Acasă News Proba pe care Firea n-o va da niciodată: testul poligraf cu întrebarea...

Proba pe care Firea n-o va da niciodată: testul poligraf cu întrebarea “Ați luat șpagă?”. Provocarea lui Dacian Cioloș

Dacian Cioloș, liderul grupului “Renew Europe” din Parlamentul European, i-a cerut Gabrielei Firea, într-o postare pe Facebook, să facă un test poligraf, filmat, în care să răspundă la o singură întrebare: “Ați luat șpagă?”.

Reacția fostului premier al României vine după ce primărița a spus că nu acceptă să vină într-o confruntare televizată cu Nicușor Dan decât dacă acesta își face testul antidrog. ”Înțeleg că doamna Firea și-a permis să-i ceară lui Nicușor Dan un test antidrog ca să accepte o dezbatere despre București. Doamnă Firea, nu vreți dumneavoastră să faceți un test poligraf cu întrebarea „ați luat șpagă?“ înainte de orice discuție despre viitorul Capitalei?”, a scris Dacian Cioloș pe contul său de Facebook.

Întregul sistem de interese care căpușează Bucureștiul s-a mobilizat pentru a o susține pe Firea. Nicușor Dan a fost declarat inamicul public numărul unu al oligarhilor

În ultimele săptămâni, Gabriela Firea și caracatița intereselor pe care le reprezintă au dezlănțuit o ofensivă mediatică de proporții împotriva lui Nicușor Dan, candidatul PNL și al USR-PLUS la Primărie. Facebook a fost invadat de reclame sponsorizate de PSD în care matematicianul este calomniat, acesta a fost acuzat că e corupt și că face trafic de influență deși n-a avut nici măcar un minut vreo funcție publică.
În paralel, Firea și-a trimis gorilele să-i bruieze conferințele de presă și a plătit milioane de lei din bani publici pentru difuzarea de sute de spoturi electorale la posturile TV. Foarte puternic mediatizată de trusturile mogulilor, care în paralel l-au linșat pe Nicușor Dan, Gabriela Firea a început să urce, încet-încet, în sondajele de opinie.

Afacerile de corupție care au zguduit administrația Firea, licitațiile trucate, haosul urbanistic, defrișarea spațiilor verzi, poluarea, traficul infernal, frigul din apartamente iarna, absența apei calde – toate au fost trecute sub tăcere. Iar publicul a început să fie influențat de campania media.

Băsescu și Tăriceanu, azvârliți în luptă pentru a smulge voturi de la Nicușor Dan. Acesta mai avea, cu o săptămână înaintea alegerilor, doar 2,5% avans față de Firea

Sâmbătă, Nicușor Dan a dat publicității un sondaj de opinie conform căruia are 33% din intențiile de vot, în timp ce Gabriela Firea s-a apropiat la 30,5%. Un rol important l-a avut în această ecuație Traian Băsescu, aruncat și el în joc de Sistem pentru a rupe din voturile opoziției. Fostul președinte este cotat cu 10% din opțiunile de vot.

În luptă a fost azvârlit și Tăriceanu, oligarhii și grupurile de interese care controlează Bucureștiul sperând că și el va reuși să smulgă ceva din voturile simpatizanților Dreptei. Operațiunea a eșuat însă, acolitul lui Dragnea fiind total compromis în ochii publicului.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Nicușor Dan mai are avans 2,5% în fața Gabrielei Firea. Traian Băsescu rupe 9% de la candidatul PNL & USR-PLUS

O nouă escrocherie marca Radu Moraru: 300 de candidați-fantomă! „Nașul” vinde funcții publice de 200.000 de euro, instituind oficial „taxa de protecție” în politică

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările