Păzea, Gică Hagi! Te-a luat mahalagioaica în vizor! „El e legendă și «rege», dar și eu sunt legendă și «regină»!”

2
12906
Anamaria Prodan-Reghecampf

Anamaria Prodan (47 de ani), acționară la FC Hermannstadt, l-a atacat zilele trecute pe Gheorghe Hagi (55 de ani), patron și fost antrenor la Viitorul Constanța, fost fotbalist de legendă. Dacă el e „regele fotbalului”, s-a autointitulat și ea „regină”, la ProSport Live.

Hagi nu este prima țintă a atacurilor de tip mahala lansate de Anamaria Prodan. În 2012, Emil Boc, primarul Clujului și ex-premier, a pățit-o și mai rău. Prodanca, pe atunci pre;edinte executiv la U Cluj, l-a jignit mizerabil pe Boc prin intermediul Facebook.

În lumea fotbalului, Dan Alexa – pe atunci antrenor la Dunărea Călărași – făcut cunoștință cu palmele violente ale agentei de jucători (impresară, cum se spunea pe vremuri).

Anamaria Prodan este soția antrenorului Lauremțiu Reghecampf și fiica fostei cânărețe de muzică populară Ionela Prodan.

Atacurile Anamariei Prodan la adresa lui Gică Hagi (2020)

* „Hagi, când s-a luptat pentru campionat cu Steaua, a țipat ca din gură de șarpe că merge la TAS și că play-out-ul și play-off-ul sunt competiții diferite față de campionatul regulat. Vă aduceți aminte de sezonul 2017, care s-a judecat la TAS și s-a stabilit așa cum a vrut Viitorul, că sunt competiții diferite. Acum însă s-au sucit cei de la Viitorul și vor ca punctele să se calculeze pe tot campionatul. Acum nu mai sunt competiții diferite. Viitorul trage turta doar pe masa ei.”

* „Nu au mamă, nu au tată cei de la Viitorul! Nu vor să ajute pe nimeni și se bazează foarte, foarte mult pe numele lui Gică Hagi. OK, el este legendă, este «rege», dar și eu sunt legendă și «regină».”

* „Spun exact realitatea, fără frică, iar diferența este că eu vorbesc ore în șir cu toți din fotbal și încerc să ajut să le fie bine tuturor. Nu facem doar cum ne este bine nouă.”

* „Toată lumea întreabă dacă nu îmi e frică… Mă bate lumea pe stradă? Eu sunt singurul om din fotbal care spune lucrurilor pe nume.”

* „Eu nu am atacat pe nimeni. Eu dacă mă apuc să atac, atunci e problemă.”

* „Toată lumea din fotbalul românesc o știe, dar le este frică să vorbească. Le e frică de Hagi.”

* „Toți mă felicită. Absolut toţi mă sună – «Băi, Ana, ce tare eşti! Băi, nimeni n-are curaj să spună lucrurilor pe nume», dar pe partea cealaltă toți, săracii de ei, stau ascunși sub plapumă.”

Atacurile Anamariei Prodan la adresa lui Emil Boc (2012)

* „Să-ţi fie ruşine, mincinosule! Juma’ de buletin! «Mediatizare», nu? Săracule, tu cauţi mediatizare! Nu îţi este ruşine? Nu te-ai săturat de minţit şi furat? Mamă, mamă, dacă pun mâna pe tine suporterii…”

* „Cât de nesimţit este acest om? După ce că tac, să nu-l omoare lumea, tot el se dă în spectacol! Ăsta, că să scape, o vinde şi pe mă-sa!”

* „Nu voi permite nimănui să-şi bată joc de mine sau de această echipă! Când am venit la Cluj, ştiam în ce mă bag! O să merg mai departe cu echipa aceasta și nu o să mă fac de râs făcând jocul lui Boc sau al altor domni care-și doresc să o omoare! Ghinionul lor ca m-au întâlnit!”

Reacția lui Emil Boc a fost de totală stupefacție: „Doamne, sunt de 10 ani în politică, dar așa ceva n-am mai văzut! Poate să-și ceară scuze, e treaba ei, dar nu mai am ce discuta! De acum înainte, vorbesc doar cu investitorii de la Universitatea Cluj”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. Are dreptate femeia,eu simpatizez dar acum are dreptate…ce căcat a făcut Hagi ăsta???…a inventat penicilina???..a jucat fotbal pe bani… pentru el..da pentru el… niciodată pentru Romania… îl durea în cur de asta dacă nu
    ieșeau banii !!..și mai e ceva, etnia asta trăiește numai pentru bani , niciodată n-au făcut nimic pentru țară…!!!sau pentru fotbalul românesc…a fost permanent Gică contra,!!! In cel mai bun sens al cuvântului…

    • Bai dobitoc rusnac, aromanii nu sunt o etnie, sunt romanii de la sud de Dunare! Aromanii nu au facut nimic pentru tara??? Mai citeste, kakat comuist rusnac!
      Daca iti mai publica cineva de pe site comentariile demente, antiromanesti – e clar – alti ziaristi vanduti, jegosi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here