100.000 de voturi venite din diaspora până la ora 21.30. O mobilizare colosală pentru ziua de vineri. Ce spune Iohannis?

9
6103
Klaus Iohannis, Presedintele Romaniei
Klaus Iohannis e mulțumit de mobilizarea românilor din străinătate și îi invită pe toți cetățenii la vot

În ziua de vineri, la ora 21.00 (ora României) peste 100.000 de cetățeni români din diaspora (25.000 dintre ei prin corespondență) au votat la alegerile prezidențiale.

Mobilizarea votanților care locuiesc în străinătate a fost peste așteptări.

La alegerile europarlamentare din 26 mai 2019, 381.000 de români din diaspora au votat, aceste voturi fiind decisive în ce privește îndepărtarea PSD de la putere.

”Începând de astăzi, timp de trei zile, românii din străinătate votează la alegerile prezidenţiale! Dragi români, veniţi la vot pentru că ţara noastră are mare nevoie de fiecare dintre voi, oriunde v-aţi afla. În 2016, absenteismul a adus la putere PSD, cea mai nocivă guvernare din istoria post-decembristă, o guvernare împotriva românilor”, a declarat preşedintele Iohannis.

Acesta e marele favorit în ce privește câștigarea celui de-al doilea mandat de cinci ani.

”Alegeţi, aşadar, cu înţelepciune, cu gândul la viitorul vostru şi al României! Împreună vom construi România normală, pe care ne-o dorim cu toţii! Vă aştept la vot!”, a mai spus Klaus Iohannis.

La ora 21.00, campioni erau românii din Italia care au adus în urne 12.559 de voturi. Cetățenii români din diaspora vor mai putea vota sâmbătă și duminică.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Melteanul Cumpănașu către cei care-l critică: „Voi nu aveți soții atât de frumoase ca a mea! Sunteți geloși și penibili!”

9 COMENTARII

 1. IN MOD SIGUR (!!!!!), va fi BATUT RECORDUL de pana acum al numarului de voturi din „DIASPORA”: vor fi CU-MULT (!!!) pesteee… 500 000 de voturi, probabil chiar peste… 600 000 !!!

  Si cum majoritatea „diasporenilor” români (din OCCIDENT !) sunt simpatizanti ai… U.S.R. si Partidului „PLUS” (RESTUL sunt votanti… P.N.L. in Vest, iar in BASARABIA/”Republica-Moldova”… ai P.M.P. !!!), candidatul „Aliantei 2020”, DAN BARNA, va ajunge, FARA-PROBLEME (!), in „finala” pentru Palatul Cotroceni (cu presedintele actual, Klaus Iohannis !), daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. In aceasta seara, pe aproape toate televiziunile-„DE-STIRI” „nationale” (exceptia fiind „DIGI 24” !). DAN BARNA este facut… „ALBIE-de-PORCI” (repetam: SIMULTAAAAN !), de catre fel de fel deee… SCURSURI-UMANE (!), CURVE-„AMBI-SEX” (!!!) precum: COARDA-de-Hoandră, Comaroni-fostul-SOFER-al-redactiei-„Ziua”, avocata-PENALILOR URATENIA-PAMANTULUI-Ene, CURea, Ursu-SPAIMA-LAUZELOR, Oana Stancu – BALENA, Sorina Matei – poreclita… „PREZERVATIV” si alte JEGURI de aceasta TEAPA !!!

  • Nu pune la inima Paul.
   Cu cat acesti mizerabili ies mai des si arunca cu laturi mai pierd ceva votanti.
   Aici nu se pune problema electoratului de dreapta care este fidel si pe care aceste scursuri il radicalizeaza .
   Este vorba de nedecisi.
   In randul nedecisilor, nevotantilor avem o multime de oameni inteligenti,educati care au inceput sa nu mai suporte sa le fie jignita inteligenta.
   Tot raul spre bine.
   60-65% prezenta la vot si psd este istorie.
   60-65% prezenta si Cumpanasu o sa ia din parti banutii aia la care ravneste.

 3. Sa speram ca o să iasă Dan Barna, caci ungur nu agreez sa vad si sa avem, dupa ce ca avem neamț la conducere si care nu a miscat un pai….ne-a vândut,,,si-a lansat propria carte scrisă, iar lansarea a avut loc în S.U.A…eu pe asta nu-l mai suport, cu toate ca l-am votat prima data, acum nici atât nu o sa mai vada vot de la mn.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here