miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăPolitică"Președintele care se îneacă" e bine. Dragnea, mârlanul care-i poartă de grijă,...

„Președintele care se îneacă” e bine. Dragnea, mârlanul care-i poartă de grijă, a ajuns la spital. Îl doare spatele – o fi ridicat prea multă șpagă?!

-

Liviu Dragnea l-a atacat și astăzi (la Ghermănești-Snagov), la fel de mizerabil ca și ieri (la Târgoviște), pe Klaus Iohannis. După discursul scârbos, în care a făcut referiri la sănătatea președintelui, șeful PSD a ajuns la spital, pentru dureri de șale.

„Iohannis să nu se mai înece când vorbeşte despre România! (…) Ieri, preşedintele care se îneacă – constat azi că îi e lene să şi vorbească – a semnat bugetul României. Eu nu ştiu cum a reuşit el să îl semneze… adică să faci un asemenea efort, să iei un stilou să îl semnezi, îţi trebuie mult să te gândeşti. (…) Încercăm de ieri, de când acest leneş a aprobat bugetul…”, a spus liderul PSD.

La scurt timp după acest discurs abject, Dragnea a ajuns la spital. Acuzând dureri de spate în timpul turneului său prin filialele județene ale PSD, el va fi supus unui RMN și unor analize medicale.

- Advertisement -

Codrin Ștefănescu, secretar general al PSD: „A mai avut o repriză de discopatie sciatică. S-a acutizat chestia asta. Astăzi de-abia mai stătea în picioare să vorbească, de durere. Am insistat să se ducă să-și facă un RMN, să-și facă analize și să asculte sfatul medicului. După ședința de la PSD Ilfov, ne-am împărțit. Eu și colegul mei Mircea Drăghici am plecat spre Brăila, iar domnul Dragnea a plecat spre București. A plecat la spital, unde medicul îi va face RMN, analize”.

Dragnea a început să acuze dureri de spate mai ales după discursul de la Târgoviște, de vineri, acolo unde a și menționat la pupitru că este foarte rece.

CITIȚI ȘI: 

- Advertisement -

7 COMENTARII

  1. Realitatea nu e regalitate germană. E mai bine să te doară lenea, pizma, stomacul plin cu prune de 65 grade decât rana vreunui glonț care înseamnă deficiențe. A fi important înseamnă să ai grijă de tine, de vorba şi comportamentul propriu.

    Liviu Dragnea e uitare. Aşa a fost să fie.

  2. Are scurta la picior cand trebuie sa se infatiseze la tribunal!!!! Fugi, ascunde-te, ca tot vei fi prins , daca nu te prind romanii te prinde ea aia, stii tu care…si de aia nu scapi, oricat ai fi de bogat!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -