marți, februarie 27, 2024
AcasăPropagandăPutinistul Radu Moraru: "Ucraina să cedeze teritorii Rusiei!" / "UE e satanistă"...

Putinistul Radu Moraru: „Ucraina să cedeze teritorii Rusiei!” / „UE e satanistă” / „America doar ne-a jefuit” / „Orban s-a aliat cu Putin ca să apere Ungaria de sataniști”

-

În garsoniera Nașul TV, devenită în ultimii ani oficină putinistă, anti-occidentală, „matronul” Radu Moraru se zvârcolește să împrăștie minciunile cu iz rusesc, să-și facă norma de diversiuni moscovite ce umplu stomacul trădătorilor de țară și otrăvesc minți vulnerabile.

Radu Moraru a recidivat marți, 29 noiembrie. În emisiunea „moderată” de supusa sa angajată ce-i întărește toate aberațiile, „Nașul” cel Rătăcit a tras o nouă rafală de minciuni abominabile. Toate sunt legate de un fir roșu: Uniunea Europeană e „pervertită și satanistă”, „America doar ne-a jefuit”, salvarea e la Rusia lui Putin, calea ne-o arată Viktor Orban!

Rătăcitul „Naș” recurge și la rescrierea istoriei, după o rețetă KGB: cică agresiunea Rusiei în Ucraina este de fapt o „capcană” întinsă de americani Europei! Mai grav (din punct de vedere clinic): și cel de-al Doilea Război Mondial a fost tot o „capcană americană” în care a căzut Europa!

Dacă auziți sirena Salvării, nu vă speriați: e o intervenție de urgență, absolut necesară. Pentru că nebunia e abia la început.

- Advertisement -

Cotele demenței sunt înfiorătoare: în încercarea de a justifica agresiunea rusească din Ucraina, Moraru inventează declarații ale Angelei Merkel și ale Papei Francisc. Mai mult: el invocă inexistente „documente internaționale”, dar nu pomenește nimic despre Memorandumul de la Budapesta, din 1994, prin care Rusia garanta independența și integritatea teritorială ale Ucrainei, primind în schimb întregul arsenal al fostei URSS.

Radu Moraru introduce o nouă intoxicare de agent moscovit: cică dacă vom avea șansa ca Putin să câștige războiul din Ucraina, acesta „va renunța la aceste teritorii, că n-are ne voie de ele, e sărăcie mare pe-acolo”. Se referă la Basarabia, Transnistria și nordul Bucovinei. Urmarea e halucinantă: „Și atuncea spune: «Bă, ia luați-le voi!». Că n-are el bani să cheltuie cu aceste teritorii”. Așadar, Putin abia așteaptă să ne dea aceste teritorii, dar cu o condiție: să stăm deoparte și să-l lăsăm să ocupe mai întâi Ucraina!

Delirul putinist al lui Radu Moraru

„Rusia își poate permite să facă anumite acțiuni dacă Ucraina încalcă tratatele”

„Știi ce spune Sparanghela Merkel? Că Ucraina a încălcat toate tratatele – Minsk, Munsk și cum se cheamă ălea. Da? Deci, Angela Merkel pune butonul clar pe Ucraina. Ucraina a încălcat toate tratatele, ceea ce a permis Rusiei să facă acest lucru (invadarea Ucrainei – n. red.). Că rușii, oricât de ticăloși sunt, de criminali, de cum vreți voi, ei se bazează pe documente internaționale. De ce Ucraina n-a declarat război oficial Rusiei? Pentru că acele tratate conțin foarte multe acte secrete pentru marele public, dar din care noi știm ce conțin, și anume că Rusia își poate permite să facă anumite acțiuni dacă Ucraina încalcă tratatele.”

