Prostituție media pe banii extremiștilor: Realitatea Plus face campanie deșănțată partidului AUR! Haidamacii lui George Simion încearcă să intimideze CNA, pentru a nu le strica asocierea toxică

0
540
Cea mai flagrantă imagine din spotul publicitar care promovează AUR pe Realitatea Plus. Campanie electorală pe față

De peste o săptămână, Realitatea Plus face campanie electorală agresivă partidului extremist AUR, într-o asociere sulfuroasă. Televiziunea familiei Păcuraru promovează intens Campania „Caravana România Suverană și Spitalul Mobil AUR”, prezentându-l pe George Simion ca pe un salvator al României pe zona medicală.

Asocierea televiziunii Realitatea Plus cu extremiștii de la AUR este făcută chiar prin „România Suverană”, emisiunea patriotard-caricaturală realizată în prime time de Alexandra Păcuraru, fiica patronului-pușcăriaș Maricel Păcuraru.

Deși promovează intens partidul extremist AUR, Realitatea Plus n-a precizat câți bani primește din contractul încheiat cu formațiunea politică a lui George Simion. E vorba de bani publici, pe care AUR îi ia de la stat sub formă de subvenție pentru funcționarea partidului.

Campania deșănțată făcută de o televiziune unui partid politic a adus cazul în atenția Consiliului Național al Audiovizualulu (CNA). Organismul audiovizual CNA are pe agendă, în ședința de marți, 7 noiembrie, discutarea unui raport de monitorizare pe tema ”Realitatea Plus – material audiovizual Spitalul mobil AUR – difuzat în perioada 25.10 – 05.11.2023”.

CNA va discuta despre posibila sancționare a televiziunii Realitatea Plus pentru propaganda făcută partidului AUR în afara campaniei electorale.

Anunțul CNA a provocat isterie la Realitatea Plus. Principalele două „trompete” ale televiziunii, Alexandra Păcuraru și Anca Alexandrescu, au lansat luni seară atacuri preventive la adresa instituției audovizuale, într-o campanie evidentă de intimidare.

Și în această acțiune, televiziunea familiei Păcuraru s-a coordonat cu extremiștii de la AUR. George Simion a fost invitat în studio la emisiunea beizadelei patronului-pușcăriaș, unde gazda și ceilalți invitați au lăudat îndelung binefacerile aduse de AUR poporului român, prin Spitalul Mobil.

Mai mult: Realitatea Plus a promovat și protestul anunțat de AUR pentru marți dimineață, de la ora 8.00, la sediul CNA – o evidentă acțiune de intimidare. Protestul a fost anunțat printr-un comunicat al partidului și „impulsionat” de George Simion în emisiunea Alexandrei Păcuraru.

Imagine din spotul publicitar: extremistul populist George Simion salută poporul român, asistat de turnătorul securist Mugur Mihăescu

Minciuna AUR + Realitatea Plus: „Caravana nu are un scop electoral”. Dar e promovată inclusiv lansarea candidaților partidului extremist!

Comunicarea AUR se bazează pe o minciună grosolană: „Caravana nu are un scop electoral”! Minciuna e rostogolită intens și de Realitatea Plus, prin „vuvuzelele Alexandra Păcuraru și Anca Alexandrescu”. E drept, campania are scop electoral doar pentru AUR; pentru Realitatea Plus are scop financiar!

Spoturile difuzate insistent de Realitatea Plus promovează agresiv și grețos partidul AUR și pe președintele acestuia, George Simion, care e prezentat ca un om hotărât și biruitor, salutând electoratul și făcând semnul victoriei (însoțit de Mugur Mihăescu, candidat AUR la alegerile europarlamentare din 2024).

Într-unul din spoturi apare inclusiv o imagine electorală explicită, cu un panou mare pe care scrie „Lansarea candidaților AUR”, într-o ceremonie condusă de însuși George Simion.

