Scrisoare de la Liviu Dragnea! A pățit-o un lider al Opoziției… Se confirmă: Vasilica a rămas marioneta lui Daddy

3
2779

Președintele PMP, Eugen Tomac, a trecut prin mari emoții: când a deschis e-mail-ul, s-a trezit cu un mesaj din partea lui Liviu Nicolae Dragnea! Nu era pușcăriașul de la Rahova, ci proasta de la Palatul Victoria.

Tomac a declarat că premierul i-a trimis așa-zisul „pact pentru bunăstare”, propus partidelor, dar… de pe contul de e-mail al lui Liviu Dragnea!

Eugen Tomac a povestit sâmbătă, la Școala de Vară a PMP, de la Costinești: „În ultimele luni asistăm la o încercare disperată prin care Dăncilă vrea să ne spună că este altceva, neconflictuală, că a fost chinuită. Oameni buni, în această dimineaţă mi-am scăpat telefonul din mână, pentru că am deschis e-mail-ul şi văd că îmi scrie Liviu Nicolae Dragnea! Mesaj către PMP. M-am uitat cu multă atenţie, zic: ce s-o fi întâmplat?! Preşedintele PSD ne-a scris un mesaj prin care ne invită să aderăm la ideile lui Dragnea. Apreciez gestul lui Dăncilă de a ne confirma încă o dată că este un premier-marionetă, instalat de Liviu Dragnea la Palatul Victoria”.

Eugen Tomac a precizat că PMP nu va semna „pactul bunăstării”, propus de premier. El a spus că singurul pact la care va adera PMP este cel prin care actualul Guvern va fi demis. „Dăncilă, scrie în numele tău, nu în numele lui Dragnea! Pactul vostru poate fi acceptat cu o singură condiție: noi aderăm la pactul prin care trimitem Guvernul Dragnea 3 acasă, acesta este singurul pact la care aderăm!”

Premierul Viorica Dăncilă a propus, vineri, un pact între partidele politice din România, în care acestea își iau angajamentul că „vor lupta pentru bunăstarea cetățenilor” și că nu vor tăia pensiile și salariile.

Adresa de e-mail de pe care a fost transmis pactul către partide este: [email protected]

Vă mulțumim că, printr-o donație AICI, susțineți ZIARISTII.COM.

CITIȚI ȘI:

* Război civil în ALDE. Până și Leocadia îl amenință pe Tăriceanu! Crescut în simbioză cu PSD, partidul-căpușă e în disoluție

Beizadeaua ucigașă a mai făcut două accidente grave! A distrus trei mașini de lux, în valoare totală de peste 600.000 de euro: Nissan, Ferrari, Aston Martin!

Triunghiul morții pentru Mario Iorgulescu: alcool – cocaină – viteză. Se drogase la poker și era în pragul comei alcoolice

Sinistra Secție Specială va fi desființată! Comisia Europeană: „Înfiinţarea Secţiei contravine legislaţiei europene”

VIDEO. Priviți aceste imagini! „Unchiul” Cumpănașu are privire de nebun și răcnește gutural. Gura lui lucrează ca o pompă de desfundat WC-uri

VIDEO. Cumpănașu, furios că nu e păzită de jandarmi și mama sa, când strânge semnături! Se simte spionat, zice că renunță la protecția Jandarmeriei. Urlă că e datoria noastră să-i asigurăm paza, pentru că el luptă pentru popor!

VIDEO. Cumpănașu a mințit: n-a făcut niciun preinfarct, ci a simulat la RTV! Jandarmul care-l păzește a sunat la 112 și tot el l-a dus la spital

Cumpănașu și-a „negociat” drepturile de autor cu soția sa! Rezultatul: 178.000 de euro furați din bani publici

Te-am prins, țeparule! Cumpănașu a luat un apartament de lux de la Protocolul de Stat, din care și-a inundat vecinii, fără a-i despăgubi

VIDEO. Prima zi de școală a Sorinei la New York. Pasagerul din School Bus și cei doi prieteni lățoși

3 COMENTARII

  1. Dar pe v-ati bazat cand a-ti afirmat ca Veorica a iesit de sub „tutela” lui Dady ? Pe atitudinea afisata ? Pai aia a fost pentru situatia de avarie in care intrase dupa condamnare.
    In rest , nimic nou sub soare , Dancila tot docila. Mai ales ca spera ca Barna sa ajunga presedinte iar ea sa ramana premier.
    Ce-ar mai sterge ea pe jos cu Iohanis si cu toti „intrigantii” aia care s-au crezut „stapani” pe Piata Victoriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here