- Advertisement -

„Capcana în care i-au atras americanii pe europeni”

„Angela Merkel spune clar că acest conflict… aceste nenorociri ar fi putut fi evitate dacă se ajungea la negocieri. Cei mai proști au fost europenii, n-au înțeles capcana în care i-au atras americanii. Capcană pe care trebuia s-o înțeleagă de la Al Doilea Război Mondial, unde a fost aceeași capcană.”

„Politicienii noștri ar fi căzut în aceeași capcană, dar le-am deschis noi ochii, ca și la Covid. Noi, Nașul TV.”

„Ucraina trebuie să înceapă negocieri cu rușii, cu pierdere de teritorii!”

„Până și Papa Francisc spune același lucru, o spune clar: Ucraina trebuie să înceapă negocieri cu rușii, cu pierdere de teritorii! O spune punctual. O spune Merkel, o spun americanii… Singurul care nu o spune e Zelinski, pentru că el e omul globaliștilor.”

„Noi să stăm pe fundul nostru și câștigăm în ambele variante. Câștigă Ucraina – noi facem proeicte europene cu Cernăuțiul și cu toate teritoriile pe care ei ni le-au furat, ne asimilăm și practic va fi un fel de Românie Mare, inclusiv cu Chișinăul. Nu câștigă Ucraina – Putin va renunța la aceste teritorii, că n-are ne voie de ele, e sărăcie mare pe-acolo. Și atuncea spune: «Bă, ia luați-le voi!». Că n-are el bani să cheltuie cu aceste teritorii.”

„O Europă pervertită și satanistă”; „America doar ne-a jefuit”. Salvarea e la Putin și la Viktor Orban!

„Ungaria joacă foarte bine. Viktor Orban știe că Europa abia așteaptă să-i capul, pentru că el se opune tuturor inițiativelor sataniste pe care încearcă să le impună Uniunea Europeană. Și atunci Viktor Orban știe că singurul aliat pe care se poate baza în această Europă pervertită și satanistă este Putin. Și atunci Orban, în momentele-cheie, trebuie să joace cu Putin.”

„Ne-a mângâiat Clinton pe cap și ne-a spus că «o să aveți un viitor». Și vedem ce viitor avem – de tot rahatul. Economic suntem varză, nu avem niciun partener de încredere… De ce nu vine America să bage în România câteva sute de miliarde de dolari, ca în Taiwan? Ce-a făcut America? Nimic! America doar ne-a jefuit!”

„Toți vor deveni pro-Rusia!”

„Cine e ăsta, Stoltenberg (secretarul general al NATO – n. red.)? Un papagal, un neica-nimeni! Toți sunt niște păpuși. În spate sunt globaliștii.”

„Dacă se schimbă lumea… dacă Rusia va pune bocancul pe Europa, o să-i vezi pe toți ăștia… toți vor deveni pro-Rusia! Uite, Tomac, care e mare anti-rus…”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Mineriada” din TVR se îndreaptă spre directorul Turturică. Gașca Săseanu – Chioțea – Olaianos încearcă „execuția” Nadinei Vlădescu

* George Simion preia narativul rusesc și cere să lăsăm Moldova să moară de frig și foame: „România nu mai trebuie să finanțeze Guvernul de la Chișinău nici măcar cu un leu!”

* Listele negre făcute de putiniștii români. Politicieni, medici, jurnaliști, artiști și sportivi „vacciniști” sunt somați să-și ceară scuze, fiind comparați cu „criminalii Revoluției”!

* Rusia se surpă din interior. Un sondaj secret comandat de Kremlin arată că doar 25% dintre ruși mai susțin războiul din Ucraina, iar 55% vor începerea imediată a negocierilor de pace

* 83 de ani de la începutul Războiului de Iarnă: cum a atacat Rusia sovietică Finlanda fără declarație de război, pentru că nu-i cedase 10% din teritoriu. Rușii au bombardat mai întâi orașul Helsinki

* Primul „sfert” la Mondiale: Argentina – Olanda, reeditarea finalei din 1978! Din „optimi”, marile favorite încep să facă legea

- Advertisement -

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -