L-a “reevaluat” Nicușor Dan pe omul Gabrielei Firea? Șeful spitalelor din București se laudă că noul primar îl va păstra în funcție!

2
2075

Vasile Apostol, șeful spitalelor finanțate de Primăria Generală, ajuns în funcție pe baza prieteniei strânse cu Gabriela Firea, le-a comunicat subordonaților, după o întâlnire cu noul primar Nicușor Dan, că va rămâne încă minimum 6 luni în funcție, dezvăluie Libertatea!

Informația este realmente șocantă. Apostol, personaj din camarila PSD și foarte apropiat de clanul Firea-Pandele, a fost cel care a plătit, din banii publici alocați ASSMB, peste 1,1 milioane de euro pentru reclama mascată a fostului primar Gabriela Firea. În mandatul Firea, managerii spitalelor au fost treptat schimbați cu oamenii sistemului controlat de PSD, personaje fidele partidului și clanului Firea-Pandele aduse din toate colțurile țării.

Adus de la Dâmbovița și pus șef peste sistemul sanitar finanțat de municipalitate, Apostol le-ar fi spus apropiaților la o ședință de acum câteva săptămâni, potrivit Curentul.info, că “trebuie să fim o echipă” ca să “nu ajungă Gabi Firea și Florentin Pandele la DNA”.

Nicușor Dan a confirmat că s-a întâlnit cu Apostol și că n-a luat încă nicio decizie în ce-l privește. Cei doi au discutat despre problemele urgente ale spitalelor

Noul primar Nicușor Dan, care a venit la Primărie în primul rând promițând că va lupta împotriva corupției și a caracatiței de interese cu care Firea și PSD au sufocat administrația, a confirmat pentru Libertatea că s-a întâlnit cu Vasile Apostol. Noul edil a precizat că “nu am semnat nimic în legătură cu el”.

În același timp, Apostol le transmitea oamenilor din subordine că rămâne în fruntea spitalelor încă minimum 6 luni!

Nicușor Dan a menționat, pentru Libertatea, că încă nu a demis nici măcar un singur om dintre apropiații Gabrielei Firea care înțesează atât Primăria, cât și companiile municipale și direcțiile publice. Noul primar spune că s-a întâlnit cu Apostol și a discutat despre problemele urgente ale spitalelor din subordinea Primăriei.

În 2019, ASSMB a plătit, printr-un contract semnat de Apostol, circa 5,2 milioane de lei din banii publici către 7 televiziuni, 8 posturi radio și 13 site-uri, pentru a prezenta marile realizări ale regimului Firea în Sănătate. Totul nu era decât decât un cult al personalității și o preamărire a Gabrielei Firea, foarte prost mascate sub pretextul popularizării pretinselor progrese din ultimii ani.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. Va cam lasati socati de dubiosii de la fituica Libertatea,o colcaiala de jurnalisti cu legaturi in pesede…asta e demult ,de cand a fost fituica aruncata pe piata!Nu v-ati lamurit inca ca laudarosenia acestor trepadusi ai mafiei rosii este pentru a discredita si murdari pe oricine nu e cu ei?Pentru ca e campanie electorala,sau nu stiati?Nu mai iau demult nimic in serios din ce trambiteaza acesti comunisti cu haine noi,mai ales in campanie electorala,iar in ce priveste ziarul asta,tot un ziar cu poze si titluri cu litere cat pozele a ramas ,cel putin pentru mine,chiar daca Tolontan a devenit redactor sef acolo.Oricum era discreditat din momentul cand a dezvaluit ca EL a aruncat pe piata bomba cu oasele de dinozauri care emit radiatii ,din curtea Muzeului Antipa,cand demonstratiile anti OUG13 erau mai mari si mai numeroase in Piata Victoriei!!Asta a dezvaluit chiar el,la emisiunea „Profesionistii”,de la tvr!!Pe mine asta m-a socat,nonsalanta cu care a marturusit aceasta actiune de-a dreptul securistica!!!Asa ca nu mai cred o iota din ce publica fituica condusa de un asemenea impostor…ASA CA,VA SFATUIESC SINCER ,LUATI DE BUNE DOAR VORBELE LUI NICUSOR DAN,OMUL A DOVEDIT CA E DE TREABA SI RESPECTA CE PROMITE…

  2. Tot asa s-a laudat si trepadusul care a candidat ls presedentie ,nu imi mai amintesc numele-un NIMIC, finantat de ministerul de interne de pe vremea lui Carmen Dan ,ca a primit „nenumarate” asigurari de la noul ministru de interne ,Vela,ca va avea si cu dansul „nenumarate” contracte?!???Cu o poza cu Vela,a inflamat tot internetul romanesc!!!Ca profesionisti,dvs nu mirositi ca e doar o campanie de imagine ieftina,cu tinta pe discreditarea si murdarirea adversarilor mafiei pesede?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here