VIDEO. Fostul polițist-șef Aurelian Șoric, admiratorul cămătarilor, a bătut un copil cu bastonul de cauciuc, pe stradă

5
5864

La 9 ani duă ce a fost dat afară din Poliție ca urmare a unei prestații scandaloase în fruntea IPJ Neamț, comisarul-șef Aurelian Vasea Șoric revine în prim-plan. De data asta, nu pentru a ridica ode cămătăriei, ci pentru a a bate un copil.

Imaginile au fost difuzate în premieră de postul de televiziune TVM Neamț, la scurtă vreme după ce fostul comisar-șef a snopit în bătaie un adolescent de 16 ani cu un baston de cauciuc. Deși tânărul era căzut la pământ, Aurelian Șoric a fost surprins cum încerca să-i mai aplice câteva lovituri, însoțite de amenințări.

Fapta a avut loc în municipiul Piatra Neamț la data de 21 iunie, în apropierea Școlii nr. 10 din cartierul Precista. Conform Tvmneamt.ro, martorii de la fața locului susțin că totul ar fi pornit de la un conflict pe care victima l-ar fi avut cu fiul lui Șoric, prezent și el la scenă.

Chemat de fiul său să-i dea o mână de ajutor, Șoric a venit echipat ca un interlop pentru a-și răzbuna odrasla.

Pe imagini se vede că, la un moment dat, băiatul bătut de fostul șef al IPJ Neamț se ridică și o ia la fugă. Șoric aleargă după el cu bastonul în mână, dar, din fericire, nu-l mai prinde.

În aceeași zi, puștiul a depus o plângere la Poliție. Oamenii legii i-au făcut câteva fotografii cu zona în care a fost lovit. Se văd clar urmele lăsate de bastonul de cauciuc.

În urma incidentului, lui Șoric i-a fost deschis un dosar penal pentru infracțiunea de lovire.

VIDEO: Secvența barbară cu Șoric în prim-plan

Demis în 2011 pentru frăția la cataramă cu interlopii

* Aurelian Șoric și-a exercitat funcția de șef al IPJ Neamț în perioada 2006-2011.

* În ianuarie 2011, el a fost demis de ministrul de Interne de atunci, Traian Igaș, în urma scandalului legat de uciderea interlopului Gheorghiță Mararu în localul Cafe Latino din Piatra Neamț la data de 14 noiembrie 2010. Răfuiala dintre clanuri a cutremurat România. Au căzut la acea vreme și cele mai mari capete din Poliție: chestorii Dan Fătuloiu (secretar de stat în MAI) și Petre Tobă (șef al Poliției Române).

* Șoric închidea ochii la toate infracțiunile comise de interlopi în județul său. Mai grav: era și un înverșunat apărător al lor. Au devenit celebre frazele sale rostite după moartea lui Mararu: „De ce este atât de interlop Mararu? De ce? Pentru că dădea bani la oameni, că lua camătă? Câți nu dau bani? Sunt procurori care dau banii cu camătă”.

* Înainte de a relua șefia IPJ Neamț, Șoric a activat în Kosovo timp de 2 ani la Poliția Civilă a Națiunilor Unite.

* În 2010, președintele Traian Băsescu l-a decorat, pentru „merite  deosebite” în Kosovo, cu Ordinul Militar „Virtutea Militară” în grad de comandor. S-a întâmplat înaintea scandalurilor ci Șoric, interlopi și cămătari.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

5 COMENTARII

 1. Zeul Hades: Veți închide curentul electric în satul Brădiceni, județul Gorj, la 30 Iulie 2020. Mă descurc cu Olivian. Zeițele se pun pe făcut copii și o luăm de la capăt.
  Ben Dahir e Olivian. 7 e coasa germană.
  Masoni ukraineni și iudeo masoni Nohai de grad 33: matul sub 32 de mutări se obține de negru numai dacă albul mută pionii la mijlocul tablei pe coloana regelui, reginei, nebunului [nebunii sunt numai PNL]. La 1 Iulie 1990 am atacat nuclear orașul New York și operele lui Constantin Brâncuși de la New York. Am blocat definitiv printarea de dolari și lire sterline. Ați insultat Moartea și ați pierdut totul.

  Satanaos 1916*1918: american dollar = anescu moare eroule republican iubind Canada / dementul Olivian liberalul liberalilor Ann Romney

 2. Pai astia ne conduc, interlopii care-s frati cu politaii si procurorii, eh, pas de mai traieste tu, om cinstit!!!!
  Dar pana cand, mai, pana cand o sa tot dati puterea celor care nu o merita? Cand va treziti???? O sa va treziti vreodata?

 3. Problema e alta , Iasul e condus tot de sorici. Nepoții lui Soric Vasea Aurelian sun cocoțați in vârful IPJ Iasi. Unul e Sef la Serviciul Circulației si altul e Sef de secție de politie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here