Primarul PSD din Brăila i-a șocat pe liderii veniți de la Centru: „Mai terminați odată cu legile justiției! Schimbați discursul! Abandonați subiectul! Ne face rău tuturor”

2
5265
Marian Dragomir la pupitrul Conferinței PSD Brăila

Marian Dragomir, primarul PSD al orașului Brăila, i-a lăsat cu gura căscată pe liderii PSD veniți de la București. În discursul său, acesta le-a cerut să renunțe la hărțuirea permanentă a justiției, altfel va fi rău pentru toți!

Conform DeBraila.ro, Dragomir li s-a adresat lui Codrin Ștefănescu, Rovanei Plumb etc., cu bătaie până la Liviu Dragnea (absent din motive medicale și anti-justițiare):

„Sunt trist pentru că ne vedem la alegeri, pentru că o parte din colegii noștri își aleg un alt drum în viață. Să discutăm despre realizările din județe, ca să ia exemplu cei de la Centru. Noi vorbim despre un singur lucru. Vorbim despre ceva ce nu ne caracterizează. Schimbați discursul, stimați colegi de la București! Ori le schimbați, ori nu le schimbați (legile justiției), dar abandonați subiectul! Ne face rău tuturor. Stimați colegi, gândiți-vă pe cine trimiteți la televizor, la cine comunică!”

Semnal important: primarul Dragomir a fost aplaudat de PSD-iștii brăileni aflați în sală, relatează DeBraila.ro.

Marian Dragomir este considerat un apropiat al fostului premier Mihai Tudose, care a condus multă vreme filiala PSD Brăila, dar a trecut la Pro România (partidul lui Victor Ponta).

Dragomir a lansat atacul chiar în timpul Conferinței Extraordinare a PSD Brăila, în cadrul căreia este aleasă noua conducere a filialei județene. În sală se aflau Codrin Ștefănescu (secretar general al PSD), patru miniștri (Rovana Plumb, Dan Suciu, Sorina Pintea și Gabriel Leș) și un fost ministru (Mihai Fifor).

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. Omul este carne sânge oase. Dacă suferi ai nevoie de un pahar cu vin roşu pentru sânge. Dacă furi direct din trezorerie, o boală îngrozitoare excită creierul şi cum justiția e partea neînțeleasă ăştia de la PSD Kiseleff nu se fac de pomina lumii. Cer anului bugetar mai multă liniște. Dacă nu mai pot fura măcar mai mult alean. Fizic poți băga la guvernare pumnul în gură judecătorilor care trimit la Jilava. Şi nu sunt bucuroși cei de la PSD. Nimic mai simplu să le închizi partidul. Dacă am plătit pentru petrolul de sub Câmpia România către 100.000.000.000$ din Delaware State aveam nevoie mai mult de 75 000 români în 26 Noiembrie 2018 care să plătească 80$ barilul şi Haliburton să rămână în Piața de la Bucureşti. Nici 50.000.000 chinezi nu am găsit în Carpați ca să le vând cu 1 euro benzina. Nu am mai găsit nici avioane spre Frankfurt am Main la Centrala CIA din Germania şi mai mult PSD a închis şi granițele. Nu am mai pomenit o aşa economie democrată. Sper să nu văd până în 2024 în America aşa grozăvii deci spun că fiecare stat american are 3 Rafinării la 3 servicii diferite ca CIA Pentagon şi FBI pentru a nu mai avea probleme urmaşii mei cu Lovendaal Odetten Scania called Valeria Schelean care abia aşteaptă să mergem în vacanță. Principial am dreptate. Cu numai 75000 de români PSD şi țiganii care nu mi-au mai plătit benzina din 1 August 2018 după Campionatul Mondial de Fotbal câştigat de Franța cu Liberty Egality Fraternity nu mai au voie să existe. Doamne Ajută. Să scăpăm de Dragnea.

    Mossad Tel Aviv 17 Martie 2019 ora 16:14

  2. Primarul PSD are perfecta dreptate! Când acest infractor de Dragnea de doi ani de zile face ce face ( rău de tot) și o tine creanga cu legile justiției și toți fin jurul sau stau și se uita ca prostii in gura lui înseamnă ca acest partid ( PSD) se duce intr-o disoluție totala. Peste un 3 luni sau 8 luni când își vor vedea sondajele reale la europarlamentare și prezidențiale o sa fie un tărăboi mare. In loc sa-i spună acestui Dragnea , gata, pas in spate, chiar nu văd ca acest politician mărunt, mediocru , cocoțat in varf doar datorită unei tolerante prost înțeleasă și ii va costa enorm. Oamenii vor migra la alte partide văzând cu ochii și toată construcția PSD-ului la pământ. Nu-și dau seama cei din jurul lui ! De ce ? Simplu! Pentru ca nu vor sa se implice dunt osmeni comozi care vor totul dar fără munca!
    Întreabă pe cei fin varf ,ce-au făcut in ultimii 25 de ani, ce profesii au, ce mari realizări au avut,etc. și o sa va mire răspunsurile !
    Acest Libiu Dragnea, a condus așa cum a condus, fără o concurenta in partid, nepotism la greu, cu amenințări ( vezi ce se întâmpla in Dâmbovița și alte filiale din țara )toate astea se vor răsfrânge asupra PSD-ului și membrii nu vor mai fi duși de nas ca pana acum! Aceasta poveste de “ succes” s-a cam terminat in PSD este timpul pentru un lider cu o moralitate ireproșabila, fără împărțiri de tot felul de funcții ca nu suntem la curtea Regelui Arthur ,pentru ca PSD sa rămână principalul partid și in continuare dar cu alti actori! Sa se înțeleagă de cei care compun acest PSD ca este o necesitate și nu un moft al unuia sau altuia, altfel acest partid nu va mai avea cum sa reziste pe scena politica!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here