Reacții animalice la adresa tânărului căruia i-a murit tatăl de Covid: „Bă nemernicule analfabetule tacuu a murit că a fost bătrân și ia făcut în spital vaccinu astra zenca prostule”

4
3631

După ce l-au huiduit marți seara “live”, conspiraționiștii l-au potopit cu valuri de insulte și online pe tânărul din Constanța care le-a strigat de la balcon că tatăl său a murit de Covid în urmă cu două zile. Un val înspământător de ură și de agresivitate animalică s-a revărsat pe Facebook, bărbatul fiind jignit în cele mai oribile moduri.

Tânărul în doliu ieșit la balcon nu i-a jignit pe manifestanții conspiraționiști scoși în stradă de AUR și de propaganda rusă. Le-a strigat că tatăl său a murit de Covid, că nu știu ce se întâmplă cu adevărat în spitale și că, deși nu-și dau seama, se află într-un război. El le-a spus să le fie rușine că îi jignesc pe medici. Cei circa 200 de manifestanți l-au huiduit copios.

Știrea difuzată pe contul de Facebook al Antenei 3 arată nu doar ce fel de public are acest post TV care-i aparține lui Dan Voiculescu, ci și ce zace în mintea și sufletul celor care susțin teoria conspirației.

“Marsi dracu”, îi transmite tânărului Dumitrașcu Matei, persoană care pretinde că e din Timișoara și trăiește în Londra și care postează pe contul său bășcălii despre pandemie, laude la adresa lui Putin și promovează PSD.

“Sa ma p.ș pe tasu si pe el. Mincinosul pu.ii”, scrie Olteanu Petrișor, care pretinde că e din Constanța.

“Nimeni nu a murit de covid!!!”, proclamă Rodica Paun, din Galați.

“Ba nemernicule analfabetule tacuu a murit ca a fost batrin si ia facut in spital vaccinu astra zenca prostule”, îl insultă Mariana Kilic, pretinsă din Tecuci, dar care atunci când nu e expertă în conspirații mondiale publică pe contul propriu filmulețe cu Dan Cristian Popescu (PSD) și tot felul de mesaje pseudomotivaționale.

“A murit tacto ca atata a avut zile! Fiecare cu ce il doare la alti le mor copii de foame!”, reacționează și Petre Gabriela, aparent lucrătoare la Kaufland, de loc din Râmnicu Vâlcea.

“Păi cine a zis lui tactu să pună botu la test și la doctori, lau infectat cu testu și lau omorât…ce treabă are lumea”, opinează, cu creierul bine “prelucrat” de Șoșoacă și Groșan, numita Roxy Roxana.

“Ce prostie, ăia l-au omorât în spital și el se ceartă cu lumea”, scrie Geo Man, „expert“ din Târgoviște, care apoi pune hohote de râs, iar 11 persoane îi dau like, inimioare și râsete ca feedback.

“Nu a murit de covid mai omule…ti lau omorat doctorii…la sedat si ia administrat caletra pt sida etc…deci mai omule tatal tau a fost asasinat…acum pricepi???”, face lumină, într-o limbă română absolut imposibilă, Enoh Armin, utilizator aparent din Oradea.

Administratorii contului de Facebook al Antena 3 au „făcut curățenie”, după o perioadă, ștergând majoritatea comentariilor insultătoare. Printre zeci de teorii ale conspirației și înjurături, au fost totuși și câteva remarci de bun-simț, ale unor persoane care remarcau gradul halucinant de ură și josnicie la care s-a ajuns din partea unor români lipsiți de orice urmă de empatie.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

„Efectul Șoșoacă la analfabeți”: o pacientă Covid atacă medicul de gardă și urlă că va fi omorâtă de doctori la Terapie Intensivă

* Catanga a murit pentru că n-a vrut să stea în spital, s-a tratat singură acasă cu Ivermectină! „Soțul ei spunea mereu că el nu crede în Covid”

4 COMENTARII

  1. Ca să ne lămurim: la mitingurile CapVid din Constanța participă NUMAI (subliniem: NUMAAAAIIIIII!!!!!) indivizi care alcătuiesc… PLEAVA societății!!!!

    Majoritatea este formată din… HOȚI (din case, mașini, buzunare, poșete, magazine) TINERI (până-n 35-40 de ani, mulți… ADOLESCENȚI sau recent ieșiți din adolescență), BIȘNIȚARI-cunoscuți și alți INTERLOPI!

    Mai sunt și fel de fel de FRUSTRAȚI (NU neapărat din cauze… sociale, ci… PERSONAL-identitare!) și NEBUNI (unii chiar… cu-acte-n-regulă!!!!)…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here