Băsescu despre pedofilul Drăghici: „Un procesoman care astfel își masca faptele. Nu-i întreg la cap. Ar trebui închis pe viață”

1
4247
Bogdan Drăghici

Fostul demnitar Bogdan Drăghici a primit mandat de arestare pentru 30 de zile. El este acuzat că și-a violat una dintre cele două fiice vitrege, care e minoră.

Fost subsecretar de stat și președinte al Alianței Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (T.A.T.A.), Drăghici a fost reținut marți după-amiază pentru 24 de ore, apoi prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă. Instanța a încuviințat solicitarea procurorilor.

Drăghici este bănuit, de fapt, că ar fi agresat sexual mai multe minore. Deocamdată, probe certe sunt în legătură cu violarea în mod repetat a uneia dintre cele două fiice vitrege ale sale, în perioada 2013-2016, când fata avea 10-13 ani. Drăghici mai are și două fiice naturale, cu mame diferite (soțiile sale succesive).

Bogdan Drăghici a fost consilier la Primăria Capitalei, pe vremea când primar general era Traian Băsescu (2000-2004). Contactat telefonic de Ziaristii.com, Băsescu s-a arătat oripilat de fapta lui Drăghici.

Traian Băsescu: „Nu-mi mai aduc aminte de el. Dacă mi-aș fi amintit, l-aș fi luat la rost imediat. Oamenii ca el, procesomani, care nu au dovezi concludente, doar vorbe, sunt aceia care de fapt își maschează faptele. Nu-i întreg la cap acest personaj. Pentru asemenea oameni, sincer vorbind, pușcăria pe viață e o soluție plauzibilă. E boală la cap. Nu există tratament pentru așa ceva. Am constatat asta de-a lungul carierei mele, că toți cei care au la dosar acuzații probate de pedofilie reprezintă un pericol social dacă sunt eliberați. Mulți au recidivat când s-au trezit în libertate”.

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

* Pedofilul Drăghici are patru fete. Pe una, fiică vitregă, a violat-o de când copila avea 10 ani. Mama victimei este medic

Încă un monstru: Bogdan Drăghici, fost demnitar, președintele T.A.T.A., și-a violat fiica vitregă timp de 4-5 ani. A abuzat și alte minore, acum e arestat

Angajamentele lui Iohannis în SUA: România nu va deveni prizoniera Chinei (Huawei, Cernavodă) și nici a Rusiei (Gazprom)

Trump: „România, o țară extraordinară, cu o corupție extraordinară. Dar am încredere în Iohannis, face treabă bună”

Cercelul negru și poșeta albastră din mașina gri. Noi indicii că monstrul din Caracal a omorât și alte fete

INTERVIU. „Dincă suferă de aceeași boală ca și criminalii din SUA. Are o structură nenorocită. Ar merita pedeapsa cu moartea”

Alexandra trăiește. Sorinei i-a fost luat un rinichi. O lume paralelă, clădită de ticăloși pentru proști

Încă un șmen al polițiștilor care au nenorocit-o pe Alexandra. Soții Mirea au divorțat în 2018 ca să poată fi amândoi șefi!

STENOGRAME. Apelurile Alexandrei la 112. Dialoguri dureroase. Disperarea fetei e tratată de polițiști cu ironii criminale

Masacrul de la Săpoca – „un lung șir de erori umane și manageriale”. Și o întrebare: de ce ținea directoarea PSD-istă 45 de posturi blocate?

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here