Premieră în istoria cinematografiei: Tom Cruise va zbura pe Stația Spațială Orbitală! Celebrul actor va turna în spațiu scene dintr-un film

1
495

O premieră absolută se va consemna anul viitor atât în istoria cinematografiei, cât și în cea a zborurilor cosmice: actorul Tom Cruise va zbura pe Spația Spațială Internațională (ISS)!

Cruise va fi însoțit de regizorul Doug Liman, cu care a lucrat și la pelicula “Edge of Tomorrow” și urmează să filmeze niște scene. Din motive evidente, alți membri ai echipei de filmare deplasați în spațiu nu vor exista.

Actorul și regizorul vor fi supravegheați, în acest zbor experimental, de Michael Lopez-Alegria, cosmonautul cu cele mai multe ieșiri în spațiu din istoria NASA.

Filmul care va include scenele de pe ISS are buget de 200 de milioane de dolari, potrivit portalului Variety, citat de ziare.com.

Contractul lui Tom Cruise, pentru acest film unic, se vehiculează că va fi între 30 și 60 de milioane de dolari.

Zborurile spațiale sunt riscante și, de aceea, foarte limitate pentru oamenii “obișnuiți”. Acomodarea la condițiile din spațiu, la imponderabilitate și la radiații, presupune o sănătate de fier. Tom Cruise (58 de ani), deși este într-o condiție fizică foarte bună, depășește cu mult vârsta optimă pentru astfel de călătorii.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

O nouă escrocherie marca Radu Moraru: 300 de candidați-fantomă! „Nașul” vinde funcții publice de 200.000 de euro, instituind oficial „taxa de protecție” în politică

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here