Căpușă PSD executată magistral de un ministru PNL: „Motostivuitorul care jignea protestatarii a fost trimis la casare”

9
16513
Violeta Alexandru- Grațiela Drăghici

Premierul Ludovic Orban a demis-o pe șefa Agenției Naționale pentru Egalitate de Șanse pentru Femei și Bărbați (ANES), Grațiela Drăghici – celebrul „Motostivuitor” PSD-ist. Execuția decisivă i-a aparținut însă ministrului Muncii, Violeta Alexandru.

Fantomatica agenție guvernamentală ANES se află în subordinea Ministerului Muncii. La cârma acestui minister a venit, de câteva zile, Violeta Alexandru, șefa PNL București.

Ministrul Violeta Alexandru i-a dat o lecție usturătoare PSD-istei Grațiela Drăghici. Nu s-a limitat s-o evacueze din minister, ci a postat pe pagina sa de Facebook un text devastator. O execuție impecabilă pentru o PSD-istă profitoare și nesimțită!

Postarea ministrului Violeta Alexandru

„Motostivuitorul care jignea protestatarii a fost trimis astăzi la casare.

În timp ce preluăm lucruri mai importante, scuturăm și ministerul de PSD-iști.

Premierul a demis-o pe șefa ANES, aflată în subordinea Ministerului Muncii și Protecției Sociale. S-a întâmplat imediat.”

„Denigratori și neiubitori de România”

Violeta Alexandru a atașat și o postare mai veche a „Motostivuitorului”. Grațiela Drăghici îi descria așa pe protestatarii pro-justiție: „bătăuși de bunici și aruncători de pietre, «promotori» neobosiți de dezordine și gălăgie socială, deținători de bagaj lexical suburban, violent și defăimător, denigratori și neiubitori de România, beneficiari de finanțări neștiute de nimeni, din care trăiți fără să construiți, hărțuitori de români de bună-credință, care își respectă crezul și tradițiile”.

„Motostivuitorul” avea „un singur mesaj” pentru protestatarii #Rezist: „Singura bătaie zdravănă pe care PSD o va da vreodată este bătaia în alegeri… cu trei trandafiri!”. Sigur, mai e și bătaia cu bastoane din Piața Victoriei, mai sunt și gazele, și tunurile de apă… dar astea sunt alintături intelectuale, nu violențe!

Gabriela Grăghici a dobândit celebritate – și o poreclă pe măsură – prin declarația năucitoare că „o femeie poate fi și motostivuitor”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

9 COMENTARII

  1. Credem ca doar cu dați afara va reuși PNL ceva? Va înșelați !!! Nu spune nimeni ca au fost încadrați doar pe pile dar sa vii ca un vătaf așa ceva este strigător la cer.!!
    Roata se învârte si când vor pleca PNL-urșii va fi la fel ca acum!!! Istoria se va repeta !!!!

    • Dar ce a facut PSD nu este strigator la cer? Oamenii de buna-credinta s-au saturat de golaniile voastre. Au fost puse in posturi „caldute” numai capuse. A sosit momentul deparazitarii. Nu vrem sa platim salarii uriase unor analfabeti. Mergeti in sectorul privat si prestati – aia este viata reala. Cucoana asta (careia ii plangi de mila) are o meserie, daca este asa de buna sa o practice – dar cred ca este la fel de capabila precum Mitraliera. Munca este pentru fraieri si pentru tractoare, smecherii se descurca. O sa vedeti la vot ce „apreciati” sunteti.

    • Da doar aşa se poate face curăţenie în România pentru că guvernele Psd a umflat aparatul de stat angajând pe pile ,cunoştinţe şi relaţii milioane de români ,inventând posturi la primării,consilii judeţene ,prefectură , angajând oameni fără studii sau studii cumpărate la facultăţi particulare ,fară experienţă ,şi fără concurs,în timp ce la privat sector productiv este lipsă de forţe de muncă.

  2. România trebuie să intre în rândul ţărilor civilizate pentru asta trebuie şi noi să ne schimbăm nu doar clasa politică deoarece politicienii au crescut şi s-au format printre noi cu o mentalitate greşită şi au dus ţara în prăpastie pentru că noi am tolerat asemenea măgării. Acum în ceasul al doisprezecelea românii să se trezească si să i-a atitudine şi să nu mai tolereze toate abuzurile pe care le-au comis politicienii din ROMÂNIA de la toate partidele parlamentare de treizeci de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.