Primarul Piedone, disprețuitor cu muncitorii asiatici: „Ăștia nu știu românește! Du-te-n India, în Pakistan, la el, de unde au venit!”

2
2648

Într-unul din numeroasele clipuri propagandistice filmate în ultima vreme de Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, acesta este surprins vorbind cu dispreț despre muncitorii asiatici angajați să lucreze la reabilitarea blocurilor, scrie Ziare.com.

Ofensiva de imagine a lui Piedone este masivă, el a ajuns să fie însoțit chiar de  reporteri și cameramani de la posturi TV. Pentru a-și construi imaginea de edil gospodar a scos de la naftalină strategia cu care a devenit celebru acum 20 de ani, când mergea prin piețe și le arunca marfa pe jos comercianților făcând pe durul. Pe Facebook au apărut și nelipsiții troli, care intervin în toate discuțiile cu remarci laudative la adresa lui Piedone.

De data asta, având în spate profesioniști, Piedone apare în ipostaze de vătaf pus pe treabă. Într-un videoclip îi bruschează pe lucrătorii de la spații verzi, țipând la ei să pună toți mâna pe lopată.

Într-un altul e filmat pe schelele unui bloc aflat în reabilitare termică. El îl ceartă la telefon pe șeful de echipă că muncitorii asiatici nu știu românește. Invocând presupusa lentoare și superficialitate în lucrări, primarul se răstește la responsabil, atunci când acesta apare în peisaj: “Eu sunt astăzi aici pentru garanția oamenilor ăștia. Ori muncești ori duceți-vă, bă… Ori du-te în India, la el, du-te-n Pakistan, du-te de unde au venit!”.

Condamnat în primă instanță la 8 ani și 6 luni de închisoare în dosarul incendiului de la Colectiv, fostul primar al Sectorului 4 a candidat și a câștigat incredibil la Sectorul 5, astă-toamnă, din partea partidului lui Dan Voiculescu, sub sloganul “Ai grijă să nu te arzi la vot”.

Apelul se tot tărăgănează. Judecătorii caută o modalitate să schimbe încadrarea pentru Piedone, pentru ca acesta să scape ori de tot, ori cu o pedeapsă cu suspendare. Zilele trecute au vrut să-l judece separat față de ceilalți inculpați, dar după două zile s-au răzgândit.

În luna martie, un fost consilier al lui Piedone a relatat că acesta li se laudă deja apropiaților că “sunt prea șmecher” și “am judecătorii în buzunar”, iar “ăia de la Colectiv o vor lua în gură”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Continuă batjocura: procurorul Giorgiana Hosu, fostă șefă a DIICOT, se pensionează la 48 de ani!

* Urletele milițianului Coarnă (PSD) la adresa unui deputat USR-PLUS: „Opriți papagalul! E setat în prostie! Nu înțelege nimic!”

Exorcizarea PSD-iștilor în Parlament: „Ați alungat-o pe Kovesi din țară și ați dat de dracu’ iar! Ghinion, nu veți putea fura din PNRR!”

Mesaj AUR: „Îmi place Putin și nu-mi place UE. Uniunea Europeană este noua Uniune Sovietică, nu Rusia creștină”

FOTO+VIDEO. Brutele care au terorizat un activist civic și i-au vandalizat mașina, de față cu polițiștii. Trei bătăuși au ajuns după gratii

PSD-istul Mutu a umplut de bani RTV și Antena 3, din bugetul Sectorului 6. Prețuri cămătărești: 2.000 € articolul, 5.000 € clipul video!

Există un ziarist care în 2020 a donat PSD-ului 27.000 de euro și i-a împrumutat 90.000! Dar tot a ieșit pe plus: mai mult a luat decât a dat

Radu Moraru: „Aș vrea să-i agăț în cârlig pe preoții trădători care-i îndeamnă pe oameni să se vaccineze” / „S-ar putea să nu mă mai vedeți niciodată, în nicio emisiune!”

VIDEO. „Nu sunt ostatic, părinții mei sunt ostaticii!” Cum l-a zombificat tiranul Lukașenko pe jurnalistul capturat prin deturnarea unui avion

VIDEO. O bijuterie: cel mai „lung” gol din istoria Campionatului European. Programul de azi și mâine la Euro 2020

2 COMENTARII

  1. „Piedone” fiind, nu-i așaaa…, vreunnn… „suedez” (Sic!), „după-vorbă-,-după-port”: doar culoarea, buricele-degetelor și (MAI-ALES!!!!!!) apucăturile (de… mare-CIORDITOR!!!!!!!) îl trădează că-iii… „d’a lu’ mandea, mânca’v’așșș”, daaaaaaaaaaaa?!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here