joi, februarie 29, 2024
AcasăOpiniiSecuristul și fascistul. Ah, ce plăcere îmi face să le dau peste...

Securistul și fascistul. Ah, ce plăcere îmi face să le dau peste bot!

-

Un putinisto-fascisto-legionaroid, specializat în discursuri revizioniste, împarte lumea în „frați” și „trădători”. „Frații” sunt adepții aberațiilor lui; „trădătorii” sunt toți restul, adică oamenii normali la cap.

Așa e gândirea totalitară: fasciile stau strâns unite; poporul e unit ca monolitul în jurul Partidului; cine nu e în frăția de cruce/masoneria/secta/partidul lor e automat „trădător”. Ei au ™ și © pe patriotism (ei și Ceaușescu, Vadim, Păunescu etc., se înțelege).

Un securist bătrân, recompensat cu sinecurile obișnuite pentru securiști (așa îi recunoști), vede peste tot numai „propagandă”. Cine-l critică e propagandist. Cine-i arată că s-a făcut de râs pe tema Rusia-Ucraina e „cenzor”. Cine-i aduce aminte de claritatea morală e „totalitar”.

Securistul nu poate concepe că majoritatea oamenilor sunt liberi, că spun ce vor, că nu toți sunt absconși, ca securiștii, că nu toți vorbesc numai cu misiune, că nu orice formă de discurs public e propagandă.

- Advertisement -

Fascistoidul nu poate accepta diversitatea opțiunilor, inclusiv a viziunilor asupra patriotismului. Pentru el, națiunea e un bloc compact, care se opune brutal „străinilor” și „trădătorilor” (ciudat, străinii sunt taman partenerii noștri din Occident, care vor numai să ne spolieze și să ne faulteze; rusnacii, pesemne, sunt „frați”).

Securistul e de fapt adevăratul propagandist. El face ce știe: creează confuzie, diversiuni, propagă intoxicări, ca lumea să nu mai distingă între bine și rău, între victimă și agresor.

Fascistoidul care-și clamează toată ziua (lucrativ) dragostea sufocantă de țară e adevăratul trădător, care face jocul dușmanilor reali ai civilizației și ai națiunii (în cazul de față, rușii lui Putin).

- Advertisement -

Ah, ce plăcere îmi face să le dau peste bot!

DE ACELAȘI AUTOR:

* Naționalismul antinațional

* Indivizi întârziați mintal. Un pericol pentru România

* Martorii lui Șoșoacă

* Ce scârbă îmi e de toată această bandă de ticăloși!

* Lui Klaus i-a mers: 9 ani de turism intens

* Să-i lăsăm singuri cu biserica lor KGB-istă și satanizată!

* Cum conciliezi România Mare cu Ungaria Mare?

* Femeia aceasta rea și coruptă

* Războiul din Ucraina ca turnesol moral. Spune-mi cum te raportezi la Putin ca să-ți spun cine ești!

* România europeană e singura pentru care merită să mori. Cei care azi fac gargară suveranistă și naționalistă vorbesc pentru Rusia

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -