euro pe lună. S-a pensionat la 57 de ani și a „mâncat” două milioane de euro, dintre care 93,4% abuziv!

* Renate Weber anunță răzbunarea: va hărțui Guvernul, atacându-i la CCR toate ordonanțele de urgență!

* Prințesa Lia și prințișorul Carol Ferdinand au fost evacuați, din cauza datoriilor… iar „bravul” Prinț Paul se ascunde de 7 luni!

* VIDEO. Aroganțe de meltean: Fulgy, beizadeaua drogată a Clejanilor, arde bancnote în direct. „Am bani de vă îngrop. Păi, tricoul asta e cât salariu’ la mulţi. Eu dau șpagă la chelner 5-6 milioane”

* „Trezorierul lui Dragnea”, 5 ani de pușcărie – definitiv! Și-a cumpărat vilă din subvenția primită de PSD de la stat

* Actorul George Mihăiță a urcat beat la volan și a făcut accident. Avea alcoolemie de 1,05‰. Acum are dosar penal

* “Virusul e armă biologică scăpată de sub control. Armata o testa în piața din Wuhan”, afirmă doctorița chineză care a investigat originile pandemiei. Li Meng Yan a fugit din țară după ce s-a încercat asasinarea ei

* Semifinalele Euro 2020: Italia – Spania și Anglia – Danemarca. Record istoric al englezilor: 5 meciuri fără gol primit, golaveraj 8-0!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here