Smardoiul Bădulescu, viceprimarul Firei, a fost mârlan și la secția de votare

2
3477
Aurelian Badulescu

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, candidat PSD la Primăria Sectorului 3, a avut o nouă ieșire mârlănească, în stilul său grobian.

Bădulescu a votat duminică dimineaţă, puțin după ora 7.00. La ieșirea din secția de votare, smardoiul Gabrielei Firea a declarat:

„Am votat pentru a ţine cât mai departe de banul public complicităţile dintre lumea interlopă şi oamenii politici care îşi doresc un portofoliu”.

El a mai afirmat că votul său a fost şi pentru continuarea proiectelor la nivelul Capitalei şi pentru noi proiecte.

Cel vizat de declarația ticăloasă a lui Bădulescu este Nicușor Dan, ținta unei campanii murdare a PSD, care încearcă să impună imaginea unui personaj cu legături interlope.

În realitate, interlopii colcăie în tabăra PSD. Există nenumărate dovezi ale complicității criminale dintre lideri ai PSD și clanuri interlope. Însuși Liviu Dragnea se baza pe asemenea indivizi pentru a intimida instanțele, martorii și ziariștii nesupuși.

Mai mult: chiar azi dimineață, în timp ce Bădulescu încerca să-i lipească lui Nicușor Dan eticheta de „om al interlopilor”, Gabriela Firea era însoțită de un grup numeros și agresiv, format din indivizi dubioși, cu aspect și comportament interlop!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. OARE CÂND VĂ DISPARE ACEASTĂ GLOATĂ NUMITĂ PSD, CARE NUMAI MINCIUNI, AROGANȚĂ, LAUDĂ DE SINE ȘI ALTE TICĂLOȘII FĂCUTE DE EI. DUPĂ CUM VORBESC ACESTE CREATURI,, DACĂ GUVERNAU EI NU ERAU INFECTĂRI” UITĂ NENOROCIȚII, CĂ AU ÎNDEMNAT LUMEA SĂ NU SE SUPUNĂ. NUȘTIU DE CE TELEVIZIUNILE Î-L COOPTEZĂ SI PE ACEL NENOROCIT DE BĂDULESCU, CARE NUMAI TÂMPENII ȘI GROSOLĂNII VORBEȘTE, DE FAPT, CA TOȚI PSDIȘTI. UITĂ NEMERNICI DE BĂTAIA DE JOC CU SPORUL DE PENSII LA GRUPE ȘI ALTE TICĂLOȘII. SPITALELE REGIONALE PROMISE, LA CARE NU S-A PUS NICI MĂCAR PIATRA DE TEMELIE, ELIBERAREA MULTOR PUȘCĂRIAȘI ȘI ALTE TICĂLOȘII. DOAMNE AJUTĂ SĂ DISPARĂ CU TOTUL!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here