Primarul Ciucu dă afară 100 de analfabeți din Poliția Locală a Sectorului 6. „Nu ştiu să scrie şi să citească. Instituția a fost penetrată prin şpăgi. A ajuns o ruşine”

4
11010
Ciprian Ciucu

Consiliul Local al Sectorului 6 a adoptat, joi, proiectul privind aprobarea Organigramei, Statului de Funcţii, Regulamentului de Organizare şi Funcţionare ale Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6. Prin proiectul supus ordinii de zi, aproape 100 de poliţişti (din 400) vorfi concediați.

Proiectul a fost aprobat prin voturile a 16 consilieri locali. Au fost și 9 voturi împotrivă, venite de la grupul PSD.

Reprezentanţii sindicatelor poliţiştilor s-au opus reorganizării Poliţiei Locale şi au ridicat obiecţii la proiectul de hotărâre.

În schimb, primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a precizat ferm că prin reorganizare se va face şi o reformă a instituţiei.

„Cei mai buni 300 din aceştia 400 rămân. Şi cu ei vom reforma şi vom aduce la masă Poliţia Locală. E un proces de reformă. (…) Trebuie să fac ceva. Oamenii vor intra în cursuri de formare, vor fi formaţi pe lege, pe comunicare”, a declarat primarul Ciucu, citat de Agerpres.

El a afirmat că angajaţii de la Poliţia Locală „încasează salarii mai mari datorită sporului de hrană” și s-a arătat nemuțumit de nivelul de pregătire scăzut al unora dintre polițiști.

„Dacă oamenii nu ştiu să scrie şi să citească, nu pot să înţeleagă legea pe care trebuie s-o aplice. Nu pot să dea amenzi. Atât de simplu e – de-abia aştept testele, de-abia aştept să scrie corect limba română. Pentru că încasează salarii mai mari – datorită sporului de hrană în special -, Poliţia Locală a fost penetrată prin şpăgi care s-au dat de-a lungul timpului, şi nu doar în Sectorul 6. A ajuns o ruşine”, a mai spus Ciucu.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Scene ireale în Parlament: Florin Roman a confiscat microfonul, dar cei de la AUR l-au evacuat de la prezidiu! L-au lăsat fără scaun și fără microfon, care a ajuns la Anca Dragu

* Regulamentul e clar: ședința de astăzi a Parlamentului trebuia condusă de Florin Roman, nu de Anca Dragu

* PSD, UDMR și PNL-Cîțu încalcă flagrant Constituția. Articolul 113: „Moțiunea de cenzură se dezbate după 3 zile de la data când a fost prezentată în şedinţa comună a celor două Camere”

* Acuzație bolnavă lansată de premierul Cîțu: „Dacă AUR a negociat cu USR-PLUS ca această campanie de vaccinare să fie încetinită?!“

* Ofensiva anti-USR-PLUS a lui Cîțu: la o zi după ce i-a dat afară secretarii de stat, i-a demis și prefecții, și subprefecții

* Orban indică trei variante de soluționare a crizei politice. Una cu Cîțu „agăţat în cuiul de la sediul PSD”, două fără Cîțu

* 5 erori majore care au dus la criza politică. Autorii lor: Iohannis, Cîțu, Stelian Ion, PNL, USR-PLUS. Analiza unui fost președinte al PNL

* Revoltă în PNL: 32 de parlamentari pro-Orban îi cer lui Cîțu să nu facă înțelegeri cu PSD

* Mișu Negrițoiu despre Florin Cîțu, pe care l-a dat afară de la ING: „Un mic satrap, foarte învechit. Nu știe să lucreze în echipă”

* Șoșoacă are dosar penal. DSP Iași i-a făcut plângere după ce Urlătoarea și gașca ei au atacat un centru de vaccinare. Doctorița agresată: „M-am temut pentru viața mea“

4 COMENTARII

  1. Felicitari primarului Sectorului 6, Ciprian Ciucu, chiar daca a luat doar o masura normala. De ce nu au facut-o primarii anteriori?
    Felicitari primarului Ciprian Ciucu pentru curatenia asigurata in sectorul 6, unde se spala strazile si se curata in fiecare noapte. In secorul 1, nu s-a mai vazut asa ceva, de ani de zile…Spalat strazi?!

    • În Germania n-am văzut vreodată să se spele străzi. Doar le mătură din când în când, automatizat, cu o perie umedă.

      Dacü trebiue spülată zilnic strada, ar trebui să se înlüture cauzele, nu simtomele. Anume străzile neasfaltate, ori şantierele de unde vin vehicole cu roţi murdare, deöi ar avea obligaţöia de a le curăţa.

  2. PESTE TOT (inclusiv aici, în orașul Constanța și în restul județului), acesteee… „POLIȚII-LOCALE” – care sunt un fel deee… „struțo(-)cămile”, ținând atât de Administrația-Locală, cât și de M.A.I. (!!!) – sunt populate cu… DERBEDEI!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here