Realitatea TV, lovită în moalele capului de anunţul candidaturii lui Rareş Bogdan pentru PNL şi părăsirea postului TV. Guşă promite dezvăluiri diseară

1
2812

Ştirea cu Rareş Bogdan desemnat oficial candidat pe primul loc al listei PNL la europarlamentare a prins Realitatea TV cu garda jos. Doar în jurnalul de la ora 16.00, televiziunea controlată de Cozmin Guşă a anunţat informaţia, dar evaziv, şi abia după ce alţii o difuzaseră in extenso.

Celelalte posturi TV de ştiri, în schimb, au fost foarte generoase cu subiectul; logic, este până la urmă o ştire altfel, mai puţin  obişnuită, când unul dintre cei mai de succes moderatori TV intră în politică direct pe locul 1.

Declaraţia de presă a lui Rareş Bogdan (Detalii, AICI), imediat după decizia conducerii PNL de a-l desemna pe primul loc al listei de candidaţi, a lăsat televiziunea în stare de şoc.

L-a ameninţat Guşă?

Probabil că nimeni nu se aştepta la aşa ceva, pentru că imediat după intervenţia lui Rareş Bogdan, tot ce-a putut spune prezentatoarea a fost: „Postul nostru Tv îşi va prezenta poziţia în această seară, în emisiunea România 2019, moderată de Cozmin Guşă”. Doar atât. Semn că nici Guşă nu a ştiu de felul în care s-au desfăşurat lucrurile azi.

De altfel, presimţind probabil că Rareş Bogdan îl va lăsa cu ochii-n soare, Guşă a făcut zilele trecute o declaraţie cu iz de ameninţare:

Rareş Bogdan, candidat la europarlamentare? O să vorbesc ultimul despre acest subiect. Aici e vorba de Realitatea TV. Nu e nimic clar, oficial. Eu am vorbit cu Rareş despre asta şi recunosc că m-au mirat gândurile lui despre posibilitatea de a intrat în politică. Dar nu e încă nimic decis. Dar repet, voi vorbi ultimul. Le promit telespectatorilor noştri cea mai tare telenovelă politică.”, a declarat Guşă, în intervenţia sa telefonică la Realitatea TV.

Lista PNL

Jurnalistul Rareş Bogdan a anunţat că va deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, precizând că a luat această decizie pentru ca formaţiunea să devină primul partid al României.

„Le mulţumesc colegilor de la Realitatea TV. Multumesc lui Cozmin, sper să găsească un înlocuitor. Părăsesc presa cu durere. Mi-a oferit tot. Mulţumesc Domnului pentru această şansă. A fost cea mai grea decizie a mea. Dar nu putem lăsa PSD să distrugă România. Nu vin să cer nimic. Vin să ajut. Lupta mea e ca PSD, ALDE şi UDMR să plece în genunchi. Nu-şi mai pot bate joc de români. Cel mai greu e să-mi petrec seara fără telespectatorii mei. Vor fi săptămâni grele. Mă bazez pe ceilalţi colegi de la celellate posturi TV. Voi fi oricând gata să vin în emisiuni.”, a declarat Rareş Bogdan într-o conferinţă de presă, alături de liderii PNL.

Configuraţia listei care urmează să fie validată de conducerea PNL este următoarea:

1. Rareş Bogdan, jurnalist Realitatea TV
2. Mircea Hava, primar Alba Iulia
3. Siegfried Mureşan, europarlamentar

4. Daniel Buda, europarlamentar
5. Adina Vălean, europarlamentar
6. Vasile Blaga, fost co-preşedinte PNL, fost preşedinte PDL
7. Dan Motreanu, fost deputat, fost secretar general PNL
8. Gheorghe Falcă, primar Arad
9. Cristian Buşoi, europarlamentar
10. Marian-Jean Marinescu, europarlamentar
11. Vlad Nistor
12. Mihai Ţurcanu, europarlamentar

CITIŢI ŞI:

Rareş Bogdan: „Părăsesc presa cu durere. Îi urez lui Cozmin să găsească un înlocuitor mai bun”

Îl ameninţă Guşă pe Rareş Bogdan pentru candidatura pe listele PNL?! „Telenovela” pe care le-o promite telespectatorilor co-patronul postului TV

CARACATIŢA de lux a propagandei. Miliarde pompate în ziariştii şi patronii de presă arvuniţi de PSDragnea

Guşă, o nouă odă adresată mogulului fugar Sebastian Ghiţă: „A dovedit vitejie. Candidatura sa va influenţa votul la europarlamentare”

Dragnea îl amenință în stil mafiot pe Rareș Bogdan, cel care va deschide lista PNL la europarlamentare. Cu Hoandră nu are nimic

Rareş Bogdan, „executat” din nou de Guşă TV. Dedicaţii pro-Ghiţă, ghionturi anti-Kovesi şi „Drumul gării din Beclean”. Hoandră? Tace bine

1 COMENTARIU

  1. Nimeni nu e veşnic într-un loc. Cozmin Guşă e social democrat. Un democrat. Nu e liberal. Liberalismul înseamnă de cu mult timp înainte de Keynes Free Markets. Circulația mărfurilor Bursei de Chicago. Rareş Bogdan e Burebista. Un civil cu apetență pentru marea apartenență la civilizație. Lumea liberală e foarte mare. E maîn mare în ideologie ca planeta, ca visele de mărire rusești. Vituperanța cu care Realitatea TV judecă mersul spre mai departe al omului te umple de o silă cu care numai Domnul a fost obişnuit din prea devremele existenței sale de cum milenii s-au adunat la Sfat. Modelul cu care m-am obişnuit e liberal. Dar nu din tagma damnaților ALDE. În jocul marilor puteri omul simplu nu e legat de mâini şi picioare. Are legea de partea sa. Şi când vor ajunge în Carpați chinezii lui Niels Schnecker sau indienii mei omul va fi un fascicul de lumină liberală galbenă care nu va face mult rău. Doar va trăi bine. Grădinile sudului sunt mari. Texasul nu are partea sa de vină imediată. Vom pricepe mai mult justiție democrată cu un nas de copoi numai votând liberalii cu apetență spre republicanism. PSD vrea să aducă pe prințul englez Harry Wales pe tronul de la Bucureşti. A schimba poporul român cu China social democrată. Visele lui Ion Iliescu cel cu scula subțire mică.

    Voi vorbi cu drag de liberalism. Un dor.

    14 Martie 2019 ora 17:49

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here