Pierdut țară, o declar fără viitor

7
1640
VVD

Vă mai mirați de ce pleacă tineretul din țară? Oare cum să se simtă un tânăr specialist care vede că doamna Dăncilă a ajuns consilier la BNR? Oare nu avem specialiști capabili? Ba da!

Cică doamna Dăncilă a băut cafele cu multe persoane importante. E clar: cafeaua e de vină. Vă anunț că eu am băut o cafea mai înainte, dar singur. Deci, dragi tineri, dacă doriți să ajungeți undeva, e de ajuns să beți o cafea cu o persoană importantă. Nu vă mai trebuie studii, experiență sau competență. Cafeaua rezolvă totul.

Oare doamna Șoșoacă bea cafea? Dacă o să bea și dânsa cafea cu persoane importante, poate ajunge și ea premier sau chiar guvernator BNR. Așa că eu propun ca România să devină o țară producătoare de cafea. Să facem plantații de cafea.

E clar că țara asta nu mai are viitor.

7 COMENTARII

 1. Prost sa fii noroc sa ai, ii vine precum o manusa proverbul asta tutei satului!!! BNR a ajuns de rasul analfabetilor pe care-i angajeaza!!! Manole, ce facusi bre?!?!
  Demisia, fa veorico!!!!!

 2. „Nu e prost cine cere, e prost cine dă !” Nu o putem acuza pe „Veorica” de nimic. E dreptul dumneaei să existe, să promoveze sau să prospere. Și eu dacă aș fi la fel de … ca domnia sa, aș profita de relații ca tot românul. Ce rost mai are să pierzi timpul muncind când poți direct să câștigi?
  Prin anii 90 când inflația era de 180%, eram revoltat pentru că la cârma BNR se afla „unul care dădea autografe în locul lui Caragiale”. Pe atunci îl consideram un incapabil cu mult tupeu și puțin caracter. Istoria a dovedit că e capabil de orice. Și acum ni se explică „cu competență” că nu e rentabil să aduci aurul României de prin țări străine pentru că ne costă mai puțin chiria decât transportul.
  În nelimitata noastră „adormire” nu ne întrebăm cât a costat trimiterea aurului și depozitarea lui în Anglia și dacă nu cumva a fost o trădare a interesului național !

 3. Regret, aici insa e vorba de polite. Prin aceasta numire s-a platit o polita si s-a achitat o „datorie”!
  Punct!
  Ce meritocratie? Mafie curata, daca dai trebuie sa primesti inapoi…

 4. Ai perfectă dreptate, păcat că am depășit o vârstă și nu am cum să plec acum, am sperat degeaba în mai bine și mă refer să văd că oluăm pe un drum bun, dar dacă numai pcr-ul funcționează, să pui un analfabet chiar și consilier e mare porcărie, e mai rău ca pe timpul lui ceașcă, atunci măcar trebuia să ai o pregătire nu te punea pe funcții fără cunoștințe, iar diplomele erau pe merit și nu pe bani ca acum !!!

 5. Gresit,domule preot!Inseamna ca nu cunoasteti faptul ca dascalii,preotii si cei care mai formeaza tineretul in tara asta sunt responsabili prin meseria aleasa de ei sa educe tineretul sa lupte pentru drepturile lor,deci si acela de a nu ceda politicilor comunistoide de a angaja pilele incompetente pe posturi bune!Dezamagirile nu aduc nimic bun .Ce s-ar fi intamplat daca toti dascalii ar gandi ca dvs,sa cedeze ,resemnati,in fata nedreptatilor?Mentalitatea asta ne-a adus renumele de tara exportatoare de capsunari,de menajere,sau de IT-isti (la Microsoft,de ex.)Facand asta,raman in tara pilosii ,beizadele tupeiste care-si fac de cap pe banii nostri…

 6. Mai degrabăăă… „DISTRUS… Țară, PIERDUT… Viitor, le declarăm… NULE!!!”

  Această numire a unei ANALFABETE(-FINCȚIONAL) într-un post atât de important la centrala B.N.R., este ca un… SCUIPAT-în-OCHII-ROMÂNILOR, daaaaaaaaaaaaaa?!!!

  Ambii noștri părinți (Dumnezeu să-i odihnească!) au lucrat… TOATĂ VIAȚA-lor-ACTIVĂ (de la terminarea A.S.E.-ului din București, până la pensionarea din anii ’80!)… NUMAI LA Banca Națională a României – Sucursala Județeană Constanța (amândoi inspectori, tata având importante funcții de conducere „la-vârful” sucursalei, iar mama fiind șefă-de-serviciu-operativ!): acum, probabil căăă… SE-RĂSUCESC=ÎN-MORMÂNT (!!!), SĂRĂCUȚII-de-EI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here