Mesajul final al spotului e la fel de clar: „Un proiect unic Realitatea Plus și Spitalul Mobil AUR”.

Spotul publicitar „Realitatea Plus – AUR” este neobișnuit de lung – durează șun minut și jumătate – și poate fi urmărit AICI, între minutele 49:29 și 50:59.

AUR susține că protestul de marți va fi un „protest pașnic”, dar în ultimii doi ani multe „proteste pașnice” ale sale au devenit violente.

Mesajul care încheie spotul AUR – Realitatea Plus

Comunicatul AUR

„Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) condamnă cu fermitate atitudinea ostilă a Consiliului Național al Audiovizualului (CNA) care vizează postul Realitatea Plus, privind difuzarea materialelor referitoare la Campania «Caravana România Suverană și Spitalul Mobil AUR», organizată în parteneriat cu ONG-ul «Medici pentru satele țării».

Considerăm că această decizie reprezintă un act de cenzură care limitează accesul la informație și împiedică promovarea unei inițiative atât de necesare românilor, aducând atingere cauzei pentru care acest parteneriat a fost încheiat.

George Simion, președintele AUR: «Caravana nu are un scop electoral, ci reprezintă respectarea unei promisiuni. Mai mult, această inițiativă este menită să aducă un real sprijin și beneficii românilor. Este regretabil faptul că CNA a ales să interpreteze această campanie ca pe o încălcare a regulilor audiovizuale, în loc să recunoască eforturile de a aduce în atenția publicului un demers social care urmărește facilitarea accesului la servicii medicale gratuite celor pentru care se face dificil. Considerăm că instituțiile, transformate peste noapte într-unele de forță, ale statului paralel vor să interzică tot ce este bun în România».

Marți, 7 noiembrie, membrii și simpatizanții AUR vor demonstra pașnic în fața sediului Consiliului Național al Audiovizualului, începând cu ora 08.00.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Realitatea Plus – amendată de CNA cu 10.000 de euro pentru asocierea sulfuroasă cu AUR. Propagandă mincinoasă: „E bine. Ce s-a gândit să facă aicea cu AUR-u’ e bine”

* Firea revine în toate funcțiile din PSD la 3 luni după cumplita afacere a „azilelor groazei”. Se merge cu tupeu pe ideea că românii au uitat deja subiectul

* VIDEO. Cele mai neinspirate 70 de secunde din viața Elenei Lasconi: și-a pierdut și fiica, și candidatura, și forța în USR

* VIDEO. Cine e Oana Lasconi, cea care a frânt aripile politice ale mamei sale: „anti-capitalistă”, deși trăiește la Paris și lucrează în gaming. A început trei facultăți, dar n-a terminat niciuna

* Execuția bugetară pe septembrie arată crunt: Guvernul Ciolacu n-a tăiat cheltuielile, ci le-a crescut! Sunt cele mai mari costuri ale statului din ultimul deceniu

* VIDEO. Nicușor Dan, lovitură devastatoare pentru distrugătorii Parcului IOR: amendă de 35 de milioane de euro! Robert Negoiță a încercat o diversiune

* Veniturile secretizate ale șefilor ASF: 180.000 de euro pe an + decontarea cheltuielilor (încă 26.000 €/an). Toți angajații iau 16 salarii pe an! „Cel mai prost angajat primește minimum 7.000 de lei net de Ziua ASF”

* PNL alege sinuciderea politică: pensionarul special Ciucă va candida la prezidențiale! „Are șansele lui Dăncilă în 2019”, estimează politologul Cristian Preda

* Liiceanu câștigă definitiv procesul de calomnie cu Gâdea și Antena 3. Pe lângă cei 20.000 de euro daune morale, calomniatorii trebuie să achite și cheltuielile de judecată

* SUA ne avertizează: Rusia va încerca să deturneze alegerile din România, de anul viitor! Planul diabolic al Moscovei de a „otrăvi” democrația din aproape 100 de țări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here