marți, martie 5, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaPutin și ai lui, acuzați că și-au înecat intenționat marinarii de pe...

Putin și ai lui, acuzați că și-au înecat intenționat marinarii de pe crucișătorul Moscova! „Au fost abandonați în bucătărie. Ofițerii au scăpat primii, ca șobolanii”

-

Atac fără precedent lansat de tatăl unui marinar rus, pierit pe crucișătorul Moscova, la adresa conducerii criminale de la Kremlin. Fără să se teamă de eventualele consecințe pe care ar urma să le suporte după declarațiile sale, părintele revoltat de pierderea fiului său și-a luat inima-n dinți și a postat un mesaj tulburător pe pagina de socializare VKontakte (un fel de Facebook în variantă rusă, interzis în Ucraina de la începutul invaziei).

Dmitri Șkrebeț nu se sfiiește să spună că întregul staff militaro-politic al Federației Ruse a scufundat deliberat nava-amiral a Flotei Mării Negre împreună cu echipajul, salvându-și doar ofițerii, care „au scăpat primii, ca șobolanii”.

Mulți marinari ruși nu aveau semnate contracte cu armata. Nu știau nimic despre misiunea lor de luptă

Decizia de scufundare a crucișătorului „Moscova” ar fi fost luată de regimul despotic de la Moscova pentru a se ascunde amploarea dezastrului produs de armata lui Zelenski pe 13 aprilie. Atunci, nava-vedetă a lui Putin a suferit avarii majore în urma loviturilor cu rachete aplicate la ordinul comandamentului central de la Kiev.

Dezvăluirile lui Șkrebeț au ajuns rapid în presa ucraineană, fiind preluate de site-ul cu cel mai mare trafic, Obozrevatel.com.

- Advertisement -

Tatăl marinarului mort la bordul crucișătorului „Moscova” este cu atât mai indignat, cu cât fiul acestuia ar fi ajuns „terorist putinist” fără voia lui. Adică, n-a semnat niciun fel de contract cu armata rusă și nici nu știa ce urma să facă pe acel crucișător. Cu alte cuvinte, n-ar fi avut habar despre misiunea lui de luptă.

Până acum, Rusia recunoaște oficial doar decesul unui singur membru al echipajului, în timp ce sute de militari care se aflau pe nava-amiral au pierit în condiții groaznice: închiși într-o bucătărie!

„Nu s-au efectuat operațiuni de salvare pe navă în primele minute după dezastru”

„Moscova” nu și-a shimbat coordonatele. „Din 11.04 până în 13.04, crucișătorul «Moscova» practic nu și-a schimbat coordonatele. Din notițele unui membru al echipajului: «Am observat platforme de suprafață pentru producția de petrol sau gaze, le-am văzut constant». La 80 de mile de Insula Șerpilor sau de Odessa… așa au fost învățați să vorbească.”

- Advertisement -

Spulberați împreună cu nava. „De fapt, crucișătorul «Moscova», care nu și-a schimbat poziția timp de 2 zile, a fost o țintă ușor vulnerabilă. Nu existau nave de escortă. Nava-amiral și marinarii au fost uciși! Au fost mulți uciși, mulți recrutați. Nu pot spune încă cifrele exacte, nu le am. Dar… sunt multe.”

Nimeni nu i-a salvat pe marinarii putiniști. „Nu s-au efectuat operațiuni de salvare pe navă în primele minute după dezastru. Ofițerii, ca șobolanii, au scăpat primii. Marinarii au fost abandonați, toți au fost abandonați în bucătărie!”

„Știți de ce ei nu au răniți grav? I-au înecat împreună cu crucișătorul! Nava nu putea fi remorcată la Sevastopol, altfel ar fi devenit evident pentru toată lumea ce s-a întâmplat. Au târât-o la sudul Mării Negre, în noaptea de 13.04 spre 14.04, și au înecat-o”

Atac dur la generalul Konașenkov. „Și acum să ne amintim asta… de KONAȘENKOV (general-maior, șef al Departamentului de Informații și Comunicații de Masă al Ministerului Apărării Federației Ruse – n. red.)… Care la ora 2.00, pe 14 aprilie, a povestit țării ce s-a întâmplat pe crucișătorul «Moscova». Știu că până la ora 1.00, pe 14 aprilie, crucișătorul nu a dat semnal SOS, deși evenimentul a avut loc în jurul orei 15.00, pe 13 aprilie. Ei au vrut să tacă și să se ascundă, conform vechii lor tradiții de creaturi înșelătoare și lipsite de valoare!”

„Creaturile” Kremlinului au înecat deliberat nava. „Știți de ce ei nu au răniți grav? I-au înecat împreună cu crucișătorul! Nava nu putea fi remorcată la Sevastopol, altfel ar fi devenit evident pentru toată lumea ce s-a întâmplat. Au târât-o la sudul Mării Negre, în noaptea de 13.04 spre 14.04, și au înecat-o. Adevărul gol. Adevărul rău, teribil – și îl voi dovedi! Timpul va trece și voi dovedi asta. Uitați-vă cum trăim, cu ce creaturi groaznice aflate la putere.”

Mulți marinari uciși nu semnaseră niciun contract. „Știți, durerea este necruțătoare. Dacă Iegor (fiul său – n. red.) ar fi semnat contractul, aș fi tăcut. A semnat, deci înseamnă că era gata de război. Tu ai ales profesia de militar. Dar el nu a semnat, și sunt mulți ca el. Și acum, cele mai înalte grade ale armatei trebuie să-și părăsească posturile. Ori noi pe ei, ori ei pe noi!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* În plin „regim Iohannis”, Mafia din Justiție l-a exclus a doua oară din magistratură pe judecătorul Danileț. Pretextul mincinos al CSM: „A făcut parte dintr-o formațiune politică”, deși el fusese într-un ONG!

* Guvernul PSD-PNL, marele câștigător al inflației: a încasat, în doar 4 luni, cu 23 de miliarde de lei mai mult de pe urma exploziei prețurilor

* Dezvăluiri Ludovic Orban: „Iohannis a intervenit personal la mine să-i pun pe listele de candidați pe Ciucă și Predoiu. Ciucă a fost în postura de Agamiță Dandanache“

* Bani mai mulți pentru angajații primăriilor. PSD și PNL vor să-și fidelizeze administrația locală

* RECHIZITORIU. Fiul mafiotului Rădoi închiria spațiu la metrou cu 250 de euro pe lună și îl subînchiria cu 2.800. Profit: 237.600 de euro în 9 ani

* România a contribuit la operațiunea specială prin care a fost salvat un american capturat de ruși în Ucraina

* Putin a fost hulit chiar la el acasă. La concertul trupei Kis-Kis, în Sankt Petersburg, sute de tineri au scandat „P…ă războiului!”

* Dintre cei doi „soldați răniți” pe care i-a vizitat Putin la spital, cel puțin unul era fals! În trecut, el jucase și rolul de „muncitor” într-o fabrică vizitată de dictator

* VIDEO. Șocant: Rusia folosește devastatoarele TOS-1, cu bombe termobarice. Ucraina cere Americii 200 de astfel de arme și garantează că-i aruncă pe ruși afară din țară

* Dezvăluiri-șoc: cancelarul Germaniei era omul Moscovei, marxist fanatic, ataca NATO și SUA ca „militariști iresponsabili”. Olaf Scholz și-a ascuns legăturile cu regimul est-german

* Un deputat rus amenință SUA: „Cenușa nucleară va veni de la voi!” / Finlanda, Suedia și țările baltice „vor trebui zdrobite”, „vrem să le distrugem”

* Masacrul din Texas: o fetiță de 11 ani a supraviețuit mânjindu-se cu sângele colegei ucise, ca să pară moartă

* Real Madrid nu e o echipă, e o legendă! Nici nu trebuie să se mai prezinte la stadion, te bate doar cu istoria

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. La fel de inuman, de rusesc , au procedat si cu intreg echipajul submarinului nuclear KURSK pe care l-au lasat sa moara pe fundul marii Barents .Rusii nu auacceptat ajutor strain care avea tehnica necesara ptr a salva echipajul, care a batut zile intregi in pereti, sunete interceptate de orice sonor alunei nave din zona. Tehnologie, respectiv batiscafuri de mare adancime pe care marina lui Putin nu o are.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -