Șefa Senatului a vizitat „județul Zalău” și s-a întâlnit cu „președintele Consiliului Județean Zalău”, pe care-l cheamă, totuși, Sălăjanu!

5
1140
Anca Dragu și postarea buclucașă

Anca Dragu a comis o gafă care s-a transformat în subiect de autoironie și într-un „un-doi” simpatic între președinta Senatului și șeful ei de partid, Daciaș Cioloș (copreședinte USR-PLUS).

Anca Dragu a anunțat pe Facebook că a vizitat „județul Zalău” și s-a întâlnit cu „președintele Consiliului Județean Zalău”, Dinu Iancu Sălăjanu.

Coincidența face ca prefectul județului Sălaj să se numească Sălăjanu – nu Zălăuanu! -, ceea ce putea constitui un indiciu pentru Anca Dragu.

Ulterior, Anca Dragu și-a corectat postarea și a publicat un nou text, în care se autoironizează.

În discuție a intervenit amuzat și Dacian Cioloș, originar chiar din județul Sălaj – nu din „județul Zalău”!

Postarea inițială a Ancăi Dragu

„Județul Zalău are nevoie să-și aducă înapoi, acasă, oamenii care s-au născut și au crescut aici. M-am bucurat să văd roada muncii lor în investițiile pe care le-au făcut în satele, orașele natale din județ.

Președintele Consiliului Județean Zalău, Dinu Iancu Sălăjanu, și echipa de la Prefectură au un plan clar, o strategie asumată ca misiune, pentru a crește calitatea vieții și oportunitățile în județ. Sunt sume importante alocate pentru creșterea accesului la sănătate de calitate, prin extinderea blocului operator al Spitalului Județean și înființarea unui centru oncologic.

USR-PLUS, alături de partenerii de coaliție, își respectă angajamentele din campanie și din programul de guvernare! Mult succes echipei de la Zalău!”

A doua postare a Ancăi Dragu

„Glumele cu județul Sălaj, care nu ar exista, glume pe care, recunosc, le-am făcut și eu uneori cu Dacian Cioloş, el însuși mândru sălăjean, s-au răzbunat pe mine cu vârf și îndesat.

Într-o postare de astăzi, între conferința de presă, drumuri, muzeu, consiliu județean, prefectură, a ieșit «județul Zalău».

Asta, în condițiile în care mă întâlnisem chiar cu președintele Consiliului Județean, Dinu Iancu-Sălăjanu, care poartă cu mândrie numele județului și în buletin – probabil și pentru noi, sudiștii. 🙂

De aceea, vă spun din nou, verificat la sursă:

Județul Sălaj există!”

Replica amuzată a lui Dacian Cioloș

„Sălăjenii mei au fost, astăzi, răzbunați! Dacă ar trebui să primim câte-o bere de la toți cei care încurcă județul Sălaj cu Zalăul, probabil s-ar umple cămara cu lăzi. Noroc că noi preferăm pălinca de prune :)”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Lazarus a mințit! A fost internat cu Covid, iar acum se află în izolare la domiciliu. „Stau cu Miliția la ușă!”

* La o zi după Ion Dichiseanu, a murit un alt mare actor: Bogdan Caragea, consăteanul lui Grigore Cartianu

* Sinecură și pentru Carmen Dan: a fost angajată la Uniunea Notarilor Publici din România! Bani mulți, muncă puțină

Și soțul Vioricăi Dăncilă a prins o sinecură la stat! Familie de consilieri: el la Transgaz, ea la BNR, fiul la Curtea de Conturi

* Caracatița Firea: funcționari ai Primăriei Capitalei și notari au “prăduit” 45 de apartamente ale statului în centrul orașului. DNA i-a săltat pe toți

* Mitingul PSD de susținere a lui Dragnea, în 2018, s-a făcut pe banii noștri, care au ajuns la firme apropiate de Firea

Tehnici mafiote: Dragnea a lăsat un plic cu 40.000 de euro pe bancheta din spate a mașinii, pentru aranjorul întâlnirii cu Trump

* Rechizitoriul DNA: Meleșcanu a fost complicele lui Dragnea în numirea ilegală a unui consul pentru 45.000 de euro

Vanghelie, 11 ani și 8 luni de închisoare! Trebuie să returneze 15 milioane de euro, „rodul” luării de mită și al abuzului în serviciu

* Gigi Becali și-a pus antrenor după un singur criteriu: telefonul de la FCSB l-a găsit pe Todoran la mănăstire, „la duhovnic”! Dacă s-ar fi aflat la stadion, nu era bun

5 COMENTARII

    • Si sa traiasca si cenzura,nu?Am scris si eu un comentariu,ironic la adresa acestei „minunatii”de sefa a senatului,care se stie deja cat de mult regreta epoca Nastase si m-am trezit ca a disparut,de parca am injurat pe cineva!!!Apoi,bineinteles ca am mai incercat sa intreb de ce au sters postarea si am amintit de metehnele presei comuniste ,ca cenzura ,de ex, care se pare e folosita aici mai ales cand critici pluseristii,ca si cum ai da in ..fabrici si uzine,nu?Si…iar a disparut!Asa ca,bravos,tovarase Mateescu,da-i inainte cu cenzura,ca si ala de la „publicitate”!Libertatea presei,ce mama naibii….

  1. Adevărul, domnilor Ziariști ,este că deși sunteți de partea corectă a baricadei , sunteți prea îngăduitori cu conducătorii vremelnici. Dacă făceau o astfel de gafă cei din opoziție ii făceați in toate felurile. Cât de înapoiat și de needucat să fii încât să nu cunoști județele țării pe care o conduci?

  2. Cultura generala ii lipseste d-nei …cu desavarsire, pfffff!!! Dar cand mai esti si parlamentar te faci de ras, rau de tot. Daca nu stie nici macar judetele tarii dna sefa de camera parlamentara…!?!!?! S-o fi molipsit de la veo…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here