Firea umflă fantoma Spitalului Metropolitan de la 400 de milioane la un miliard de euro! Găsește ea niște turci, să le dea banii…

2
1001
Gabriela Firea, primar Bucuresti
Gabriela Firea a cumpărat abonamente de 3,5 milioane lei la un portal nefuncțional, deși Bucureștiul are propria bibliotecă virtuală - care, de asemenea, nu poate fi folosită

Vrăjitoarea Firea a mai făcut un hocus-pocus: în numai două zile, a crescut suma alocată construirii unui Spital Metropolitan cu 150%! Banii, evident, nu-i are, pentru că i-a tocat pe concerte, șușanele, clientelă PSD, Antena 3 și fina Alessandra Stoicescu.

Miercuri, 11 decembrie 2019. Gabriela Firea anunță, într-o conferință de presă, că Spitalul Metropolitan din București va costa 400 de milioane de euro.

Vineri, 13 decembrie 1989. Pe site-ul Primăriei Capitalei este publicat proiectul de hotărâre a Consiliului general al Municipiului București, privind construirea Spitalului Metropolitan. Surpriză: proiectul inițiat de Gabriela Firea va costa 4,7 miliarde de lei (aproape un miliard de euro)!

Ce face Firea cu această sumă uriașă? Spitalul Metropolitan este mai mult decât un spital, este un concept nou pentru România, deoarece acest obiectiv va îngloba nu numai un spital, ci și locuințe pentru doctori, spații hoteliere pentru pacienți și pentru familiile acestora, creșă și grădiniță pentru copiii personalului medical sau sală de cursuri”, scrie în proiectul privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru această investiție.

Gabriela Firea a anunțat miercuri că a fost finalizat studiul de fezabilitate pentru Spitalul Metropolitan, lucrările urmând să fie demarate din luna martie anul viitor (așadar, cu două-trei luni înaintea alegerilor locale!). Spitalul ar urma să fie construit în 3 ani.

Firea: „Va avea circa 1.000 de paturi pentru pacienți, dintre care 750 vor fi pentru spitalizare continuă. Vor fi 30 de săli de operații, câteva corpuri importante de clădire, un turn de 12 etaje cu heliport, un alt turn de 7 etaje. Va exista, de asemenea, posibilitatea de cazare pentru rudele bolnavilor, dar și pentru medicii care lucrează în Spitalul Metropolitan. Vom crea 1.300 de noi locuri de muncă, dintre care 1.100 vor fi chiar medici și asistenți, restul personal tehnic. De asemenea, va există o grădiniță, o creșă și alte funcțiuni absolut necesare. Cum se poate foarte bine observa din machetă, nu este vorba despre un simplu spital, ci este vorba despre un complex de sănătate, care va cuprinde, așa cum se construiesc acum centrele de sănătate din întreagă lume, toate funcțiunile necesare, inclusiv campus pentru studenți”.

Pentru toate acestea, primărița Firea a indicat și prețul: 400 de milioane de euro. O minciună colosală! În documentele de la Primărie era trecută o altă sumă: un miliard de euro!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. Ochii pe ei ca pe butelie !
    Gaszka din care face parte această putoare și nenorocitul Pandele, coordonați probabil de criminalul Voikulesku, SIGUR vor să dea ‘tunul’ vieții lor !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here