Băsescu despre finala Iohannis-Dăncilă: „Eşti Steaua din 1986, ai meci cu Foresta Fălticeni şi îi dai 7-0; nu te acoperi de glorie”

4
2795

Europarlamentarul Traian Băsescu (PMP), fost preşedinte al României, a declarat luni seară, la Digi 24, că evenimentul cel mai şocant din 2019 a fost căderea Guvernului PSD.

Pe locurile 2 și 3: înfrângerea PSD în alegerile europarlamentare și realegerea preşedintelui Klaus Iohannis la un scor zdrobitor, crede Traian Băsescu. Acesta a nominalizat trei evenimente politice, toate descriind un PSD prăbușit.

Top 3 evenimente șocante, în viziunea lui Băsescu

  • „Căderea Guvernului PSD a fost cel mai şocant eveniment politic, dacă ne referim numai la cum priveam la 1 ianuarie 2019 Guvernul PSD, pe care îl vedeam inexpugnabil, închis într-o cetate păzită de parlamentarii PSD şi nu puteau fi atinşi. Iată că a căzut!”
  • „Al doilea eveniment, în mod cert, este înfrângerea PSD în alegerile europarlamentare.”
  • „Al treilea – realegerea preşedintelui Iohannis. O realegere despre care eu am spus că am putea să-l declarăm rege, având în vedere procentul cu care a fost ales. Pe de altă parte, este o victorie fără glorie. Când eşti Steaua din 1986 şi ai un meci cu Foresta Fălticeni şi dacă îi dai 7-0, nu te acoperi de glorie.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Jaf la Primăria Capitalei! Nașa lui Firea, adusă de la trustul lui Voiculescu, ia 4.400 de euro pe lună. Alte 5 combinații scandaloase

* Spitalul Floreasca, o cloacă PSD-istă. Salvarea corupților, misiunea principală a instituției medicale

* Doi primari ai Timișoarei, Ciuhandu și Robu, trimiși în judecată pentru vânzarea ilegală a clădirilor din centrul vechi

4 COMENTARII

  1. O fi o victorie fără glorie, sub chelia lu’ Petrov, dar pentru poporul român este o victorie foarte mare în lupta cu trădătorii corupți care au acaparat România (Petrov Bășescu a contribuit din plin la devalizarea țării și starea actuală din RO, fiind unul din marii corupți borfași de după 12/1989 !) !
    Oricum, există o diferență crasă între modul cum a fost și este tratat președintele Iohannis în UE și SUA (și nu numai !) și modul cum era marginalizat / izolat / tratat tov’ul sekurist mizerabil Bășescu (zis și Petrov) cât am avut ghinionul să’l avem ‘preș’ (a adâncit corupția, au înflorit și proliferat și mai mult corupții, borfașii, șuții, trădătorii, interlopii, curvele … , continuând politicile de devalizare și distrugere a RO începute de tziganii trădători criminali malefici Ilici și poponel Năstase & Co.!).
    Și nu uităm, totuși, că al 2’lea mandat al acestuia a fost obținut prin fraudă (furt) electorală, el fiind cu mult mai specialist ca agramatul repetent DRACnea în furturi, coțcării, devalizari, prăduiri de flote maritime … !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.