Putin mobilizează cu forța ologi, epileptici, diabetici sau cardiaci. Unii dintre ei mor înainte de a ajunge pe front

1
1005

Federația Rusă, condusă de 22 de ani de tiranul Vladimir Putin, se apropie de colaps. Lipsită de militari, care au fost uciși sau răniți pe front, armata statului invadator a ajuns să primească în rândurile ei, în disperare de cauză, bărbați incapabili să participe la operațiuni de război. Astfel, ca urmare a convocării cu forța a inapților, unii dintre ei au murit practic înainte să fie transportați pe front.

Așa-zisa mobilizare parțială este de fapt una totală. Sunt recrutați la oaste oameni cu afecțiuni majore. Unii au diabet și trebuie să umble cu punga de pastile după ei, alții utilizează scaunul cu rotile sau sunt epileptici, cu boli coronariene. Nu reprezintă altceva decât „carne de tun” pentru conducerea criminală de la Kremlin.

Dezvăluirile incredibile apărute pe site-ul Obozrevatel.com arată degringolada absolută din sferele puterii de la Moscova.

„Numărul de inapți, care nu vor supraviețui nici măcar o lună în zona de luptă, crește în fiecare zi”

Se autodistrug. „Rusia nu continuă doar să terorizeze țara noastră, provocând lovituri cu rachete pe locurile de joacă și clădirile înalte, dar stabilește și noi recorduri în rata de distrugere a propriei populații. Acum, comisariatele militare ruse mobilizează soldați complet inapți pentru războiul din Ucraina – unii dintre ei mor înainte de a ajunge la locul de serviciu.”

Se duc la terapie intensivă. „De la biroul de înregistrare și înrolare militară, ajung direct la terapie intensivă. Faptul că Rusia, sub pretextul nevoii de a-și proteja propriile granițe, vrea de fapt să-și copleșească adversarul cu «carne de tun» nu mai este îndoielnic. Numărul de noi inapți bolnavi, care nu vor supraviețui nici măcar o lună în zona de luptă, crește în fiecare zi.”

Pe front cu punga de pastile. „Unul dintre ei a fost diagnosticat cu diabet în urmă cu doi ani. «Vărul meu de-abia ține sub control glicemia cu pastile, cu o dietă strictă și înot. Și, desigur, nu ar trebui să fie nervos în niciun fel. În zona de război poate apărea coma diabetică – va fi imposibil să salvezi o persoană fără resuscitare», spune bărbatul din Kursk, care a vrut să-și păstreze anonimatul.”

„Unchiul meu are boală coronariană. Când a primit citația, a fost în stare de șoc. A crezut că este o greșeală. S-a dus la comisariat cu acte, certificate, dar nimeni nu s-a uitat la ele” 

Infarct la comisariat. „«Unchiul meu are boală coronariană. Când a primit citația, a fost pur și simplu în stare de șoc. Firește, a crezut că aceasta este o greșeală. S-a dus la comisariat cu acte, certificate, dar nimeni nu s-a uitat la ele. Au mai spus că nu va fi nicio examinare medicală și că există un singur criteriu: a venit pe picioarele lui, înseamnă că este apt de serviciu! Și chiar la comisariatul militar, unchiul meu a făcut un infarct îngrozitor. Abia a fost salvat la terapie intensivă», a mai spus sursa noastră.”

Citații trimise epilepticilor și ologilor. „În mass-media rusă apar informații despre cele mai flagrante exemple de campanie de mobilizare: chiar și utilizatorii de scaune cu rotile și epilepticii primesc citații. Dar birourile militare de înregistrare și înrolare scriu că acest lucru este o mizerie. Între timp, sunt deja cunoscute mai multe cazuri de decese raportate în rândul persoanelor mobilizate care nu au ajuns niciodată în zona de luptă.”

„Localnicii sunt șocați de ceea ce s-a întâmplat și confirmă că toți sunt recrutați în armată. Într-un asemenea ritm, vor ajunge în curând la copii”

A pierit la paradă. „Un locuitor al satului Zvezdnîi, districtul Ceghemski (Kabardino-Balkaria), mobilizat pentru a participa la «operațiunea militară specială», a murit brusc chiar pe terenul de paradă, din cauza tromboembolismului. Potrivit martorilor oculari, cu o zi înainte, bărbatul a trecut un control medical – dar a fost formal.”

Alte cazuri de stop cardiac. „În Vladivostok, un recrut în vârstă de 39 de ani a murit în urma unui stop cardiac. Era dependent de alcool și a băut chiar și în incinta comisariatului, apoi a declanșat un scandal. În drum spre secția de poliție, acesta și-a dat ultima suflare. Iar în Penza, un mobilizat de 41 de ani a murit în timpul antrenamentului, făcând atac de cord. Localnicii sunt șocați de ceea ce s-a întâmplat și confirmă că toți sunt recrutați în armată, iar într-un asemenea ritm vor ajunge în curând la copii.”

PMC Wagner a rămas fără războinici. Fondatorul grupării paramilitare le cere deputaților din Duma de Stat să intre în armata sa privată

Nu numai sceleratul Putin este cuprins de panică. Și fondatorul grupării paramilitare PMC Wagner, Evgheni Prigojin, se află sub un stres maxim. Dacă în 2017, la un an de la înființare, armata sa privată avea 7.000 de militari, acum a fost aproape distrusă pe câmpul de bătălie din Ucraina. În acest sens, „bucătarul lui Putin” le-a cerut deputaților ruși din Duma de Stat să se înroleze la oaste și să ia mitralierele în mâini pentru a merge la „denazificat” în țara vecină.

Evgheni Prigojin, citat de Obozrevatel.com: „Îi îndemn pe domnii vorbitori să se strângă într-un grup și să conducă unități precum PMC Wagner. Și pe cei care nu au abilități organizatorice, să ia mitraliera sau cel puțin lopeți pentru săpat. Cei care vorbesc din tribune de ani de zile ar trebui să facă ceva”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Detonarea Podului Crimeea ar fi fost pusă la cale de generalul rus Aleksei Jalo (FSB), al cărui fiu a murit suspect anul trecut în Ambasada de la Berlin, unde acționa ca agent FSB sub acoperire diplomatică

VIDEO. Portretul generalului rus Surovikin, noul „măcelar din Ucraina”: pușcăriaș recidivist, a călcat oameni cu tancul la Moscova în 1991, a făcut crime de război în Siria și a vândut inamicului armamentul propriilor trupe

* Șeful spionajului britanic: „Rusia rămâne fără arme în războiul din Ucraina. Pierderile lor sunt uluitoare. Putin e izolat și face greșeli, iar poporul rus a început să înțeleagă asta”

O diademă hunică de aur cu pietre prețioase, veche de 1.500 de ani, a dispărut fără urmă după ce rușii au luat-o din Muzeul Melitopol. Bijuteria era printre cele mai valoroase artefacte din lume

* Andrei Marga îi face „activiști rudimentari” pe cei care-i critică retorica putinistă. Turnătorul „Horia” insistă că Ucraina trebuie să cedeze teritorii Rusiei. Minte că și „New York Times” îi susține aberația!

Numărul angajaților „la negru” a explodat după ce Guvernul PSD-PNL a impus suprataxarea contractelor part-time

Comisia Europeană avertizează regimul Iohannis-PSD că pierdem banii din PNRR dacă nu renunță la maltratarea Legii Avertizorului de Integritate! Trebuie eliminate prevederile care-i favorizează pe corupți

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here