joi, mai 30, 2024
AcasăIstorieȘi "călăul" Ion Iliescu apelează la SS-Gestapo pentru a se răzbuna pe...

Și „călăul” Ion Iliescu apelează la SS-Gestapo pentru a se răzbuna pe Augustin Lazăr!

-

Ion Iliescu nu se împacă deloc cu statutul de inculpat în dosarele Revoluției și Mineriadelor, ambele trimise în judecată de Secția Militară a Parchetului General.

Avocații fostului președinte au anunțat că depun o plângere de abuz în serviciu la Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ), cunoscută ca „Secția Specială” (SS-Gestapo). Plângerea îi vizează atât pe procurorul general, Augustin Lazăr, cât și pe procurorii militari care au instrumentat Dosarul Revoluției.

Acțiunea obraznică a lui Ion Iliescu se înscrie în ofensiva penalilor împotriva magistraților, încurajată obscen de actuala guvernare. Iar SS-Gestapo, secția condusă de tandemul Gheorghe Stan – Adina Florea, confirmă o dată în plus că este Secția de intimidare a magistraților. De ea se își leagă speranțele ce mai mari criminali și cei mai abjecți tâlhari.

- Advertisement -

Ion Iliescu urmărea supunerea oarbă a României față de Moscova

Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu și generalul Iosif Rus (șeful Aviației Militare în decembrie 1989) sunt acuzați de crime împotrivă umanității.

Guparea Iliescu s-a constituit după 1968 ca „o grupare dizidentă care a avut drept scop înlăturarea fostului preşedinte Ceauşescu Nicolae, dar menţinerea României în sfera de influenţă a URSS”, susțin procurorii în rechizitoriu.

Procurorii militari confirmă că anunțul privind solicitarea intervenției militare a URSS a fost făcut la TVR, pe 23 decembrie. Atunci, televiziunea se afla sub controlul Armatei care, la rândul ei, era controlată de gruparea Iliescu. Prin urmare, membrii acestei rețele sunt cei care au luat decizia de a chema trupele sovietice.

- Advertisement -

În anunțul de la TVR, citit de crainicul George Marinescu, se menționa că solicitarea intervenției militare sovietice a fost făcută de conducerea CFSN, adică gruparea Iliescu. Ca pretext, a fost folosit „pericolul terorist”, care s-a dovedit a fi o diversiune regizată chiar de gruparea pro-sovietică a lui Ion Iliescu.

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Iliescu are pe conștiința peste 1000 de morți , a împărțit certificate de revoluționari mergând pana acolo încât a creat aceea psihoza terorist -securista când se știe ca armata este vinovata pentru moartea tinerilor din Decembrie 1989.Cine l-a slugarnic pe acest individ se face complice și NU merita nicio pensie!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -