Poliția l-a încurajat pe monstrul Drăghici să-și violeze fiica. Și Protecția Copilului s-a comportat criminal

2
4556
Ce tandru erai cu mama fetiței pe care o violai pe ascuns, pedofilule!

Cazul pedofilului Bogdan Drăghici, arestat pentru că și-a violat fiica vitregă și a agresat sexual alte trei fetițe, a ajuns la dimensiuni monstruoase pentru că două instituții ale statului s-au comportat indolent, iresponsabil, de-a dreptul criminal. Cele două sunt Poliția și Protecția Copilului.

În 2017, Bogdan Drăghici avea o poziție puternică: apărea la televizor, fusese demnitar (subsecretar de stat) și era președintele Asociației TATA, care milita pentru drepturile tăticilor, dar și ale copiilor. Blindat cu aceste atuuri, a avut imunitate în fața a două instituții când acestea au fost informate că Drăghici se comportă ciudat cu fetițele minore.

Plângerile celei de-a doua soții a lui Bogdan Drăghici, doctorița Helen Drăghici, au ajuns la Secția 24 Poliție și la DGASPC (Protecția Copilului) Sector 5. Acestea au ignorat informații concrete provenite de la cea mai de încredere sursă: mamă fetițelor. Nici o fostă victimă a pedofilului n-a fost luată în seamă.

Când venea de la spital, Helen își găsea soțul în pat cu fetița

Primele suspiciuni ale medicului Helen Drăghici, în calitatea ei de mamă, au apărut în anul 2013, când cea mai mare dintre fiicele ei din prima căsătorie avea 10 ani, a aflat Libertatea. Potrivit declarațiilor sale, au existat atunci câteva discuții legate de faptul că, în perioadele în care lucra în schimbul 2 la spital și ajungea acasă seara târziu, își găsea soțul în patul fetiței.

Iritat, acesta nu oferea explicații, ci doar făcea scandal, acuzând-o pe mamă că trezește copiii pe care el s-a chinuit să-i culce.

În perioada următoare, Helen Drăghici a întrebat-o de mai multe ori pe fiica ei cea mare dacă e ceva în neregulă, însă aceasta a negat.

Totuși, relațiile cu soțul s-au degradat treptat, cei doi ajungând în anul 2016 la divorț. Cele două fete din prima casătorie a lui Helen au rămas în custodia mamei, dar Bogdan Drăghici a refuzat sistematic, în perioada procesului care a durat trei ani, să o lase pe femeie să țină legătura cu fiica pe care o au împreună.

Trei indicii care au confirmat bănuielile

  1. În vara anului 2017, suspiciunile lui Helen Drăghici au fost confirmate de mama adoptivă a unei fetițe. Bogdan Drăghici se comportase indecent și vulgar, de-a dreptul pornografic, și față de respectiva fetiță, într-o excursie.

2. În aceeași perioadă, Helen Drăghici a mai observat ceva: dimineața, când își trezea din somn fiica cea mare, atingând-o ușor cu mâna, aceasta tresărea și se retrăgea imediat, speriată.

3. În plus, vorbind cu rudele despre bănuielile ei, Helen a mai intrat în posesia unei informații șocante. O rudă de-a lui Drăghici și-a făcut curaj și i-a povestit că bărbatul o pipăise și pe ea, în urmă cu 10 ani, pe vremea când avea 10-11 ani și acesta se oferise s-o mediteze la matematică. De rușine, fata nu le-a spus atunci părinților și a rugat-o pe Helen să n-o expună nici acum.

Poliția indolentă și Protecția Pedofilului

În 2017, însoțită de avocata Raluca Pană, Helen Drăghici a mers la Secția 24 Poliție pentru a face publice toate aceste suspiciuni și pentru a cere să fie demarată o anchetă.

„Nimic nu a fost luat în seamă”, a declarat pentru „Libertatea” avocata Raluca Pană. Polițiștii au încercat s-o convingă pe Helen că nu are probe care să-i susțină spusele. Mai mult, au indus ideea că femeia ar vrea să se răzbune pe fostul soț sau să aibă un avantaj pe care să-l folosească la divorț pentru obținerea custodiei minorei. Așadar, reclamațiile au rămas fără efect.

Nici mărturia tinerei în vârstă acum de 22 de ani nu a fost luată în seamă. Motivul ar fi fost că fapta asupra ei s-ar fi petrecut de mult timp și că s-a prescris.

Helen Drăghici a căutat sprijin, tot în anul 2017, și la DGASPC Sector 5, unde a povestit tot ce știa. Nu a fost declanșată nicio anchetă. Mai mult, potrivit declarațiilor femeii – date atât în fața judecătorilor, în procesul de divorț, cât și în fața procurorilor care instrumentează acum cazul lui Bogdan Drăghici -, i s-a transmis că ea e cea care are probleme, că e „paranoică”. I s-a spus că fostul ei soț e un tată model, pe care ea nu vrea decât să-l denigreze.

Arestarea lui Drăghici

Helen Drăghici și avocata ei au continuat să lupte. Au depus toate probele la dosarul de divorț, iar în primăvara acestui an, după trei ani de proces, instanța a pronunțat o decizie favorabilă. A încheiat divorțul și i-a acordat femeii custodia exclusivă a fiicei pe care o are cu Drăghici.

Decizia nu era una definitivă, dar era executorie. Totuși, copilul a rămas în grija tatălui, care a susținut că niciun executor judecătoresc nu i-l va putea lua.

Când Drăghici a fost reținut de polițiști și ulterior arestat sub acuzația de a-și fi violat fiica vitregă, copilul a ajuns, în sfârșit, în grija mamei.

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

* Bestia Drăghici își șantaja fetița de 10 ani, ca s-o violeze: „Dacă nu te ating, mă îmbolnăvesc și mor. Vrei să moară tati?!”

Pedofilul Drăghici are patru fete. Pe una, fiică vitregă, a violat-o de când copila avea 10 ani. Mama victimei este medic

Dragnea, Tăriceanu și Tudorel au nenorocit un băiețel de 9 ani: răpit și abuzat! Un violator eliberat de ei a recidivat

DOCUMENT. Iată cine a ucis-o pe Alexandra! PSD și ALDE au scos din pușcării 3.592 de „Gheorghe Dincă” în 20 de luni

Nicolicea, „electrocutat” de bunicul Luizei la Antena 3: „El cu Iordache și alți hoți! Uitați unde am ajuns din cauza lor și a legilor pe care le-au dat în Parlament! Să le fie rușine!”

Cum a surprins-o Dincă pe Alexandra: „Se dezlegase de la pat și umbla legată la picioare, cu telefonul în mână”. Mărturia monstrului din Caracal e un amestec de adevăruri și minciuni

Alexandra trăiește. Sorinei i-a fost luat un rinichi. O lume paralelă, clădită de ticăloși pentru proști

STENOGRAME. Apelurile Alexandrei la 112. Dialoguri dureroase. Disperarea fetei e tratată de polițiști cu ironii criminale

Masacrul de la Săpoca – „un lung șir de erori umane și manageriale”. Și o întrebare: de ce ținea directoarea PSD-istă 45 de posturi blocate?

* Pățania unui român din diaspora. A supraviețuit gazării din 10 august, dar era să fie asasinat de patru babe de pe uliță!

2 COMENTARII

  1. Evident, javra asta ordinara a avut protectia psd, pentru ca numai si numai nenorociri aduce monstrul asta de partid romanilor, sper sa dispara de pe fata pamantului si picior de psdist sa nu scape de rasplata pentru tot ceea ce au facut si fac.

  2. Suntem, ca Stat/Tara, in acest moment, ceea ce au creat cei 30 de ani de… „DEMOCRATIE – ORIGINALA” (Sic !), pohta-ce-a-pohtit CRIMINALUL (INCA NEPEDEPSIT !) Ion „Ilici” Iliescu, in decembrie 1989 !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here