„Am protestat, i-am oprit. Acum e timpul să reconstruim România. O Românie fără hoție!”

1
1019
Ionuț Moșteanu

La finalul campaniei electorale, Ionuț Moșteanu (46 de ani), deputat USR-PLUS Argeș și candidat pentru un al doilea mandat parlamentar, transmite un mesaj ferm: „Nu mai vrem să fim conduși de hoți!”.

Mesajul lui Moșteanu este cu atât mai potrivit, cu cât vine din partea unui candidat din Argeș, județ dominat autoritar de baronimea PSD, care a livrat deja o duzină de pușcăriași, în frunte cu Constantin Nicolescu (fost președinte al Consiliului Județean) și Tudor Pendiuc (fost primar al Piteștiului).

Mesajul lui Ionuț Moșteanu

(vineri, 4 decembrie, pe Facebook)

„Am încheiat campania în centrul Piteștiului, la Trivale, locul unde ne-am întâlnit cel mai des în ultimii 4 ani. Am strâns, împreună, 33.000 de semnături #fărăpenali în Argeș. La alegerile europarlamentare am transmis un semnal clar: nu mai vrem să fim conduși de hoți. La prima participare în alegerile locale a USR-PLUS, am reușit să facem o breșă masivă în vechea clasă politică.

Am protestat, i-am oprit. Acum e timpul să reconstruim România. Să alegem o Românie fără hoție. Să începem revoluția bunei guvernări. Pe 6 decembrie. Duminică. Mai e puțin.

Vorbește cu toți cunoscuții! Hai la vot!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

  1. Din păcate USR+ nu știe pe ce lume trăiește probabil lumea basmelor, cu 15-18% și cu condiții aberante nu prea văd să construiască ceva cu restul partidelor de dreapta, va trebui să aștepte să scadă la procentaj de o cifră și atunci poate le vine mintea la cap!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.