Scenă abominabilă în București. Fanii Rapidului au bătut, scuipat și umilit un tânăr asiatic, asociindu-l cu coronavirusul

3
2062

Un incident rasist de neacceptat a avut loc marți în București, pornind de la spaima generală de coronavirus. Conform Digi 24, care citează Mediafax, un tânăr asiatic a avut parte de un tratament violent și degradant în stația de metrou Aurel Vlaicu, pe direcția Pipera.

Înaintea meciului de fotbal dintre Rapid București și Turris Turnu Măgurele, din Liga a 2-a, fanii echipei bucureștene l-au bătut, scuipat și dat afară din metrou pe tânărul asiatic.

Fanii rapidiști l-au acuzat pe cetățeanul asiatic că este responsabil de răspândirea noului virus. Ultrașii l-au lovit, împins, scuipat și apoi l-au dat afară din metrou.

„L-au bruscat, l-au împins, iar unii l-au şi scuipat înainte să-l dea jos din metrou. Era un tânăr cu origini asiatice, care a fost dat afară din metrou la staţia Aurel Vlaicu”, a povestit un martor pentru Mediafax.

Fanii rapidiști mergeau cu metroul până la stația Pipera, pentru a se deplasa apoi încolonați până stadionul „Anghel Iordănescu” din Voluntari, gazda meciului de Liga a 2-a.

Partida dintre Rapid București (echipa finanțată de Primăria PSD-istă a Sectorului 1) și Turris Turnu Măgurele (formația patronată de fiul lui Liviu Dragnea) s-a încheiat la egalitate, 0-0.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

  1. Sunt de 60 de ani suporter al acestei frumoase echipe dar nu pot sa accept asa ceva.
    Inteleg ca in fiecare galerie exista astazi si ceva golani.
    Imi cer eu scuze si as vrea sa mai merg pe stadion sa ascult din nou trompeta lui Tudorica.

  2. Incredibil cât de prost funcționează sistemul nistru de educație și cât de nocivă poate fi propaganda negativă în mass-media!! Dar ce să mai zic despre cât de rău funcționează mintea unora… e regretabil că nu s-au găsit pe acolo și alții care să-i stopeze pe nebuni. Ca și cum acele fapte i-ar fi ferit de contaminare…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here