vineri, mai 31, 2024
AcasăJustițieLa anu', pe vremea asta, Dragnea poate fi liber! Legea PSD-ALDE iniţiată...

La anu’, pe vremea asta, Dragnea poate fi liber! Legea PSD-ALDE iniţiată de Tudorel Toader îi taie masiv din pedeapsă

-

Cel mai nociv ministru al Justiţiei din România de la Revoluţie încoace face rău României şi fără să mai fie în funcţie. Nu singur, ci alături de complicii lui Tudorel Toader din PSD şi ALDE, în frunte cu Liviu Dragnea, Nicolicea, Şerban Nicolae, Florin Iordache, „Mitralieră” şi prin legea recursului compensatoriu, pe care toţi au pus-o la cale special ca să se pună la adăpost pentru „zile negre”.

Legea recursului compensatoriu a fost anulată de guvernarea PNL, dar efectele ei rămân urmare a principiului „legii celei mai favorabile”, care obligă instanţele de judecată să aplice cea mai blândă sancţiune.

Acesta este motivul pentru care mii de deţinuţi periculoşi sunt încă în libertate din cauză că Tudorel Toader, Dragnea şi Tăriceanu au exagerat la extrem situaţia condiţiilor din penitenciare – cauză care le permite condamnaţilor să ceară eliberarea mai devreme.

Este şi cazul marilor baroni PSD ca Liviu Dragnea sau Radu Mazăre, aflaţi la Penitenciarul Rahova, care vor ieşi mai devreme din spatele gratiilor urmare a legii recursului compensatoriu adoptate de fosta majoritate PSD-ALDE din Parlament.

- Advertisement -

Comandantul penitenciarului Rahova, Denis Darie, a confirmat pentru G4media.ro faptul că toată închisoarea de maximă siguranță din București a fost clasificată de fostul ministru al Justiției Tudorel Toader drept ”necorespunzătoare”.

Aceasta înseamnă că toți deținuții de la Rahova, inclusiv Dragnea, Blejnar și Mazăre, beneficiază de recursul compensatoriul, adică li se scad 6 zile pe lună din pedeapsa executată ”în condiții necorespunzătoare”.

Dacă adăugăm la acest motiv şi situaţia zilelor „social  -educative” lucrate de respectivii în închisoare, se adună lejer zile bune de libertate.

- Advertisement -

Potrivit liderului sindical din penitenciare, Sorin Dumitrașcu, recursul compensatoriu îl ajută pe Liviu Dragnea să își scadă pedeapsa cu o cincime – adică 255 de zile. Prin urmare, Dragnea mai rămâne cu 1.022 de zile de executat. 2/3 din 1.022 înseamnă în jur de 340 de zile, deci Liviu Dragnea ar putea ieși din penitenciar după 682 zile de pedeapsă cu privare de libertate. Adică în mai puțin de 2 ani, la sfârșitul lui 2020 sau începutul lui 2021.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

 

- Advertisement -

3 COMENTARII

 1. Ajunge si atat, nu astea erau faptele pentru care trebuia judecat cu prioritate daca Romania avea justitie.
  Poate pana la anul se probeaza si faptele grave, daca nu, il vom vedea pe la Cotroceni la sampania lui Iohannis, ca pe Bombonel.

 2. P.S.Dragnea,
  Radulescu – mitraliera,
  Nicolicea – ” revolutionarul „,
  Serban Nicolae – soferul,
  Olguta – ” Romania Mare”,
  Iordache – Ciordache,
  Sunt o parte din cei mai toxici oameni pe care i a avut Romania in cei 30 de ani post decembristi.
  Aroganti, inculti, lipsiti de cel mai elementar bun simt, sfidatori la adresa oamenilor simpli si
  cinstiti din aceasta tara, ce mai, oameni ( daca ii mai pot numi asa ) de NIMIC !
  Ne conduc si ne amarasc viata .
  Cand Doamne vom scapa de ei ??????

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -