Rareş Bogdan: „PSD-iştii au înlocuit cărţile din bibliotecă cu sticle de whisky. Nu sunt omul lui Iohannis”

2
1561

Prim-vicepreşedintele PNL a reacţionat dur faţă de încercarea PSD de a bloca alegerile anticipate, mărind intenţionat instabilitatea politică înspre răul României şi spre beneficiul baronilor.

Rareş Bogdan spune că PSD are un singur scop: să blocheze guvernarea României. Acest joc murdar sabotează finanţele publice şi pune în pericol situaţia economică a ţării pe termen scurt şi mediu. Într-un interviu pentru Gandul.info, europarlamentarul PNL a fost necruţător cu partidul lui Marcel Ciolacu, Dăncilă, Paul Stănescu&co.

Europarlamentarul PNL a spus că noul Guvern Orban 2 are aceeaşi componenţă pentru că „nu am vrut să dăm satisfacţie PSD, care spune că nu ştim să guvernăm. Ba da, ştim foarte bine!”, a spus Rareş Bogdan.

Principalele declaraţii ale lui Rareş Bogdan

 • „Domnul Ciolacu este el însuşi un om ciudat. Să acuzi de ciudăţenie un guvern când tu te numeşti Ciolacu şi conduci un partid plin de ciudaţi, care are legătură cu orice numai cu şcoala nu are legătură sau cu bibliotecile… Eu cred că au înlocuit cărţile din bibliotecă cu sticle de whisky. Aceşti indivizi nu au ce să comenteze”
 • „Este ceva sinistru. Sunt lipsiţi complet de caracter, marea majoritate, lipsiţi de cultură. Este o clasă politică bombardată”
 • Aceşti indivizi needucaţi au lucrat 30 de ani doar la stat, nu au făcut nimic decât bani din politică. Cazul Oprişan este elocvent”
 • „Ce să comenteze ei? Că până la Cluj fac 11 ore cu maşina? Că am venit la emisiune la voi într-o oră şi ceva? Ce să mai comenteze ăştia?”
 • „Noi guvernăm, nu lăsăm România pe mâna lor, a lui Arsene, Olguţa Vasilescu, a lui Şosetuţe, Mitralieră etc. Nu au făcut un spital, un kilometru de autostradă”
 • „Firea a făcut zob Capitala. N-a făcut nimic în Bucureşti. Trebuie îndepărtată pentru binele oamenilor. Bucureştenii au nevoie de un parteneriat pentru schimbarea în bine a Capitalei”
 • „Lumea politică a fost un şoc pentru mine. Dar nu renunţ! Sunt şi oameni de bună calitate, voi face front comun cu ei, pentru că lumea de azi nu poate funcţiona altfel decât prin politică”
 • Relaţia mea cu Ludovic Orban este foarte bună. Nu m-a dojenit cum greşit a apărut pe unele site-uri, a dezminţit chiar el. Dar noi suntem sub un asalt de fake news incredibil”
 • „Nu sunt omul preşedintelui, nu sunt nici omul lui Ludovic Orban, sunt al oamenilor, al votanţilor de rând. Vreau să merg liniştit pe stradă, nu să mă ascund de popor ca PSD-iştii”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Din New York la Londra în 4 ore şi 56 de minute! Nou record de viteză cu avionul subsonic

* Sri Lanka – planul PSD pentru România

* Vine Guvernul PNL 2! Alegeri anticipate, în iunie? Ludovic Orban: „Avem ac de cojocul PSD”

* Nu faceți greșeala asta!

* Surpriza lui Băsescu: îl susţine pe Nicuşor Dan la Primăria Capitalei! „Viața lui politică înseamnă București”

* VIDEO. Aterizare în mijlocul furtunii „Ciara”. Imagini terifiante cu mai multe avioane balansate de vânt

* Critic al lui Putin, găsit cu gâtul tăiat într-o cameră de hotel din Franţa

2 COMENTARII

 1. Perfect adevarat. Suntem multi care-l sustinem pe Rares pentru simplul fapt ca spune lucrurilor pe nume. Din pacate, propaganda mafiota e extrem de puternica si daca nu protestam in strada cu sutele de mii cerand ANTICIPATE, propagana mafiei invinge adevarul in mintile anihilate de minciunile marsave pro-est si bolsevice. Un protest ar fi foarte util la ora actuala !!! Cu slogan simplu: ANTICIPATE !!!!

 2. Am înțeles că ești omul oamenilor ,dar interesant era dacă candidai independent!!!!…. numai atunci puteai să zici așa ceva,dar ai fost pe listele unui partid?…nu?… cât despre faptul că ești omul președintelui,nici eu nu cred că ești,….!!!!.. președintele are deja de mult timp oameni care nu sunt expuși mediei ,…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here