Premieră mondială într-un spital condus de PSD-iști corupți: femeie operată la lumina lanternei de la telefonul asistentei

5
6345

Situație scandaloasă în orașul „fabricii de permise auto false”: Pitești. O femeie de 33 de ani a fost operată într-o sală aflată în întuneric! Doar o improvizație a medicului, care a folosit telefonul asistentei pe post de lanternă, a făcut posibilă continuarea operației.

De ani buni, întregul județ Argeș e condus de PSD. În fruntea găștii PSD-iste a stat multă vreme pușcăriașul Constantin Nicolescu. De câțiva ani, locul acestuia a fost luat de Constantin Dan Manu. Acesta și-a înscăunat camarila în toate dregătoriile locale, inclusiv la Spitalul Județean. Manager e un consilier juridic, Adrian Molfea, care lucrează la Consiliul Județean Argeș. Un lacheu al baronului Nanu.

Atât de bine conduce destinele spitalului PSD-istul Molfea, încât e la un pas să intre în Cartea Recordurilor, la capitolul „Așa nu!”.

Luni, 9 decembrie, o femeie de 33 de ani a ajuns la Spitalul Județean din Pitești în stare destul de gravă, având hemoragie abundentă. A fost preluată imediat de medicul de gardă de la secția Ginecologie, Robert Ionescu. Numai că, surpriză, în sala de operație nu era lumină! Se arseseră becurile, iar altele nu mai erau pe stoc în tot spitalul! Revoltător!!! Incredibil, dar adevărat!!!

Astfel, femeia a fost operată la lumina lanternei de la telefonul mobil al asistentei. Mărturia pacientei e cutremurătoare. Ea își varsă însă amarul pe medic, deși nu acesta e vinovat pentru întunericul din sala de operație. Nici lui nu-i e ușor să-și facă meseria în asemenea condiții.

„S-a ars becul și n-am avut altă sursă de lumină”

„M-a pus pe masa de consult, că aia nu se poate numi masă de operație. Zice: «N-am lumină, n-am nimic». A cerut lumină la o asistentă. Mai făcea și mișto, că îi zicea doctorul dacă e performant telefonul, rezistent la praf, rezistent la umiditate. «De ce, domnule doctor?» «Păi, s-ar putea să-l ud și, dacă se strică, cine ți-l plătește? Eu sau doamna pacientă, că nu știe când să vină la consult?»”, a mărturisit pacienta, conform celor de la Observator.tv.

Șeful de secție al respectivului medic, Marcel Buzatu, a declarat, pentru Argesul.ro, că e de acord cu intervențiile chirurgicale realizate cu lanterna de la telefonul mobil. „Farul ăla care-ți bate, îți bate de undeva de sus… Mai bine văd cu telefonul. Luni, când a fost de gardă domnul doctor, doamna s-a prezentat în regim de urgenţă la spital, având sângerări. A fost dusă direct pe secţie pentru a i se face avort. La momentul respectiv s-a ars becul. Neavând altă sursă de lumină şi pentru a nu pierde timp, fiindcă era spre binele pacientei ca intervenţia să fie făcută cât mai repede, a chiuretat-o cu o asistentă şi două infirmiere, la lumina telefonului. Date fiind condiţiile de urgenţă, nu am ce să comentez”.

Pacienta chiuretată: „Am înțeles că nu sunt primul caz. Fata din salon spunea că a tras jaluzelele și o asistentă ținea jaluzelele, ca să aibă lumină domnul doctor”.

De ce nu-s bani de becuri? Pentru că la Pitești se fură ca-n codru!

În vreme ce pacienții vin de-acasă cu sacoșele pline pentru a-și asigura cele necesare pe perioada internării, unii angajați de la Spitalul Județean Pitești dau tunuri pe bandă rulantă. Și toate astea s-au petrecut în domnia celor de la PSD.

În urmă cu doi ani, în plină epocă distrugătoare marca Liviu Dragnea, Amalia Dumitrașcu, fostul director contabil al spitalului, a emis două ordine de plată ale căror date nu concordau cu cele de pe facturi: contul bancar și codul fiscal erau diferite, iar numele furnizorului era același. Prejudiciul s-a dovedit a fi unul foarte mare pentru Spitalul Județean Pitești: peste 1,2 milioane de euro, în perioada 2012-2017. Adică, în plină guvernare PSD la nivel național, care asigura „spatele” guvernării locale a aceluiași partid.

Amalia Dumitrașcu este cercetată în stare de libertate. În trecut, ea a mai dat o lovitură de acest gen, scăpând de pușcărie prin prescrierea faptelor: în perioada 2002-2005 a sustras de la BCR Pitești suma de 1,6 milioane de lei. Cu un asemenea palmares, PSD a considerat că e numai bună să fie director contabil la Spitalul Județean!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

5 COMENTARII

  1. Se pare că medicul a mai făcut asta…cum Dumnezeu nu a dat peste vreun analfabet psd-ist,???… sau pentru aia sunt becuri…..și mai zicea curva din Craiovița că e româncă verde…păi ba femeia maimuță cu par mult și cu multă puța… ce-ar fi să-ți bagi undeva un bec,sau un neon…. să-ți lumineze toate găurile…

  2. Dar toți din PSD sunt șpăgari? La pușcărie cu ei!!! Este incalificabil și strigător la cer !!!
    Mărești salariile medicilor de doua sau de trei ori și sa NU DISPUI DE BECURI PRNTRU INTERVENȚIE CHIRURGICALĂ AȘA CEVA ESTE DE PUȘCĂRIE PSD-istilor !!!
    MAI AVEAȚI UN PIC ȘI DISTRUGEATI ȚARA ? SA VA IA DRACU’ ATUNCI DE NENOROCIȚI CE SUNTEȚI !

  3. Si tembelii din Arges asta aleg, PSD, pai cine i-a ales pe infractori sa traiasca atunci in mizerie, ca deja ii sare tandara si omului care incearca sa judece cu capul cat de cat mai limpede… CAND VA TREZITI MAI ARGESENI?!?! CAND TE TREZESTI ROMANIE??? Ca deja nu mai sunteti victime, sunteti complici cand puneti stampila pe niste criminali si infractori pur si simplu. Iar de justitia de acolo ce sa mai zic, mama in mana cu infractorii, mafie pe fata!!!!!

  4. Stim bine cine e Doamna firea Suntem intr-un Labirint al Coruptiei Al mafiei De toate tipurile Doar luptind impreuna Poporu si Dind in vileag Adevaratele fapte de coruptie V-om salva România Romani Trezitiva Aproape in toate Orasele Mari inca Merg Combinatiile Lor DACA Tu Române nu ve-i face Schimbarea Asa se va stinger Poporu precum o Luminare Doar Curaju si Aratindui Cu Degetu Si facd Schimbari In institutii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.