Site-urile teroriștilor Hamas sunt găzduite pe servere din Rusia

0
420
Domeniile Hamas.ps și Alqassam.ps sunt găzduite de companii rusești cu sediul la Moscova

Site-urile organizației teroriste Hamas sunt găzduite de servere din Rusia. Atât domeniul Hamas.ps, cât și domeniul Alqassam.ps sunt înregistrate pe o adresă care este în Moscova, relevă o analiză a datelor. Aceasta este încă o dovadă a legăturilor subterane existente între milițiile care au lansat atacul criminal din 7 octombrie și regimul Putin.

Datele arată că site-ul Hamas.ps (.ps este domeniul care indică Palestina) este găzduit pe servele companiei VDSina, cu birourile în Moscova. Deținătorul hostingului pentru Hamas.ps este Pavel Durov, unul dintre fondatorii V-Kontakte, varianta rusească pentru Facebook, care ulterior a lansat și rețeaua de socializare Telegram, cea mai folosită în spațiul ex-sovietic.

De asemenea, conform analizei Memri.org, care se ocupă de terorismul cibernetic, și site-ul aripii militare a Hamas, Izz Al-Din Al-Qassam, este găzduit tot de servere din Rusia. Domeniul Alqassam.ps folosește serverul companiei Yandex.

Hamas.ps este găzduit de o companie din Moscova

Un alt domeniu al acestei grupări criminale, Alqassam.net, s-a dovedit a fi găzduit de un provider de cloud din SUA, cu sediul la New York. Compania DigitalOcean a declarat că tot conținutul sociat cu acest domeniu a fost eliminat în august 2020, când a descoperit prezența sa pe platformă.

Atacul din 7 octombrie a fost foarte folositor pentru Rusia, pentru că atenția lumii s-a redirecționat către Orientul Mijlociu, iar războiul din Ucraina a intrat într-un con de umbră. În plus, revitalizarea conflictului israeliano-palestinian a silit SUA să-și împartă eforturile militare.

Domeniul Alqassam.ps este, de asemenea, găzduit de serverele companiei rusești Yandex, din Moscova

Putin s-a lansat în ultimele zile în declarații bombastice. Pe de o parte a recunoscut că Israel are dreptul să se apere, dar pe de altă parte a insistat, cu un cinism șocant, că trebuie evitate victimele civile. Asta, în condițiile în care din februarie 2022 Rusia a țintit cu predilecție obiective civile în Ucraina, în bombardamente de teroare și care au avut scopul de a distruge infrastructura civilă de susținere a vieții (spitale, centrale electrice, poduri, blocuri, baraje hidrotehnice etc).

Pentru Rusia, varianta cea mai bună este înghețarea conflictului israeliano-palestinian în situația din acest moment, cu Hamas stăpân peste Fâșia Gaza. Acest lucru ar garanta, pe termen nedefinit, conflicte armate violente în zonă.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* SUA ne avertizează: Rusia va încerca să deturneze alegerile din România, de anul viitor! Planul diabolic al Moscovei de a „otrăvi” democrația din aproape 100 de țări

* Rareș Bogdan anunță sinuciderea PNL în București: „Candidatul nostru la Primărie nu va fi Nicușor Dan! Nu e un primar bun. În 2020 l-a susținut Orban, nu noi! Atunci trebuia să fiu eu candidatul, dar lui Orban i-a fost frică…”

* Șmecheria scârboasă prin care fostul șef al Curții de Apel Constanța și-a crescut pensia de la 5.400 la 6.400 de euro: s-a detașat o lună la Penitenciarul Poarta Albă, apoi s-a pensionat la 51 de ani!

* Colcăială printre „specialii” care au capturat România: judecătoarea Ana Maria Chirilă – arestată pentru că sprijinea traficanții de droguri; judecătoarea Gabriela Mazilu – prinsă cu 6 milioane de euro nejustificați

* De ce nu-i mai ajung lui Ciolacu nici măcar cele mai mari încasări din istoria României: cheltuielile statului PSD-PNL cresc în acest an la 39% din PIB!

* USR acuză represalii în stil mafiot din partea șefului ANPC, care, prin intermediul unui off-shore, ar lua taxă de protecție de la proprietarii restaurantelor din Herăstrău închise de Clotilde Armand

* Unul dintre marii golani ai politicii românești – numit pe 9 ani consilier la Curtea de Conturi! Grobianul Aurelian Bădulescu, omul Gabrielei Firea, și-a șters toate mârlăniile și comentariile antisemite de pe Facebook

* A doua extrădare a unui PSD-ist fugar. Fost deputat, șantajistul a fost adus din Italia, la 7 ani după revenirea forțată din Dubai

* Vasile Bănescu către Mihail Neamțu: „V-ați pierdut deplin rușinea și bunul-simț”. Derivă totală a politicianului eșuat: zice că e „hărțuit” și „amenințat” de purtătorul de cuvânt al BOR

* Un document excepțional: scrisoarea Mitropolitului pro-rus de la Chișinău către șeful său de la Moscova, Patriarhul Kirill, în care face pulbere Rusia putinistă! / „Amestecul agresiv al Rusiei în afacerile Ucrainei și ale Moldovei” / „Așa-numita «Lume Rusă» este străină aspirațiilor și valorilor noastre naționale” / „Moscova nu a înțeles că poporul din Moldova are rădăcini latine” / „Republica Moldova se va reuni inevitabil cu România”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here