Revolta unui parlamentar PNL: „O descreierată. Locul acestei femei e la psihiatrie. #FărăNebuniÎnFuncțiiPublice”

7
2108
Pavel Popescu (deputat PNL) - Diana Șoșoacă (senatoare ex-AUR)

Deputatul Pavel Popescu (PNL) lasă diplomația deoparte și o numește pe senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă pe măsura comportamentului public al acesteia:

 • „această descreierată instigă oamenii la nerespectarea regulilor”;

 • „locul acestei femei e la spitalul de psihiatrie”.

Pavel Popescu amintește că manifestările anarhiste ale senatoarei Șoșoacă au loc într-o vreme când „pe coridoarele spitalelor se târăsc pacienți cu tuburi de oxigen după ei, secțiile de ATI sunt pline și din ce în ce mai mulți prieteni sau membri tineri ai familiilor noastre mor din cauza acestui nenorocit de virus chinezesc”.

Deputatul PNL propune și un haștag deosebit: #FărăNebuniÎnFuncțiiPublice.

Postarea deputatului Pavel Popescu

„Pe mine mă dezgustă toate meme-urile/video-urile/glumele cu senatoarea Șoșoacă dansând pe Pink Floyd. Nu pot schița niciun zâmbet când le văd, dimpotrivă. Mă întreb de ce am devenit atât de inconștienți cu privire la aceste subiecte și cum ne putem distra pe seama lor în aceste zile.

Dragilor, în timp ce această descreierată instigă oamenii la nerespectarea regulilor, vă amintesc că pe coridoarele spitalelor se târăsc pacienți cu tuburi de oxigen după ei, secțiile de ATI sunt pline și din ce în ce mai mulți prieteni sau membri tineri ai familiilor noastre mor din cauza acestui nenorocit de virus chinezesc.

Poate ar fi bine ca personalul medical din prima linie să distribuie niște video-uri live din lupta pentru viețile noastre. Poate asta ne va trezi totuși la realitate.

Voi căuta soluții pentru o legislație mai aspră împotriva unor fenomene de genul Șoșoacă. Locul acestei femei e la spitalul de psihiatrie. Sau cel puțin nu e în Parlament.

Reactivăm inițiativa #fărănebuniînfuncțiipublice.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

7 COMENTARII

  • Paulica, lasa dracului jivina.
   Am vorbit aseara cu un var din Pitesti.
   Cica Tomitanul s-a saturat de caleasca.
   Ii proiecteaza astia de la Renault un Mache-Mobil.
   Aveti viata grea acolo fratilor, la Constanta.
   Pe la noi chiar daca s-au schimbat primarii, astia care au venit au gasit orase curate, asezate, 60-70% din transport deja trecut pe electric……
   Va iubim fratilor. Multa sanatate de aici de la munte. Dar mai luati si voi ceva ursi.

     • Cât despre Teodosie – „Snagoveanul” (zis… „ȘPAGOveanul”!) – „Tomitanul” a fost „numele-duhovnicesc/călugăresc-de-Arhiepiscop” al precedentului șef al bisericii-ortodoxe de la malul-mării, Lucian! –, „Îpsul” (mare prieten cu tartorul din Argeș) are deja, de mulți ani, o… întreagă… AUTOBAZĂ – !!! – de mașini „bengoase”!

   • Și când te gândești că înainte-vreme, de Bobotează, umbla… într-o căruță plină cu butoaie de aghiazmă, trasă de boi și de măgari!!!

    Deee…, s-aaa… BOIERIT, țâganu’!!!
    E pui de „ROM” – Sic! –, dintr-o șatră aciuită acolo, pe lângă Arini, județul Suceava: fiecare familie de țigani primea, de la săteni, numele a… CEEA CE FURA!
    Cum tatăl actualului era specializat în… FURTUL DE PORCI din cocinele sătenilor, numele-de-familie i-a fost pus… PORCU!!!
    Un popă inimos îi boteza pe puradei: ăstuia i-a dat numele Macedon și, văzând că are ceva potențial, l-a trimis la școli-popești, unde s-a călugărit!
    Apoi și-a schimbat numele-civil, din Macedon PORCU, în Macedon Petrescu!
    La Mănăstirea Snagov, CUNOSCUTĂ CA FIIND, ca și MUUUULTE altele, A… SECURITĂȚII, a fost RECRUTAT de Securitate și a primit numele-conspirativ „MACHE”!!!
    Când a ajuns Arhiepiscop al Tomisului, urmându-i lui Lucian „Tomitanul”, și-a ales numele-de-ierarh-bisericesc de „Snagoveanul”, iar porecla de „ȘPAGOVEANUL” a căpătat-o imediat, când a văzut lumea ce HOȚOMAN este!!!!!

 1. „Dinamita” asta de Sosoaca este acum in trend, promovata de jegurile de televiziuni ca RTV sau Antena 3, pentru ca CNA-UL este corupt si „degeaba” (parerea mea). Sa vedem cat mai tine opereta, pana se lamuresc oamenii cu ea. Va disparea la fel cum a disparut „fenomenul” Cumpanasu! Oricum, daca ar fi dupa mine, as da o lege prin care toti candidatii la inalte demnitati publice sa fie nevoiti sa dea test de gramatica, sa fie serios evaluati psihologic si poate chiar si un test de limba straina, In acest fel am putea evita ca toti nebunii si repetentii sa vina sa faca legi in tara asta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here