sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăInfracțiuniVIDEO. Comportament execrabil al unui șef de partid când Poliția îl prinde...

VIDEO. Comportament execrabil al unui șef de partid când Poliția îl prinde conducând fără permis

-

Șeful unui partid politic, aflat în campanie electorală, se comportă mizerabil când este depistat în trafic conducându-și mașina cu permisul suspendat. Personajul se numește George Simion și conduce Alianța pentru Unitatea Românilor (AUR). Un partid mic, dar zgomotos și, prin președintele său, extrem de dubios.

În ultimii ani, George Simion i-a dezamăgit masiv pe cei care îl simpatizaseră inițial pentru acțiunile sale pro-Basarabia. După ce s-a ”infiltrat” în societatea civilă românească pe valul unionist, Simion și-a dat în cele din urmă arama pe față, amintind cumva de Iulie Roșca, alt fost „mare român” dovedit, în cele din urmă, agent al Moscovei.

În agitația sa bezmetică, George Simion a mai produs o scenetă care-i dezvăluie caracterul josnic. Poate că n-am fi aflat de niciodată de acest episod dacă individul nu s-a fi deconspirat singur, într-un video pe care l-a făcut, chipurile, pentru a demonstra ”abuzurile” Poliției împotriva sa.

Din filmare se vede însă că polițiștii și-au făcut treaba ca la carte: au vorbit politicos, dar ferm, și i-au spus că nu poate să mai conducă de vreme ce nu are dreptul legal să facă asta, având permisul suspendat. Ei l-au condus, cum era normal, la Secția de Poliție, așa cum se procedează cu orice infractor prins în flagrant.

- Advertisement -

VIDEO: Dialogul-cheie începe la minutul 9.44

Dialogul dintre George Simion și polițist

George Simion: NU înțeleg de ce nu pot să las mașina aici. Acum mă escortează să mă duc la Brigada de Poliție Rutieră

Polițist: Să dați mașina mai în lateral, să nu blocăm Seat-ul

George Simion: Dar de ce nu pot merge eu cu mașina mea?

- Advertisement -

Polițist: Păi nu, trebuie să ne însoțiți…

George Simion: De ce?

Polițist: Pentru că este vorba de o infracțiune.

George Simion: Ce infracțiune?

Polițist: Conducerea cu permisul suspendat.

Asociat cu mișcările anarhiste, destabilizatoare

Din câte se pare, reținerea lui George Simion de către polițiști a avut loc în noaptea de luni spre marți, dar informația nu a fost confirmată încă oficial. Certă este atitudinea sub orice critică a dubiosului personaj. El a comis o infracțiune și tot el e cu gura mare, repetând cuvinte tari – „abuz”, „incredibil” – în încercarea de a se victimiza.

De ceva timp, George Simion a fost asociat cu planurile Rusiei de destabilizare a țărilor europene atunci când a devenit virulent protestatar împotrivă măsurilor de protecție anti-Covid.

El și alte personaje cu ceva notorietate (Viorel Cataramă, Dan Puric, Eugen Stanoevici, Mugur Mihăescu – „Garcea”, Radu Moraru, Liviu Pleșoianu, Oana Lovin, Codruța Cerva, Dana Budeanu, Dan Chitic, Iosefina Pascal etc.) au dat apă la moară celor care vedeau mâna Kremlinului în manifestații menite să creeze haos și neîncrederea cetățenilor în instituțiile statului –  ceva ce Rusia folosește pe față ca armă anti-Occident.

Prezența lui George Simion la cimitirul de la Valea Uzului, din secuime, unde a pus gaz pe foc în loc să calmeze atmosfera, a întărit și mai mult convingerea publicului că George Simion face un perfid joc anti-România.

Cu toate acestea, el a continuat să colinde țara în lung și-n lat, încercând să ia crema mișcărilor civice și să copieze un model de succes în materie de civism și luptă anticorupție: Mălin Bot.

Dar fără să aibă nici experiența și mai ales onestitatea jurnalistului de investigații, Simion s-a dus totuși în județele baronilor PSD, gen Oprișan, pentru a încerca să pozeze în ”antipesedist”, doar-doar o mai ciuguli câteva zecimi de procent.

Numai că tot alergând de colo-colo, disperat să-și camufleze acțiunile iresponsabile antinaționale, șeful AUR a uitat că mai există și legi în România. Ba chiar și oameni care să le aplice.

Așa se face că a fost prins de Poliție conducând fără permis pe drumurile publice – o infracțiune gravă, dar pe care insul a încercat s-o acopere sub mantaua victimizării.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

O nouă escrocherie marca Radu Moraru: 300 de candidați-fantomă! „Nașul” vinde funcții publice de 200.000 de euro, instituind oficial „taxa de protecție” în politică

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Da, sigur, Bode si Iohannis „n-a murit nimeni” au avut un comportament foarte demn privind accidentul lui Bode a carui masina a calcat linia continua, a depasit cu mult viteza legala de deplasare in localitate si a facut praf o alta masina care mergea regulamentar. Si ei nu mai sunt considerati oamenii Moscovei! Personaje ca simion se combat cu argumente, dovezi nu cu insulte si arogante pe care le comit toti politicienii din toate partidele!

  2. Ce presa de cacat avem . are dreptate Radu Banciu , nu sunteti jurnalisti sunteti tractoristi . Ba Ziaristii inainte de a publica un articol tendentios si calomnios , informati-va ba jegurilor sa aflati cum s-a intamplat exact nu ce va spune un drogat ca Malin Bot sau cum primiti voi ordin de zi pe unitate . Apropo ce servicii va coordoneaza pe voi . George Simion face pe voi toti ziaristii nici la unghia mica nu-i ajungeti . Nu asta a fost firul evenimentelor dar nu am cui sa explic pt ca voi tot scursuri ale societatii ramaneti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -