VIDEO. Dialog Popor – PSD: „Ați trădat țara! Ați distrus combinatul!” / „Ieși afară, nesimțitule!”

1
1968

„Caravana PSD” a fost întâmpinată cu proteste și huiduieli și la Brăila. Zeci de oameni au protestat în fața sediului PSD Brăila, unde au loc alegeri în filiala județeană. Liderii PSD veniți de la București au intrat pe o ușă din spate, pentru a evita manifestanții.

Un bărbat a reușit să intre în sala de ședințe, în timpul discursului senatorului Ion Rotaru (candidatul pentru funcția de președinte al PSD Brăila), și i-a huiduit pe cei prezenți. „Jos PSD-ul! Ați trădat țara! Combinatul l-ați distrus!”, a strigat protestatarul.

Senatorul Rotaru și-a folosit microfonul pentru a cere evacuarea din sală a intrusului. Acesta a fost scos cu forța, iar un PSD-ist nervos i-a strigat: „Ieși afară, nesimțitule!”.

Minutul 2:10 – momentul „trădării de țară”

Protestatarii erau pregătiți să-i facă o primire specială lui Liviu Dragnea, dar acesta a fost salvat de boala strategică (hernie de disc invocată la timp).

Scandările din fața sediului PSD Brăila au fost amplificate de o stație de amplificare și susținute de pancarte cu mesaje anti-PSD. Lozincile favorite: „PSD, ciuma roșie!”, „Jos PSD!”, „Hoților, la pușcărie!”, „Justiție, nu corupție!”, „Încă e și țara mea / Nu e țara lui Dragnea!”.

Pentru a evita manifestanții, liderii PSD veniți de la București – Codrin Ștefănescu, Rovana Plumb, Mihai Fifor și Sorina Pintea – au intrat pe ușa din spate.

Senatorul Ion Rotaru este singurul candidat pentru funcția de președinte al PSD Brăila, funcție devenită vacantă după ce fostul președinte, ex-premierul Mihai Tudose, a părăsit partidul și s-a înscris în Pro România.
VIDEO: Protestul din fața sediului PSD Brăila

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

 1. PSD a furat economia după 1990. Nu numai din Brăila. Cam de peste tot. Acum au 300.000.000.000.000 $ tipăriți pe care nu vor să-i ducă în Insulele britanicilor. Un papistaş acest Liviu Dragnea de nivelul englezit al lui Francisc I argentinianul.

  PSD nu mai e
  PSD vrajă nu e
  PSD mare nu mai e
  PSD face o trăznăie
  Omul suspină ziua
  Unde e mai bine duduia
  Vișeul nu-i votează
  Siria nu-i bobotează
  Patriarhul e un frumos
  Pare mic şi fioros
  Mare e zarea de bine
  Coşcogeamite om de pe şine
  Spiritul nu e carne
  Valorile lui Douane
  Marile vise s-au dus
  Banii unde i-am pus
  Magia face lumea
  Ea a Junimea.
  Alai Alai bufnițai
  Pumpkin pum pum… bufnițai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here