„Sărmăluță” îi răspunde agramat lui Adelin Petrișor: „Sper că ne mai este permis, în această țară să ne apărăm!“

4
8509

Ridiculizat de cunoscutul reporter Adelin Petrișor pentru că a dat în judecată TVR ca să-i fie mutată emisiunea înapoi, în prime-time, Ionuț Cristache “Sărmăluță” a răspuns pe Facebook, invocând principiile ca motor al acțiunii sale penibile.

Lupta dintre cozile de topor ale „Varanului” Dan Voiculescu și instituțiile infestate în perioada regimului Dragnea sunt dure peste tot. La TVR, unde a fost plasat un reporter al Antenei 3 ca să joace rol de “tonomat” anti-justiție, anti-occident și pro-PSD, misiunea de a scăpa de personaj se dovedește foarte complicată. Ionuț Cristache, care e plătit din bani publici cu 25.000 de lei pe lună pentru a înjura președintele, DNA, NATO, UE, SUA și a face jocurile PSD, a fost mutat de la ora 21.00 (prime-time) la ora 17.00.

Imediat, cel poreclit “Sărmăluță” a dat în judecată instituția, cerând ca emisiunea să fie întoarsă la ora 21.00. Procesul a fost pierdut în primă instanță și e posibil să urmeze apelul.

Penibilul situației a fost remarcat chiar de colegii lui Cristache de la TVR. Reporterul de front Adelin Petrișor, o vedetă a postului public, a remarcat pe Facebook că acum mai rămâne doar ca și sumarul de redacție să fie stabilit prin ordonanță de la tribunal.

Cristache – care a fost reprezentat în instanță, contra TVR, de Mihai Mustăciosu, avocatul lui Dan Voiculescu – a răspuns ironiei joi seara.

Exprimarea pe Facebook a fost exact la fel ca și cea din emisiuni, cu greșeli gramaticale: «s-a trezit si Cristache sa dea in judecata TVR! Ia uitati si la asta, vrea sa ca grila TVR sa fie facuta de instanta…ahaha, ce tantalau!» S-au adunat cateva atacuri in registrul acesta si cred ca e nevoie de explicatii. Nici pomeneala. Nu m-am nascut in prime-time, nu mor sa raman in TVR, nu ma definesc luptele de orgolii, dar nici nu pot sa asist catatonic la niste actiuni pe care eu le consider abuzive cum ,probabil, le voi dovedi. Actiunea mea de mutare inapoi la 21.00, a fost una simpla. Nu a fost pentru tronson, a fost pentru un principiu. Nu poti sa ai un contract cu clauze de audienta pentru un anumit tronson si cineva sa pretinda de la tine sa-ti indeplinesti aceleasi tinte pe un troson total opus, peste noapte. Asta a fost tot, in asta s-a rezumat actiunea mea impotriva TV din instanta. Imi dau seama ca prin haosul generat de actuala clasa politica , imaginea institutiei are si mai mult de suferit si mi-as fi dorit ca acest episod care ma priveste sa nu existe, dar , din nefericire, asa au inteles unii si altii sa abordeze «problema Cristache.»

P.S Sper ca ne mai este permis , in aceasta tara sa ne aparam! Ne vedem la 17. #Romania9

De remarcat că “principiile” au erupt la suprafața conștiinței lui Ionuț Cristache brusc, când sunt periclitate ratingul și, implicit, veniturile. Până acum, vreme de ani la rând, “principiile” n-au răzbătut când era vorba de practicarea onestă a propriei meserii. Emisiunea reporterului Antenei 3 detașat la TVR era una profund părtinitoare – lucru absolut de neacceptat la postul public –, în care taberei adverse nu i se acorda dreptul la replică și unde “Sărmăluță” și invitații săi practicau pe scară largă dezinformarea, manipularea, minciuna sfruntată.

Despre nivelul realizatorului și al emisiunii spune totul faptul că Ionuț Cristache are obiceiul să râdă de numele celor pe care-i atacă.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Provocare AUR cu iz rusesc în Transnistria. Zeci de persoane cu tricouri „Votează AUR, alege România!” au încercat să treacă Nistrul, fiind oprite de separatiști

* VIDEO. Ofensiva Moscovei: Cozmin Gușă încearcă să construiască o mișcare care să scoată România din Uniunea Europeană!

* Un interlop periculos a revenit în pușcărie dintr-o neglijență: și-a uitat pistolul în cabina de probă, la mall! Avea și gloanțe de război

* O uriașă escrocherie: „uniunea ziariștilor” cu pensii speciale. Gen. Pavel Abraham, col. Dogaru, baronul Morega, pușcăriașul Roșca Stănescu, caraghiosul Brătianu-„Cartof” iau 50% în plus la pensie. Schema a fost pusă la cale de Doru Dinu Glăvan de la Radioul public

Radu Moraru, dement: „Aș vrea să-i agăț în cârlig pe preoții trădători care-i îndeamnă pe oameni să se vaccineze” / „S-ar putea să nu mă mai vedeți niciodată, în nicio emisiune!”

* O toxină AUR: Ovidiu Hurduzeu. Își făcea vacațele la Moscova, acum face propagandă pro-Rusia, anti-Occident, anti-vaccinare

* „Sărmăluță” și Mustăciosu au pierdut procesul cu TVR: emisiunea-trompetă a PSD nu revine la ora 21.00

* A fost prinsă și „țoapa cu maceta”, partenera „țopârlanului cu BMW”. A stat o noapte în arest, o așteaptă și pe ea libertatea

* VIDEO. Filmul gravului incident din Marea Neagră, unde aviația rusă a deschis focul asupra unei nave britanice în apele teritoriale ucrainene

* Thriller la Euro 2020: Germania – Ungaria 2-2! Nemții au fost la 6 minute de eliminare, deși au jucat toate meciurile la München!

* Dramatism în „grupa morții”: timp de 90 de minute, Portugalia a migrat pe toate locurile, de la 1 la 4! În 13 minute era eliminată, în alte 17 era lider

4 COMENTARII

  1. I-o fi dat Varanu’ misiune, i-o fi zis sa lupte cu dintii pentru postul ala, sa nu cedeze! S-a umflat orezu-n Sarmaluta si a inceput sa dea constiinta pe afara! Cand era un lingau nesimtit, tendentios si rau-intentionat, la fel ca jegul ala de Cristoiu, unde-i era constiinta?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.