Ciolacu, după recepția de la Cotroceni: „Laura Vicol a avut inițiative bune, n-am nicio problemă cu activitatea ei profesională”

3
2096
Laura Vicol-Ciorbă

Abia ieșit de la Cotroceni, unde a participat la festivitatea organizată de președintele Iohannis de Ziua Națională, Marcel Ciolacu a dat miercuri seara fuga în studioul postului România TV, al fugarului Sebi Ghiță, unde a apărat-o pe avocata Mafiei, Laura Vicol. Pusă acum o săptămână șefă la Comisia Juridică a Camerei Deputaților, Vicol are o relație de subordonare față de liderii lumii interlope, așa cum reiese din intercepțiile convorbirilor telefonice interceptate de procurori de-a lungul timpului. Ciolacu nu vede însă nicio problemă în asta.

Vicol a fost votată cu majoritate zdrobitoare în funcție, 15 voturi pentru și unul singur contra (cel al reprezentantului USR) – acest scor fiind obținut prin acordul partidelor de guvernământ și cu binecuvântarea președintelui Iohannis.

Această numire a stârnit însă un adevărat scandal și surpriză totală printre partenerii din Uniunea Europeană. Vicol la șefia Comisiei Juridice înseamnă un pericol de securitate major pentru România și un mare pas al clanurilor interlope în preluarea controlului total asupra Justiției.

În acest context, Marcel Ciolacu a intervenit pentru a o apăra pe Laura Vicol, încercând în același timp să se spele pe mâini de întreaga poveste. Deși numirea avocatei s-a făcut, în mod evident, printr-un acord la vârf între PSD, PNL, UDMR, AUR și Iohannis, Ciolacu pretinde că n-a avut de-a face cu nominalizarea. Răspunderea le-ar aparține „colegilor deputați din Comisia Juridică“, a invocat președintele PSD, menționând că „mă extrag“ din această afacere, dar va iniția, totuși, o discuție în partid.

Mimând imparțialitatea, șeful PSD o cheamă pe noua șefă a Comisiei Juridice să răspundă acuzațiilor: „Nu mai merge așa, ca o persoană publică să nu iasă să dea explicații. Doamna Vicol va trebui să vină și ea să dea explicații“.

Ciolacu a subliniat însă că nu vede absolut nicio problemă în cazul Laurei Vicol: „N-am nicio problemă cu activitatea ei profesională, știu că a avut inițiative legislative bune, dar vom avea o discuție la partid, pentru că decizia nu o iau eu singur sau eu cu Ciutacu, decizia o iau eu cu colegii din grupul PSD“.

O mobilizare mare de forțe a PSD s-a putut observa în această săptămână și în plan mediatic. Presa afiliată partidului a difuzat, aproape simultan, știri favorabile Laurei Vicol, prezentată ca mamă devotată, filantroapă inimoasă, avocată pricepută și curajoasă.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Mi-au furat portofelul!“ O reporteriță RTV a fost tâlhărită la o manifestare AUR, în timp ce vorbea cu George Simion, de Ziua Națională, la Alba Iulia

* EXCLUSIV. Cei 5 deputați PNL care au votat-o pe avocata interlopilor la șefia Comisiei juridice din Parlament. Au mai contribuit: PSD – 7, UDMR – 2, Minorități – 1

* Lider interlop către Laura Vicol (PSD), noua șefă a Comisiei Juridice din Camera Deputaților: „Tu vorbești când vreau io și cât vreau io, nu când vrei tu!​!”

* Încă o atrocitate: coaliția PSD-PNL l-a reinstalat pe deputatul-șaorma șef la Comisia de Muncă. Ciolacu zicea anul trecut că-l dă afară din partid

* VIDEO. Satiră usturătoare a lui Oreste la adresa lui Rareș Bogdan: „S-a transformat într-un broscoi fără rușine” / „Când te urâțești la suflet, degeaba pui ruj roz” / „Prea mică satira politică pentru un prea mare mincinos!”

Cum s-a rupt în două PNL-ul după coaliția cu PSD! Numele grele care nici nu concep să lucreze cu social-democrații

SERIAL (7). Comploturile anti-Ceaușescu

Cei 4.800 care au împărțit 2,4 miliarde de dolari, prăduiți de Securitate după uciderea lui Ceaușescu. Legătura cu Dan Voiculescu, Vîntu și frații Negoiță

3 COMENTARII

  1. O persoana care este sunata de interlopi si care este tavalita nu poate ocupa o astfel de functie. Este o sfidare ce a facut PSD prin aceasta numire insa face parte din planul organizat de acaparare a statului de politicieni, firme capusa si interlopi. In teritoriu fara interlopi politicienii nu au nicio forta. Din pacate asta se face cu girul serviciilor de informatii si a factorilor de decizie. Romania este un stat mafiot si corupt. Nu se va schimba niciodata cata vreme fesenismul este in continuare la butoane. Sunt mai puternici decat pe vremea lui Ceausesc, mai bine organizati, cu averi care pot schimba presedinti. La Piovra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here