luni, februarie 26, 2024
AcasăMoravuriScrisoarea pușcăriașului Severin către ÎPS Teofan. "Ultima expresie a globalismului ateu: «covidismul»....

Scrisoarea pușcăriașului Severin către ÎPS Teofan. „Ultima expresie a globalismului ateu: «covidismul». Dărâmați gardul păzit de urmașii lui Pilat!”

-

Euro-pușcăriașul Adrian Severin, hoțomanul care s-a făcut de râsul plantei ca europarlamentar, a dat o fugă până la Iași, să agite spiritele anarhiste și conspiraționiste. La plecare, i-a trimis un mesaj Înalt Prea Sfințitului Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei.

Mesajul lui Severin are secvențe de balamuc. Infractorul scrie, halucinant, că „turma drept credincioșilor creștini din Moldova și Bucovina are un arhipăstor care o va feri să cadă în prăpastia globalismului ateu, a cărui ultimă expresie este «covidismul»”.

Bombându-și „peptul” corupt, de patrihoț bine hrănit, Severin decretează: „Astăzi, Iașiul este noul Mărășești care, sub ocrotirea Sfintei Parascheva, trebuie să spună celor care vor să ne piardă distrugându-ne credința, că «pe aici nu se trece!»”.

Scrisoarea Înalt Prea Coruptului Adrian Severin

“ÎPS Voastră, plec din Iași cu speranța că turma drept credincioșilor creștini din Moldova și Bucovina are un arhipăstor care o va feri să cadă în prăpastia globalismului ateu, a cărui ultimă expresie este «covidismul».

- Advertisement -

BOR a rămas singura redută a neamului românesc, iar Moldova și Bucovina sunt principalii săi contraforți. Fiți neînfricat paznic al acesteia!

Astăzi, Iașiul este noul Mărășești care, sub ocrotirea Sfintei Parascheva, trebuie să spună celor care vor să ne piardă distrugându-ne credința, că «pe aici nu se trece!».

Am venit în aceste zile, în care toți creștinii ortodocși români sunt ieșeni, la Iași pentru a arăta, cu smerenie, fără ostentație, fără gesturi grandilocvente, fără discursuri publice, solidaritatea mea cu ÎPS Voastră și pentru a încuraja turma ÎPS Voastre spre a vă urma în lupta grea pe care o duceți nu doar cu prigonitorii bisericii, ci uneori chiar cu conciliatorismul și colaboraționismul unor capi sau slujitori ai acesteia.

- Advertisement -

Biserica, în primul rând spital al sufletului, trebuie să lupte și împotriva bolilor trupului, dar o face cu armele sale – rugăciunea, crucea, candela, sfânta icoană, sfintele moaște -, iar nu cu cele ale statului secular. Un suflet sănătos poate răzbi bolile trupului. Un trup nu poate fi niciodată sănătos dacă sufletul este bolnav.

De aceea, BOR nu poate accepta niciun act de confiscare a armelor sale de către stat și nici statutul de executor servil al politicilor statului, inclusiv în domeniul sănătății. A spune asta răspicat, iar nu doar aluziv, ferm, iar nu ezitant, inflexibil, iar nu tranzacționist, este o mărturisire a credinței noastre, de care nu avem a ne rușina, căci ea este puterea noastră.

Nu va fi nevoie să ridicăm baricade de piatră, dacă vă veți urca acum pe baricada cuvântului, și nu va fi nevoie să ne salvăm prin sânge, dacă ne vom apăra acum, imediat și fără compromisuri, prin împărtășirea cu trupul și sângele Domnului în comuniune.

Vă urez ca sărbătoarea Sfintei Parascheva să vă aducă din nou în comuniune fizică, directă, în cuget și simțire, cu creștinii din toate colțurile țării. Clopotele Catedralei metropolitane să cheme fizic, de o parte și de alta a gardului păzit de jandarmi, credincioși din toate colțurile României, dar chiar și pe cei cu mai puțină credință, pentru a da semn că încă mai suntem și că nu vom ceda. Ca națiune suntem doar împreună, subiect colectiv. Ca biserică nu putem fi decât tot împreună.

Oficiați liturghia pentru toți, dărâmând gardul păzit de urmașii lui Pilat, cu puterea crucii, a cuvântului și a dangătului de clopot, fără a mai oferi nemeritat loc de cinste la slujbă autorităților care își ascund disprețul față de biserică și trădarea față de neam, sub masca mătăniilor ipocrite. Spuneți orașului, țării și lumii că Moldova Sfântului Ștefan și a Sfintei Parascheva nu îngenunchează decât în fața lui Dumnezeu!

Doamne ajută!

Al ÎPS Voastre,

Adrian Severin”

ÎPS Teofan

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Prea Mitocanul Ignatie, episcopul Hușilor: „Virusul e pitit după colţul bisericilor, așteptând să-i înşface doar pe cei care sunt creştini ortodocşi şi fără buletin de Iaşi” / „Nu o veți putea carantina pe Sfânta Parascheva!”

VIDEO. Soțul judecătoarei „anti-botniță” din Piatra Neamț a adus un autocar cu moldoveni în Piața Universității, ca să nu fie „îmbotnițați”. El a găsit vinovații pandemiei: masoneria, „cârpa”, „musulmanu’”

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -