luni, februarie 26, 2024
AcasăRăzboi în Ucraina"Rusia avea trei mari simboluri: Podul Kerci, crucișătorul Moscova și Vladimir Putin....

„Rusia avea trei mari simboluri: Podul Kerci, crucișătorul Moscova și Vladimir Putin. A rămas neatins doar Putin. Haideți să răspundem chemării sale de a merge să luptăm în Ucraina!”

-

Propagandistul-șef al Kremlinului, Vladimir Soloviov, a întors avarierea Podului Kerci (rupt în două sâmbătă în zori, în urma unor explozii puternice) în favoarea mobilizării putiniste pentru războiul din Ucraina. Agitatorul de la televiziunea Rossia 1 îl numește pe Putin „unul din cele trei mari simboluri ale Rusiei” – singurul rămas „în picioare”, de altfel!

Vladimir Soloviov, vocea cea mai stridentă a propagandei ruse exprimate prin mass-media, a dat loviturii de la Podul Crimeea o conotație caraghioasă.

Soloviov a spus că Podul Kerci era, alături de crucișătorul Moscova și de președintele Vladimir Putin, unul din cele trei mari simboluri ale țării. Podul a fost lovit, crucișătorul a fost scufundat, așa că propagandistul le-a cerut cetățenilor ruși să strângă rândurile în jurul ultimului reper rămas în picioare, Vladimir Putin!

Și cum se poate face asta? Rușii primesc răspunsul tot de la Soloviov, și tot la Rossia 1: să răspundă la chemarea sub arme pentru a merge să lupte în Ucraina!

- Advertisement -

„Rusia avea trei mari simboluri: Podul Kerci, crucișătorul Moscova și Vladimir Putin. A rămas neatins doar Putin. Haideți să răspundem chemării sale de a merge să luptăm în Ucraina!”, i-a îndemnat Soloviov pe compatrioții săi, care nu se prea înghesuie să se înroleze pentru a merge pe front.

De la decretarea mobilizării parțiale (21 septembrie) și până în prezent, peste 600.000 de bărbați ruși, dintre cei încorporabili (18-65 de ani), au fugit din Federația Rusă, trecând în Kazahstan, Mongolia, Georgia, Finlanda etc.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Detonarea Podului Crimeea ar fi fost pusă la cale de generalul rus Aleksei Jalo (FSB), al cărui fiu a murit suspect anul trecut în Ambasada de la Berlin, unde acționa ca agent FSB sub acoperire diplomatică

VIDEO. Portretul generalului rus Surovikin, noul „măcelar din Ucraina”: pușcăriaș recidivist, a călcat oameni cu tancul la Moscova în 1991, a făcut crime de război în Siria și a vândut inamicului armamentul propriilor trupe

* Șeful spionajului britanic: „Rusia rămâne fără arme în războiul din Ucraina. Pierderile lor sunt uluitoare. Putin e izolat și face greșeli, iar poporul rus a început să înțeleagă asta”

O diademă hunică de aur cu pietre prețioase, veche de 1.500 de ani, a dispărut fără urmă după ce rușii au luat-o din Muzeul Melitopol. Bijuteria era printre cele mai valoroase artefacte din lume

* Andrei Marga îi face „activiști rudimentari” pe cei care-i critică retorica putinistă. Turnătorul „Horia” insistă că Ucraina trebuie să cedeze teritorii Rusiei. Minte că și „New York Times” îi susține aberația!

Numărul angajaților „la negru” a explodat după ce Guvernul PSD-PNL a impus suprataxarea contractelor part-time

Comisia Europeană avertizează regimul Iohannis-PSD că pierdem banii din PNRR dacă nu renunță la maltratarea Legii Avertizorului de Integritate! Trebuie eliminate prevederile care-i favorizează pe corupți

- Advertisement -

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -