joi, aprilie 18, 2024
AcasăNewsSorina Pintea a fost mutată la spital, sub pază. Ea acuză agravarea...

Sorina Pintea a fost mutată la spital, sub pază. Ea acuză agravarea stării de sănătate în arest

-

Sorina Pintea, aflată în arest preventiv, a fost transferată la un spital din sistemul public (cel mai probabil, Spitalul Sfânta Maria din București), fiind internată sub pază. Ea a acuzat agravarea stării de sănătate în arest, unde a stat două zile, de sâmbătă până luni.

Anunțul a fost făcut de Poliţia Capitalei, care nu a precizat numele persoanei transferate din arestul preventiv la spital.

„Medicul din cadrul Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă nr. 1 a recomandat ca o persoană privată de libertate, în baza unui mandat de arestare preventivă, să fie internată într-un spital din Bucureşti, din reţeaua publică, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. Pe parcursul internării, paza va fi asigurată de Serviciul Independent de Reţinere şi Arestare Preventivă”, a anunțat Poliția Capitalei, într-un comunicat.

Aflată în arest preventiv ca urmare a acuzaţiei de luare de mită (10.000 de euro + 120.000 de lei), Sorina Pintea a cerut duminică transferul la Spitalul Sfânta Maria.

- Advertisement -

În cererea sa, fostul ministru al Sănătății a invocat agravarea unor probleme de sănătate: „dermatomiozită, parestezii faciale şi la nivelul membrelor, stări de vomă, dificultăţi de înghiţire, senzaţia de apăsare la nivelul esofagului”

Duminică, Pintea a solicitat Salvarea. Echipajul medical i-a acordat îngrijiri, dar nu a considerat necesară internarea. A doua zi, medicul arestului preventiv de la Poliția Capitalei a recomandat internarea.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Aha, va zica nu-i face bine inchisoarea, dar sa ia spaga de 35.000 de euro, asta-i face bine, parca si exclama de bucurie ”super-tare” si ”perfect”. Ciudata logica au penalii : imi place hotia, dar nu-mi place la inchisoare. Fuga, ”medicul arestului preventiv de la Poliția Capitalei” a trimis-o azi la spital, deh, corb la corb nu-si scoate ochii. Cat i-o fi dat si lui spaga?

  2. Acum ce să zici ,nu doresc nimănui rău,. ..dar când a primit cașcavalul n-avea nimic…!!!..și nu numai ea, toți au deja stabilite boli incurabile stabilite de beurean ….dacă îl arestează pe Codrin are deja boala pusă în fișa….,la fel cu Oprișan…. și-au pregătit din timp fișele medicale, avocații, judecătorii…. așa că nu vom scăpa niciodată de criminalii ăștia….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -