„Moartea din Carpați” e numărul 1 pe lista PNL pentru Consiliul Județean Galați

0
1397
Cătălin Moroșanu

Cătălin Moroşanu, renumit luptător K1, poreclit și „Moartea din Carpați”, va candida din partea PNL pentru un mandat de consilier judeţean la Galaţi, la alegerile locale din acest an. Moroșanu va deschide lista candidaților liberali pentru Consiliul Județean Galați, informează Agerpres.

De loc din Iaşi, sportivul a precizat că va intra în competiţia electorală pentru Consiliul Județean Galaţi la rugămintea preşedintelui organizaţiei judeţene a PNL, senatorul George Stângă. De acesta îl leagă o prietenie de pe vremea când amândoi făceau parte din structurile centrale de conducere ale tineretului liberal.

Cătălin Moroşanu a precizat că încă este consilier judeţean din partea PNL la Iaşi, dar în cel mai scurt timp va avea un nou act de identitate, cu mutaţie în Galaţi, oraş în care urmează în prezent cursurile pentru un master în geopolitică la Universitatea „Dunărea de Jos”.

Moroșanu a mai spus că a ales să candideze pentru un mandat de consilier judeţean la Galaţi pentru că la Consiliul Județean Iaşi nu a găsit sprijinul necesar implementării proiectului său de suflet- dezvoltarea sportului de masă la nivel judeţean.

„Trebuie să-mi demonstrez valoarea undeva. Am ales judeţul Galaţi. Eu am făcut performanţă pentru România, cred că am reprezentat tricolorul la cel mai înalt nivel şi consider, cu performanţa mea, cu experienţa mea, că pot veni în Galaţi să fac acelaşi lucru. Proiectul meu este unul pentru sportul de masă, pentru copiii noştri, o educaţie sportivă care trebuie implementată la nivel judeţean”, a declarat Moroșanu.

Cătălin Moroşanu a mai spus că nu este interesat să candideze şi la alegerile parlamentare din acest an.

Sportivul are 36 de ani, s-a născut la Cotnari (Iaşi), este absolvent al Faculăţii de Drept şi este membru PNL din 2012, aflându-se la al doilea mandat de consilier judeţean din partea PNL Iaşi. Totodată, Cătălin Moroşanu este în prezent vicepreşedinte al PNL Iaşi, prim-vicepreşedinte al Tineretului Naţional Liberal şi secretar general regional pe regiunea de nord-est (Moldova), în cadrul Biroului Executiv al PNL.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.