Roxana, românca sfâșiată de rechin, era inspector la ANAF Suceava. Dăduse 1.900 de euro pe excursia în Egipt

1
9605
Tragedia Roxanei Alina Donisan l-a lovit cumplit și pe tatăl ei

Românca sfâșiată de un rechin în Marea Roșie, în stațiunea egipteană Hurghada, lucra ca funcționară la ANAF Suceava din aprilie 2008, angajată prin concurs. Era încadrată la Serviciul colectare și executare silită persoane juridice. Pe 16 iunie, Roxana Alina Donisan împlinise 44 de ani.

Roxana Alina Donisan, femeia ucisă de un rechin în timpul vacanţei în Hurghada (Egipt), nu era căsătorită, iar în concediul din Egipt a mers singură.

Ea a lucrat ca asistent preparator la SNSPA, iar din 2008 era inspector superior la Executare silită în cadrul ANAF Suceava.

Detalii despre Roxana Alina Donisan a oferit tatăl acesteia, copleșit de durere.

„Momentul fatidic – nu am nicio informaţie, cum a fost, cum a decurs. Am aflat de la ştiri că o româncă a murit mâncată de rechin; apoi, după două ore, că are 40 de ani. A venit apoi Poliţia să ne ia date personale, probabil şi să mă înştiinţeze că va lua legătura consulul din Egipt. Era vorba de fata noastră. Certificarea a fost în momentul când consulul a luat legătura şi a confirmat că este fata noastră şi că este la spital, dar nu mai e în viaţă. Să pic de pe scaun! Stăteam la masă şi vorbeam la telefon. Soţia a avut o presimţire rea de cum a văzut informaţia pe TV, lucru care s-a confirmat. Fiind duminică şi personalul fiind liber, la societatea de turism, la urgenţe a răspuns, mi-a confirmat şi domnişoara aia. Discuţiile au durat până la ora 22.00, după care nu am putut dormi toată noaptea”, a declarat tatăl Roxanei Alina Donisan, luni, la Antena 3.

Potrivit bărbatului, fiica sa se afla pentru a treia oară în Egipt şi îşi rezervase vacanţa în condiţiile în care mai era un singur loc pentru completarea lotului cu turişti.

„S-a bucurat ştiind locul, calitatea serviciilor. În schimb, pe problema cu rechinii nu prea aveam referinţe. Ea dacă făcea ieşiri, făcea cu instructorul, cunoştea regulamentul de înot. Înotul era sportul ei preferat vara; iarna – patinajul”, a mai spus el.

„Te apucă, așa, o stare, care e greu de stăpânit. La un moment dat i-am zis că, la o adică, renunțăm la bilet. «Dă-i la Dumnezeu 2.000 de euro, sau 1.900 de euro, cât e prețul, dă-i la Dumnezeu sfântul!» «Nu», zice, «trebuie să mă duc să mă relaxez»”, mai povestește bătrânul.

Colegii din Suceava sunt șocați

Colegii Roxanei Alina Donisan s-au declarat șocați de moartea cumplită a acesteia, pe care o știau plecată în vacanță, scrie Monitorulsv.ro.

„Este o tragedie ceea ce s-a întâmplat, toți colegii sunt în stare de șoc. A fost o profesionistă, care se implica în toate activitățile serviciului. Era sufletistă, o fire energică și sportivă, iubea patinajul și apa, a fost dată de către părinți la înot încă de la 4 ani. Era foarte credincioasă, sociabilă și veselă, se făcea plăcută imediat”, au transmis colegii Roxanei, de la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Suceava.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Viața, afacerile și combinațiile lui Peter Imre, care a murit la 60 de ani. Era ginerele lui Teodor Meleșcanu și avea o avere de zeci de milioane de euro

* Pariul meu cu Peter Imre, tăiat de Patriciu. Olimpiada lui Oprescu

* L-au prins pe „Prince”! Fugarul Paul a fost înșfăcat pe stradă, la Paris. Escrocul se ascundea din 2020 de o condamnare la 3 ani și 4 luni de pușcărie

* Ex-senatorul Cosmin Preda (PSD), băgat în conducerea ANRE pe salariu de 7.000 de euro pe lună!

* VIDEO. Occidentul începe să pompeze cu adevărat armament în Ucraina. Biden: vom livra 140.000 de sisteme antitanc, 600 de tancuri, 500 de tunuri, lansatoare de rachete avansate, sisteme antiaeriene

* Cei 5 putiniști de la Kiev cu care Rusia voia să conducă Ucraina după finalizarea „operațiunii speciale”. Serviciile secrete ucrainene divulgă „organigrama”

* Incredibilul colaps economic al Rusiei. Primele date: producția de mașini a scăzut cu 97,6%, frigidere – 58,1%, mașini de spălat – 59,2%, vagoane de tren – 59,8%

* Victorie uriașă pentru Ucraina: Rusia a abandonat Insula Șerpilor!

VIDEO. O rachetă trimisă de ruși, în Lugansk, s-a întors și a lovit punctul de lansare, provocând o explozie catastrofală!

* Regimul Putin l-a arestat ca „dezertor” pe portarul naționalei de hochei a Rusiei, vicecampion olimpic în acest an. Legitimat la un club din SUA, Ivan Fedotov va fi dus cu forța la recrutare și, posibil, trimis pe frontul din Ucraina

* Simona Halep intră ca uraganul în „sferturi” la Wimbledon: 6-1, 6-2 cu jucătoarea nr. 4 a lumii! Parcurs grozav: 8-0 la seturi, 49-22 la ghemuri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here