Dragnea îi face pe alții „masoni” pe vorbe, dar el e mason cu acte, de 16 ani! Din 2004 e „maestru”

3
6548
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea, vinovatul principal pentru prăbușirea PSD, se arată într-un raport intern al formațiunii

Liviu Dragnea a intrat în 2003 într-o lojă masonică din Alexandria, numită Nostradamus, dezvăluie G4Media.ro. Dragnea a trecut rapid de la inițiere la gradul de maestru, obținut în 2004, au declarat sursele site-ului citat.

Comedia este că Dragnea i-a atacat dur pe masoni de două ori în acest an, afirmând că, alături de ”securiști”, ei stau la baza creării Pro România (partidul lui Victor Ponta).

Președintele PSD și-ar fi plătit cotizația de membru în loja masonică Nostradamus inclusiv în anii 2016 și 2017.

Dragnea nu a menționat niciodată în declarațiile sale de interese apartenența la o lojă masonică, după cum arată documentele depuse de acesta de-a lungul timpului în calitate de președinte al CJ Teleorman, ministru al Dezvoltării sau deputat.

„Masoni” o dată, „masoni” de două ori…

Liviu Dragnea a criticat pentru prima oară masonii într-un discurs ținut pe 2 martie în Caraș Severin, când a spus despre Pro România: „Noi nu ne-am ocupat de ei, dar începând de astăzi o să ne ocupăm și de ei, în sensul că o să vorbim despre acest lucru. Vor adevărul? O să vorbim despre câți masoni sunt în acel partid, câți securiști sunt în acel partid, ce afaceri se învârt cu acel partid, care e legătura lor cu serviciile secrete. Trebuie să începem să spunem adevărul despre toți, despre vedetele care se urcă pe niște liste, despre foști prim-miniștri care sunt cu plus și cu minus”.

Pe 10 martie, într-un nou discurs de campanie electorală, ținut la Călărași, Dragnea a reluat atacul la masoni și securiști, pe care i-a acuzat că stau la baza partidului format de Ponta. „Pro România nu este un partid de stânga, niciodată securiştii nu au fost şi nu vor fi de stânga. Niciodată, pentru că n-au cum. Este un partid construit într-un laborator, construit pe jaf, pe furt, pe jaf politic. Ce-au făcut ei de când s-au înfiinţat? Doar să fure de la noi oameni şi să meargă prin judeţe pe la primari să cerşească: «Daţi-ne şi nouă nişte oameni, daţi-ne şi nouă nişte voturi!». Acesta nu este un partid politic de stânga, care pe lângă aceste obiective are şi obiectivul principal să dea cu noroi în partidul care i-a făcut oameni. Şi nu am de ce să nu o spun: acolo este plin de securişti şi de masoni. Nu că n-ar fi buni, dar e bine să ştim. Şi nu vorbesc pe gura cămăşii, anunţăm şi nume cât de curând”.

CITIȚI ȘI:

Dragnea s-a îmbolnăvit brusc, înaintea procesului de la Înalta Curte. El s-a internat ca să forțeze o nouă amânare. Mâine e al doilea termen din 2019

3 COMENTARII

  1. Livache este maestru in jonglerii politice , mai bine s-ar ocupa de procesele sale, a devenit pentru mulți de afara un paria in ale politicii de doi bani! Cred ca a terminat cu datul de funcții pentru ca România nu este așa de mare ca alte tari și se cam termina benzina!
    Omu’ asta de lecții dar este primul băgat in cotloanele lugrube ale masoneriei și cel mai bine ar fi sa tacă!
    Va duce PSD in insolventa acest individ cu un caracter mizerabil învățat la școala PD-L-ului pe vremea când șef ii era Traian Băsescu, un alt petsonaj ajuns in vârful politicii dar care a fost o mizerie de președinte!
    Ce sa-i ce-ți lui Livache ce nu are ?Probabil ca se gândește cum sa ajungă acolo sus și odată cu funcția sa-și îngroape dosarele penale pe care le are! Și slava domnului ca are destule!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here