Vosganian explică de ce s-a înhăitat cu PSD: de frica dictatorului Iohannis și a tiraniei PNL-USR

3
1529
Vosganian, în secolul trecut...

Titlul unui interviu dat de Varujan Vosganian în anii ’90 a devenit viral pe Facebook. „Stânga este adversarul nostru”, spunea armeanul în urmă cu peste 20 de ani. Ghinion: acum, senatorul Vosganian activează în Grupul parlamentar PSD! Explicațiile lui sunt stupide, grotești, caraghioase.

Varujan Vosganian spune că s-a cuibărit în brațele PSD deoarece „din 2017 și până azi, principalii susținători ai sistemelor represive sunt Klaus Iohannis, PNL și USR”.

Despre mir n-a spus nimic, deși nevoia de mir – ca pavăză în calea „hoardelor de procurori” – l-a trimis pe Vosganian în brațele PSD. Fără voturile prietenoase ale „Ciumei Roșii”, senatorul ALDE ar fi fost înhățat de DNA,pentru felul în care-i ieftinea gazele naturale miliardarului Ioan Niculaie, vestit finanțator al Ciumei Roșii.

Postarea leșinată a lui Varujan Vosganian

„Tânărul din poza de mai jos avea dreptate: în 1996 așa stăteau lucrurile. Ceea ce nu prevăzuse el, la doar câțiva ani după dictatura comunistă, era că instinctele dictatoriale nu au ideologie, ci doar vanități și slugărnicii.

Mă consider un reprezentant al dreptei democratice. În această calitate, adversarii mei politici au fost și au rămas susținătorii sistemelor represive, ei constituindu-se, în acest fel, o amenințare la adresa democrației și a drepturilor constituționale. După cum urmează:

– Între 1990-2004, principalul susținător al sistemelor represive a fost FSN, cu evoluțiile sale ulterioare: FDSN, PDSR, PSD.

– Între 2005-2014, principalii susținători ai sistemelor represive au fost Traian Băsescu și PD. De altfel, în mai toată acea perioadă, PNL, având încă, pe atunci, o vocație democratică, a fost aliat cu PSD în lupta politică împotriva lui Traian Băsescu și a PD.

– Între 2015-2016, principalii susținători ai sistemelor represive au fost Klaus Iohannis și PNL (unificat cu PD).

– Din 2017 și până azi, principalii susținători ai sistemelor represive sunt Klaus Iohannis, PNL și USR.

Așadar, aceștia au fost, din 1990 și până azi, adversarii mei politici. Ca să fie limpede pentru toată lumea!

Mai adaug un scurt comentariu, legat de unele evenimente recente:

– În octombrie 2019 am votat moțiunea de cenzură împotriva Guvernului PSD pentru că Viorica Dăncilă fusese atinsă de păcatul trufiei, un păcat grav pentru un conducător politic, și trebuia să plătească pentru asta.

– Am votat, apoi, în noiembrie 2019, instaurarea Guvernului Orban pentru că, altminteri, ne-am fi îndreptat către alegeri anticipate și exista un pericol real ca, dacă alegerile parlamentare ar fi avut loc imediat după cele prezidențiale, coaliția PNL-USR să obțină o majoritate de două treimi care să le permită să ciopârțească, apoi, Constituția.

Să mai amintesc doar că în martie 2020 am votat împotriva reînvestirii Guvernului Orban.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

FOTO+VIDEO. Sorina, la un an de America. „Familia Șărămăt o învăța să ne dea foc la casă și să fugă” / „Bătăi cu cureaua pe pielea goală și cu urzica” / „A fost pregătită de asistenta maternală «să țipe, să se tăvălească pe jos, să se țină de balustradă, să facă pe ea»” / „Au învățat-o să toarne o cafea în capul doamnei psiholog”

„Îmi stropesc patul cu lacrimile mele. Viaţa mea de iad s-a apropiat!”. Lovită de Covid-19, necredincioasa Ozana citează din psalmii lui David

Robert Negoiță și-a plimbat iubita prin China pe banii Primăriei! A cazat-o la hotel de 5 stele

3 COMENTARII

  1. Daca sub „dictatorul”Iohannis si a „tiraniei” PNL-USR infractorii ca tine nu vor scapa de puscarie ,atunci sa strigam cu totii”TRAISCA TIRANIA PNL-USR SI AL SAU DICTATOR IUBIT,IOHANNIS!”😁😀😆😂

  2. Iartă-l Doamne că nu știe ce zice! O fii știut vreodată? A făcut o declarație ghiveci. Ghiveci cu varză.
    Ne așteaptă prăbușirea țării dacă, pe criză economică și după pandemie, astfel de nulități vor fi la conducere. Tare mă tem și de PNL-PDL- PMP- USR+, oricând alunecoase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here