„Sindromul bormașinii“: un rus a aruncat în aer liftul blocului ca să-l omoare pe vecinul care-și renova apartamentul

1
1072
Pompierii au scos victima din liftul distrus, care se oprise între etajele 2 și 3

Un rus din Irkutsk, exasperat de zgomotul continuu făcut de un vecin care-și renova apartamentul, a încercat să-l ucidă pe utilizatorul bormașinii aruncându-l în aer cu tot cu lift. Tentativa de asasinat pusă în aplicare pe 30 noiembrie a eșuat, scrie Gazeta.ru.

Electricianul care a recurs la gestul disperat era în relații tensionate cu vecinul său de mai multă vreme, dar decisiv în luarea deciziei a cântărit bormașina pe care cel din urmă o punea în funcțiune zilnic, din zori și până-n noapte.

Anchetatorii afirmă că electricianul criminal a construit un dispozitiv exploziv artizanal pe care l-a plasat în lift. L-a pândit pe vecin când urcă și a detonat bomba. Victima a fost grav rănită și a ajuns la spital, dar n-a murit.

Alexander Chernov, cel care a încercat să-și ucidă vecinul, are 50 de ani, iar ținta sa – 30 de ani.

Cei doi locatari ai blocului erau certați de multă vreme. Când unul din ei a început o interminabilă renovare a apartamentului, celălalt n-a mai suportat și a trecut la fapte. Locuitorii din bloc au auzit explozia și au crezut că s-a stricat liftul: „S-a auzit o bubuitură puternică, tot blocul a bubuit. Apoi au fugit la intrare, unde au simțit miros de carbit. A fost plin de fum”.

Liftul aruncat în aer se pusese în mișcare și se oprise între etajele 2 și 3. Au venit pompierii, care l-au extras pe omul din el și l-au trimis la spital. Avea picioarele rupte.

Anchetatorii l-au arestat pe făptaș câteva ore mai târziu, iar la percheziții au găsit, la acesta acasă, componentele folosite la producerea bombei și o telecomandă.

Părerile vecinilor sunt împărțite după acest atentat. Unul dintre locatari a recunoscut că situația este, într-adevăr, greu de suportat: „Toată lumea face zgomot și face reparații”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Mi-au furat portofelul!“ O reporteriță RTV a fost tâlhărită la o manifestare AUR, în timp ce vorbea cu George Simion, de Ziua Națională, la Alba Iulia

* EXCLUSIV. Cei 5 deputați PNL care au votat-o pe avocata interlopilor la șefia Comisiei juridice din Parlament. Au mai contribuit: PSD – 7, UDMR – 2, Minorități – 1

* Lider interlop către Laura Vicol (PSD), noua șefă a Comisiei Juridice din Camera Deputaților: „Tu vorbești când vreau io și cât vreau io, nu când vrei tu!​!”

* Încă o atrocitate: coaliția PSD-PNL l-a reinstalat pe deputatul-șaorma șef la Comisia de Muncă. Ciolacu zicea anul trecut că-l dă afară din partid

* VIDEO. Satiră usturătoare a lui Oreste la adresa lui Rareș Bogdan: „S-a transformat într-un broscoi fără rușine” / „Când te urâțești la suflet, degeaba pui ruj roz” / „Prea mică satira politică pentru un prea mare mincinos!”

Cum s-a rupt în două PNL-ul după coaliția cu PSD! Numele grele care nici nu concep să lucreze cu social-democrații

SERIAL (7). Comploturile anti-Ceaușescu

Cei 4.800 care au împărțit 2,4 miliarde de dolari, prăduiți de Securitate după uciderea lui Ceaușescu. Legătura cu Dan Voiculescu, Vîntu și frații Negoiță

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here