VIDEO. Câteva televiziuni promovează „un spital construit în Sectorul 1 de primarul Tudorache”. Spitalul nu există!

2
6104
Spitalul-fantomă cu care se lăuda Tudorache în Sectorul 1 din București exista doar în capul primarului și pe ecranele televizoarelor. FOTO: Aktual24

Primarul PSD al Sectorului 1, Daniel Tudorache, a ajuns să promoveze pe posturile de televiziune un spital care există doar pe hârtie și în simulările 3D! De câteva zile, mai multe televiziuni difuzează un videoclip în care este prezentat un spital pe care l-ar fi “construit” Tudorache.

Simularea este foarte realistă, iar textul abil făcut. Se evită detaliile concrete – de exemplu când a fost deschis sau cât a durat construcția –, dar abundă de laude. Telespectatorii nu sunt avertizați că e vorba de o simulare și de un proiect, lăsându-se impresia că spitalul chiar există și e funcțional.

Clotilde Armand: “Fake-news din banii publici. Spitalul NU EXISTĂ, NU ESTE CONSTRUIT! Este la fel de real ca spitalele regionale construite de Dragnea”

În realitate, primarul a promis, într-adevăr, acum doi ani că va construi un spital, a înființat și o companie pentru asta, dar nu s-a făcut nimic.

Printre posturile care difuzează videoclipul înșelător se numără Antena 3 și Digi 24.

Contracandidata lui Tudorache la Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand (USR), a sesizat falsul și l-a semnalat pe pagina sa de Facebook: “Primarul PSD se ocupă cu promovarea fake-news din banii cetățenilor. Am văzut recent la televiziunea Digi24 difuzat un spot video despre spitalul «construit» de primarul pesedist în Sectorul 1. N-ar fi fost o problemă dacă acest spot video era unul de informare și nu un clip de propagandă PSD. De ce spun asta? Pentru că totul este fals în acel clip. Ne este prezentat un spital realizat în 3D (foarte bine făcut) iar textul spune că avem deja acest spital construit și totul este minunat.

Oameni buni, nu mai difuzați așa ceva. Este fake-news din banii publici. Spitalul NU EXISTĂ, NU ESTE CONSTRUIT! Este la fel de real ca spitalele regionale construite de Dragnea…
În urmă cu 2 ani primarul PSD a înființat ”Compania De Investitii și Dezvoltare în Sănătate și Domenii de Interes Public Privat”. Această companie cu un buget de 290 milioane lei avea obiectiv principal să construiască un spital. Realitatea? După 2 ani primarul a construit un spital din hârtie, o machetă. Și un spot video fals. Atât.

PS: Înțeleg că acest spot e difuzat la mai multe televiziuni“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Tătaru: “A reapărut teama și printre contestatarii epidemiei”. Influenceri și politicieni conspiraționiști “au tăcut sau acționează invers acum”

Dan Barna: USR-PLUS și PNL sunt “relativ aproape să pună în spatele lui Nicușor Dan candidați unici și la Sectoarele din București”

2 COMENTARII

  1. Traim intr-o tara cu cetateni apatici care nu sunt in stare sa se revolte de URIASA MARSAVIE sa fie data o reclama INSELATOARE CA SI CUM ACEL SPITAL AR EXISTA! Este masura in care ticalosii de psd-isti isi trateaza masele de zombi. Le dau iluzii pe sticla, ca ei stiu ca prostii sunt hipnotizati si tot cu PSD voteaza, chiar daca le arunca praf in ochi ca la chiori!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here