vineri, mai 24, 2024
AcasăMass-mediaRevelionul manelist RTV naște dispute între "jurnaliștii PSD-iști": Ciutacu face mișto de...

Revelionul manelist RTV naște dispute între „jurnaliștii PSD-iști”: Ciutacu face mișto de Sorina Matei printr-o burtieră afișată pe post

-

În noaptea de revelion a intrat diavolul între jurnaliștii care au susținut PSD câtă vreme acest partid a fost la guvernare. Victor Ciutacu (RTV) s-a certat pe Facebook cu Sorina Matei (B1). Ultima s-a plâns de manelismul din programul RTV, iar Ciutacu a luat-o peste picior, comentând la postarea Sorinei.

Mai mult, Ciutacu l-a sunat pe Eugen Chelemen, editorul-șef al RTV, iar acesta a afișat o burtieră în timpul programului de revelion în care făcea referire la realizatoarea B1, glumind pe seama ei.

„Deci nu pot să mă abțin. Iar a făcut Chelemen țigănia lumii pe RTV și iar o să rupă, bineînțeles, că asta-i țara. Mă uit siderată cum vreo doi de acolo, Geanina nu știu cum și un băiat de la știri parcă, știu pe de rost versurile de la niște manele de care n-am auzit în viața vieților mele mai bine decât orice. I-am făcut rating lui Chelemen. Over and out”, a scris Sorina Matei pe pagina sa de Facebook.

Postarea Sorinei Matei în care critică Revelionul RTV și răspunsul ironic al lui Ciutacu

Victor Ciutacu vede postare și îi răspunde ironic: „Apreciez fidelitatea!” pentru ca după câteva minute pe postul RTV să apară o burtieră în timpul difuzării programului de revelion în care scria: „La mulți ani, Sorina Matei! Cel mai mare fan RTV”.

- Advertisement -
Burtiera difuzată de RTV în timpul programului de revelion în care postul face mișto de realizatoarea B1 TV

Revelionul RTV este unul de cea mai proastă calitate, fiind o desfășurare de zece ore în care se cântă manele și defilează ținute kitsch. În fiecare an, pe rețelele sociale se dezbate intens în legătură cu audiența pe care o face acest program la trecerea dintre ani, mulți oameni fiind șocați de audiența mare a unei astfel de emisiuni care promovează prostul gust.

REvelionul RTV s-a clasat pe locul doi în audiențe atât la nivel național unde programul a fost urmărit de 940.000 de persoane cât și în mediul rural unde programul a fost urmărit de 544.000 de persoane, conform audiențelor publicate de Pagina de Media.

Cel mai urmărit program TV de revelion a fost cel difuzat de Antena 1 și prezentat de Dan Negru. Acesta a fost urmărit la nivel național de 2.840.000 de persoane. E pentru al 20-lea an consecutiv în care Dan negru și Antena 1 câștigă competiția TV în ce privește revelionul.

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. De ce nu va legați și de Revelioanele sub orice critica de la alte programe non PSD-iște? Funduletele jucăușe ale dansatoarelor minijupiste și cu chiloți sfoara filmate indelung, glumele foarte proaste ale prezentatorilor numerelor plicticoase, zâmbete forțate, muzica de proasta calitate etc???

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -