Simion se crede deja Zelea Codreanu: „Dacă mă omoară pe mine, să vă duceţi şi voi atunci după ei!“

3
2659
După modelul lui Zelea Codreanu, George Simion se afișează la mitinguri în costum popular

Liderii mișcării extremiste care se înfiripă în România din masa antivacciniștilor și conspiraționiștilor au început să-și ia viteză: în timp ce Dianei Șoșoacă i s-au descoperit rude cu Djokovici care au luptat cu turcii în 1389, George Simion pare că se visează deja Zelea Codreanu.

Liderul AUR a afirmat duminică, la Oradea, în fața câtorva zeci de simpatizanți, că doar el, dintre toți liderii de partide, n-are dosar penal și nici colaborator al serviciilor secrete. În plus, Simion și-a chemat fanii să-l răzbune, dacă va fi ucis de Ocultă.

Potrivit jurnalistului Silviu Sergiu, pe site-ul Punctuldefierbere.ro, George Simion a chemat poporul să-i fie alături „până la capăt în bătălia pe care am început-o”, fără să menționeze însă clar ce înțelege prin acest „capăt”. Conform liderului AUR, Oculta și sistemul cu care el se luptă pe viață și pe moarte ar pregăti înscenări în urma cărora să arunce în pușcărie liderii patrioți care se bat pentru țărișoară.

În spatele mașinațiunilor s-ar afla serviciile secrete – din care „unele nici măcar nu sunt românești”.

Recurgând la un pleonasm „istoria se repetă ciclic”, Simion a lăsat loc de interpretări sugerând un presupus plan de asasinare a sa. Se știe că liderul mișcării legionare, Corneliu Zelea Codreanu, a fost asasinat în perioada interbelică la ordinul regelui Carol al II-lea, înscenându-i-se o tentativă de evadare din mașina poliției.

Această paralelă subliminală cu Codreanu este făcută de Simion încă de la începutul aventurii sale politice. Fostul șef de galerie imită stilul vestimentar, retorica și argumentele lui Zelea Codreanu, pozând în justițiar, incoruptibil și patriot.

Afirmațiile lui George Simion duminică, la Oradea

Dacă vă avem pe voi alături, mergem până la capăt în bătălia pe care am început-o. Şi bătălia asta va fi grea. O să încerce să ne însceneze multe, o să încerce să ne bage la închisoare pentru că fluturăm drapelul şi pentru că îl cinstim pe Mihai Eminescu. (…)

Şi PNL, şi PSD, câţiva şi de la USR sunt oameni buni, dar nu au acces la nivel de conducere centrală pentru că anumite servicii de informaţii controlează accesul la conducere. Pentru că toţi şefii de partid, în afară de AUR, au dosare sau sunt colaboratori ai unor servicii de informaţii. Unele dintre aceste servicii de informaţii nici măcar nu sunt româneşti. (…)

Eu am mai zis-o: dacă ei mă omoară pe mine, să vă duceţi şi voi atunci după ei. Istoria se repetă ciclic.

Împreună suntem o forţă care înspăimântă actualul sistem politic din România, care ne-a condus de 32 de ani. Toate celelalte partide au fost la putere şi acum nu mai ştiu ce să facă ca să ne intimideze. Ne dau amenzi, ne dau dosare penale şi vor să scoată AUR în afara legii pentru că, din ce în ce mai mulţi dintre voi sunteţi alături de noi. O să îi lăsăm? (Mulţimea răspunde: „Nuuu!” – n. red.) Împreună reuşim să dărâmăm acest sistem care ce a făcut în 1989? L-a împuşcat pe Ceauşescu şi a început să fure şi să se facă stăpân peste vieţile noastre.

AUR o să lupte până la capăt. Avem nevoie de fiecare dintre voi pentru următorul pas: trimiterea acasă a primului turist al ţării (Iohannis – n. red.). Campania noastră de semnături trebuie să meargă până la capăt. Avem de strâns 3 milioane de semnături şi tot sistemul lui Iohannis inventează tot felul de aberaţii – extremism, antisemitism…

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Game over! Djokovici a pierdut procesul și va fi expulzat din Australia. Fatal i-a fost faptul că a devenit idolul anti-vacciniștilor

* „Am avut neșansa să mă nasc în țara în care un organ îți omoară puiul și, ca să verifice dacă l-a omorât, îl împunge cu piciorul”. Tristețea nepoatei de ostaș austriac din Primul Război Mondial și a fiicei de fotbalist din echipa națională

* Hal de polițist: s-a dus la o prostituată, drogat, în uniformă, a înșelat-o la bani, apoi a făcut accident și a refuzat verificarea alcoolemiei

* AGENȚII HAOSULUI (3). Extremiștii de la AUR – „Coloana a V-a” a unei puteri străine în România?

* VIDEO. CTP despre asaltul AUR asupra Primăriei din Timișoara: „Asta făceau «Cămășile brune» în Germania anilor ’20-’30”

* Tovarășe Kuzmin, când URSS ne-a smuls cu forța Basarabia și nordul Bucovinei, cine era agresorul? Dar când ne-a impus un regim criminal pentru 45 de ani? Ori când Stalin a omorât prin înfometare peste 10 milioane de ucraineni?

* Mincinoasa Monica Pop, zdrobită cu cifre de DSU: „Astăzi, 392 din cei 441 de pacienți Covid de la ATI sunt nevaccinați, iar 34 din cele 36 de decese sunt ale unor persoane nevaccinate”

* Prejudiciul produs statului de „banda lui Vanghelie”, în noul dosar de corupție: peste 50 de milioane de euro!

* Fost senator PSD, cercetat penal pentru abandon de familie. Liviu Tit Brăiloiu, acuzat că a refuzat să-și recunoască un copil

* SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor” (63) / Escală ratată la Judeţeana de Partid

3 COMENTARII

  1. Cred ca multi il urmaresc pe acest individ doar pentru reality show si scandalurile pe care le face. Mai exista si o categorie, pederastrii, care il urmaresc cu … sufletul in Rai. Niciun roman educat nu ar pune stampila pe o mizerie de partid nascuta din coasta Rusiei. Uite unde era marele martir al neamului Simion Georgica fara frica. Este cea mai buna dovada ca in Romania poti incalca legea si nu ti se intampla nimic. Simion este un personaj anti-social, care produce haos in societate prin actiunile sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here